Sir___Alex Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Στο easy buy world εχουν μια καινουργια σελιδα με υποτιθεμενα deals. Mπορει καποια απο αυτα να φαινονται καλα με την πρωτη ματια, αλλα να δεις την αρχικη τιμη των προιοντων (φαινεται αν κανεις κλικ να δεις το προιον) σε ολα τα προιοντα η αρχικη τιμη ειναι μικροτερη ακομα και απο την τιμη της προσφορας. πχ. Noμιζω πως προκειται για λαθος του σαιτ, αλλα με τους συγκεκριμενους καλο ειναι να προσεχουμε.
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Γιατι να προσεχουμε με τους συγκεκριμενους? Μια χαρα eshop ειναι εχω παρει πραγματα απο εκει χιλιες δυο φορες και δεν ειχα ουτε μια φορα προβλημα........επισης ειναι αυτο που(απο λαθος τους βεβαια) ειχαμε παραγγελει τους σκληρους 2ΤΒ στα 43 ευρω και εκτελεσε κανονικα ολες τις παραγγελιες. Μην λεμε οτι θελουμε.....ειπαμε οποιος ειναι πονηρος με δηθεν προσφορες η οτιδηποτε αλλο ολοι μας τον κατακρινουμε αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν νομιζω πως ισχυει αυτο. 3
Grey Warden Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τρομερές προσφορές από τον Κωτσόβολο. Προλάβετε! Το S4 mini μόνο 395 ευρώ!!!!!! Στο skroutz το βρισκει κανείς με 289... Και το e-mail είχε τίτλο: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ - ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ Για γέλια και για κλάματα. 7
yilarakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Επισης εχει την Samsung F6500 46" στα 845€ απο 949. Μονο που με το "παζαρεψε το" που χε την περασμενη εβδομαδα εβγαινε στα 813€ απο 949. Βεβαια στα 949 ανεβηκε μυστηριωδως απο τα ηδη τσιμπημενα 900 μεσα στις γιορτες, οταν ο αμεσος ανταγωνισμος (Public, MM) την ειχε 849, προφανως για να φαινεται μεγαλυτερη η τωρινη προσφορα.. Φυσικα δεν συγκρινω καν με τιμες skroutz 1
maxdore217 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Επισης εχει την Samsung F6500 46" στα 845€ απο 949. Μονο που με το "παζαρεψε το" που χε την περασμενη εβδομαδα εβγαινε στα 813€ απο 949. Βεβαια στα 949 ανεβηκε μυστηριωδως απο τα ηδη τσιμπημενα 900 μεσα στις γιορτες, οταν ο αμεσος ανταγωνισμος (Public, MM) την ειχε 849, προφανως για να φαινεται μεγαλυτερη η τωρινη προσφορα.. Φυσικα δεν συγκρινω καν με τιμες skroutz Το έχει κάνει σε όλα τα προϊόντα του κάθε φορά τα ίδια κάνει , όταν έχει σκοπό να κάνει εκπτώσεις ( μια βδομάδα πριν τσιμπάει τις τιμές τρελά ) π.χ ένα προϊόν το οποίο παίζει πάνω κάτω 200€ το βάζει 400€ και μετά σου δίνει ένα κουπόνι 25% ή παζάρι ή web ευκαιρία ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο! με το οποίο παίρνεις αυτό το προϊόν στην αρχική τιμή που το είχε βάλει πριν τις εκπτώσεις . Απατεωνιά μέγιστη . 1
icenex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Βασικά πολλοί την πατάνε μην νομίζεις εδώ τις προάλλες πήρα ενα ψυγείο στα 769 κ ενώ όλοι το ίδιο ψυγείο το είχαν πάνω κάτω στη ίδια τιμή ο κωτσόβολος το έβαλε 1059 οταν πήγα απο εκεί να το παραγγείλω.Αλλά φταίει ο κόσμος που δεν το ψάχνει τόσο κ κάνει πλούσιους κατι κωτσόβολους κ όλους αυτούς του ίδιου συναφιού.Μεγάλο site το skroutz έχει ανοίξει τα μάτια σε πολύ κόσμο.Να τα λεμε κ αυτά.
skoulas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Βασικά πολλοί την πατάνε μην νομίζεις εδώ τις προάλλες πήρα ενα ψυγείο στα 769 κ ενώ όλοι το ίδιο ψυγείο το είχαν πάνω κάτω στη ίδια τιμή ο κωτσόβολος το έβαλε 1059 οταν πήγα απο εκεί να το παραγγείλω.Αλλά φταίει ο κόσμος που δεν το ψάχνει τόσο κ κάνει πλούσιους κατι κωτσόβολους κ όλους αυτούς του ίδιου συναφιού.Μεγάλο site το skroutz έχει ανοίξει τα μάτια σε πολύ κόσμο.Να τα λεμε κ αυτά. Ο Κωτσος κανει "μαγικα" πραγματα και υποθετω οτι φταιει το franchise... Παραγγελια μεσω site για tv-monitor στα 175ευρο περιπου και επειδη βιαζομουν επιλεγω παραλαβη απο το καταστημα της Πατρας... πηγαινοντας στο καταστημα αποφασιζω να ριξω μια ματια στα tv-monitors μηπως μου "καθεται" καποιο αλλο καλυτερα στο ματι... Στο ραφι λοιπον ειχε το ιδιο που ετοιμαζομουν να αγορασω ΑΛΛΑ με τιμη 200+ευρο δηλαδη σχεδον 30ευρο πανω...παρακαλουσα να τυχαινε την στιγμη που ημουν στο ταμειο να υπηρχε καποιος που περιμενε να πληρωσει για το ιδιο προιον 30ευρο καπελο επειδη πηγε απευθειας στο καταστημα και δεν εκανε on-line παραγγελια...ειμαι πολυ περιεργος τι θα του ελεγαν...
icenex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ο Κωτσος κανει "μαγικα" πραγματα και υποθετω οτι φταιει το franchise... Παραγγελια μεσω site για tv-monitor στα 175ευρο περιπου και επειδη βιαζομουν επιλεγω παραλαβη απο το καταστημα της Πατρας... πηγαινοντας στο καταστημα αποφασιζω να ριξω μια ματια στα tv-monitors μηπως μου "καθεται" καποιο αλλο καλυτερα στο ματι... Στο ραφι λοιπον ειχε το ιδιο που ετοιμαζομουν να αγορασω ΑΛΛΑ με τιμη 200+ευρο δηλαδη σχεδον 30ευρο πανω...παρακαλουσα να τυχαινε την στιγμη που ημουν στο ταμειο να υπηρχε καποιος που περιμενε να πληρωσει για το ιδιο προιον 30ευρο καπελο επειδη πηγε απευθειας στο καταστημα και δεν εκανε on-line παραγγελια...ειμαι πολυ περιεργος τι θα του ελεγαν... Όντως ισχύει ο κώτσος αν θυμάμαι καλά το είχε το ψυγείο 779 μέσω ίντερνετ κ όταν πήγα από εκεί κ ρώτησα μου είπαν 1059 μετά απο 2 μέρες είδα κ την τιμή online να γίνεται κ αυτήν 1059 κ σήμερα που κοίταξα 839....οτι νά ναι.Η πλάκα ξέρεις ποιά είναι οτι στο σκρουτζ τώρα θεωρείται η καλύτερη τιμή στην αγορά του συγκεκριμένου ψυγείου που πριν 10 μέρες το ίδιο ψυγείο το έιχανε 3 καταστήματα στη θεσσαλονίκη 745, 2 εδώ αθήνα ο ένας ήταν ο τσάμπας αν θυμάμαι καλά στα 769 κ μετα κωτσόβολος media kai electronet στα 779.Προτίμησα τελικά το μικρό μαγαζάκι που το είχε στα 769 κ μου το έφερε την επόμενη μέρα δεν περίμενα 2-3 μέρες που μου είπαν τα μεγάλα καταστήματα.Καλύτερα να στηρίξω μια μικρή επιχείρηση παρά αυτούς. Είναι να αναρωτιέσαι πόσο τα παίρνουν όλα αυτά και τι κέρδος βγάζουν τα μεγάλα καταστήματα που παίρνουν μεγαλύτερες ποσότητες που να φανταστείς ενα μικρό μαγαζί στην καλλιθέα είχε καλύτερη τιμή απο αυτούς.Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερος κόστος της επιχείρησης αλλά οι διαφορές ειναι τρομαχτικές.min-max: 745-1059 πριν 10 μερες κ τώρα το 839-959 Σε κάνει να απορείς..
kostas_dr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Τόσα χρόνια σε ύφεση και σε κρίση και η νοοτροπία της αρπαχτής καλά κρατεί 2
vOOz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 to tsampas.gr εχει βαλει ψευτικες παλιες τιμες. αεροθερμο που ειχα σκοπο να αγορασω και εκανε 52, τωρα το δειχνει σαν αρχικη τιμη 82 ευρω (και η τωρινη παραμενει 52). που πρεπει να απευθυνθώ ? ξερετε? τα εχω παρει. σε ολο το σαιτ το εχει κανει.
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 έχεις κρατήσει κάτι screenshot ή εκτυπώσεις των σελίδων;
vOOz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οχι, αλλα υπαρχουν στο σκρουτζ οι τιμες (εκτος απο την μνημη μου)
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Προκεται περι λαθους ή κανουν κατι οι συγκεκριμενες μνημες που δεν γνωριζω?
geofak Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Προκεται περι λαθους ή κανουν κατι οι συγκεκριμενες μνημες που δεν γνωριζω? Ειναι custom-made νομιζω. Μαζι με τις RipjawsX της G.Skill ειναι οι ταχυτερες για extreme OC. Επισης, υπαρχουν και ακριβοτερες της ιδιας σειρας γυρω στα 200€ παραπανω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ειναι custom-made νομιζω. Μαζι με τις RipjawsX της G.Skill ειναι οι ταχυτερες για extreme OC. Επισης, υπαρχουν και ακριβοτερες της ιδιας σειρας γυρω στα 200€ παραπανω. Oσο custom και να ναι, 700€ για 8GB δεν υφισταται καν.. εννοω δεν μπορω να φανταστω ατομο που θα τα εδινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις