Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι σόρρυ, το πόσταρα & στις αστείες φωτό από βιασύνη & το ανέφερα εκεί.

Στα multidrama ήταν, πάει καιρός τώρα, δε νομίζω να προλάβατε. Θα έχει εξαντληθεί η προσφορά.

Πάντως για την ιστορία ρώτησα τον πωλητή & μου επιβεβαίωσε πως είναι σωστή η τιμή.

μετά τον ξαναρώτησα άλλη μια...  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας λες και που ειναι να τρεξουμε. ;)

Δεν αναγνωρισες το ταμπελακι; :)

(πριν κανα χρονο+ ειχα πετυχει nvidia 8800 ultra στα.... 399 ευρω! κι εγω τοτε ειχα ρωτησει για να επιβεβαιωσω την τιμη)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν γραφουμε μονο για τον εαυτο μας εδω. ;) Πρεπει να ειναι καθαρο σε ολους κατι.

Δημοσ.

Η ίδια η amd στην Αγγλία τέλος Αυγούστου από 700 λίρες το έριξε στις 300.Ε αυτή η τιμή ήρθε και εδώ.Απλά στο e-shop δεν έχουν και την καλύτερη ενημέρωση στο site τους

Δημοσ.

Το eshop ειχε βγαλει προσφορα τον 9590 με τη sabertooth στα 500κατι ευρω ( 370+180, λογικη τιμη) και μετα πουλαγε σκετο τον 9590 στα 900~1000 ευρω. Οποτε δε νομιζω να φταει απλα η ενημερωση που εχουν εφοσον το εριξαν στα 879. :)

Δημοσ.

Μόνο 12,79 Τρις Euro το τεμάχιο.... Εγώ θα παραγγείλω 3... 

Άντε καλημέρα και καλή συνέχεια...

Τώρα που το παρατηρώ.. είναι και - (μείον).. .Αυτό σημαίνει ότι αν το παραγγείλω θα μου δώσουν και αυτά τα λεφτά στο χέρι? οεο?

Υ.Γ. Ας το μεταφέρει κάποιος μετά εκεί που πρέπει ...

post-67226-0-98640700-1381307917_thumb.png

Δημοσ.

Άλλη μια φορά το πλαίσιο τινάζει την μπάνκα στον αέρα με μια καταπληκτική προσφορά στην late night ΜΟΥΦΑ

2n84hg4.jpg

Στον τσιγκούνη από 369 χοντρικά:

33k3s6b.jpg

Δημοσ.

Δεν συνηθιζω να μπαινω/γραφω σε αυτο το θεμα, αλλα αυτο δεν ειναι 'απλα' αντιπροσφορα, ειναι 'δε-ξερω-καν-τι-γινεται-στο-μπακαλικο-μου-οπου-η-μλκ-παει-συννεφο' φαση...

http://www.plaisio.gr/Campaign/20131002-late-night-samsung-tv-monitor.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20131002-late-night-offerl-tv-monitor-samsung&NewsLetterActivate=E329AA4CFC4BB5F1B355001A4BE6A168

γιατι αν αυτο ειναι "TV" μαλλον πρεπει να ψαχτουμε λιγο....

Ήταν τυπογραφικό λάθος μάλλον, διότι δεν υπάρχει πια.

Θεωρείτε ότι για κάποιο άλλο λόγο, ανήκει αυτή η οθόνη στις αντιπροσφορές;;

Διότι τώρα το πλαίσιο την έχει ακόμα πιο φθηνά στα 88 ευρώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

^ Δηλαδη μια οθονη που λιγες μερες μετα επεσε 20% στο ΙΔΙΟ μαγαζι ηταν προσφορα στην προηγουμενη τιμη;;;

"Αντιπροσφορα" ακριβως δεν ηταν, μαλλον αποπειρα ΑΠΑΤΗΣ ηταν, οταν την πλασαραν για ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ενω δεν ηταν! Και μαλλον με το +20% παραπανω της τιμης ειχα αρκετους λογους να 'πιαστω κορόιδο' θεωρωντας οτι πραγματι προκειται για τηλεοραση!

τελος παντων παρτε μια καινουργια...

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10114341

Υπαρχει και σε θεμα στις "προσφορες"... γιατι λοιπον τωρα εδω; Γιατι πολυ απλα η τιμη 'ανεβηκε' για να 'ξανακατεβει' με "εκπτωτικο κουπονι" (ετσι να φαινεται οτι εχουμε εκπτωση).

Και το κωμικοτραγικοτερο ολων; ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ (και φυσικα και στην κεντρικη και αλλου) ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ BANNER για το εν λογω προϊον με ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΙΜΗ.... (δειτε κατω αριστερα)

post-83099-0-05517600-1382724175_thumb.png

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...