Προς το περιεχόμενο

Το topic των αντιπροσφορών

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 12/12/2019 στις 2:13 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε

Για να πάρεις 200 ευρώ επιστροφή με την απόσυρση θα πρέπει να τους πας κανένα laptop που θα κοστίζει τώρα καινούργιο 500 600€....  Για τα παλαιότερα μην περιμένεις να πάρεις τίποτα σπουδαίο καλύτερα σε αγγελίες

Χαζομάρες των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων για ότι αρπάξουν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνωστός πήρε από τα Lidl παιχνίδι με 70 ευρώ και μετά είδε το ίδιο στο Γερμανικό Lidl στα 50. Και παρόμοιο καπέλο +40% υπάρχει και σε πολλά άλλα παιχνίδια.

Εδώ 50 ευρώ: https://www.lidl.de/de/playtive-junior-xxl-puppenhaus-28-teilig/p311619

Και για τους ιθαγενείς 70 ευρώ: https://www.lidl-hellas.gr/el/p/paichnidia/playtive-junior-xilino-kouklospito/p41536

Έχω παρατηρήσει ότι τα Lidl το έχουν κάνει σύστημα αυτό τώρα τελευταία. Παλιότερα οι τιμές τους συμβάδιζαν πάνω-κάτω με τις Γερμανικές, αλλά τώρα τελευταία όλο και αποκλίνουν.

• Like 1

• Moderators

Παντα ηταν 20% περιπου πιο ακριβα εδω, το λεω γιατι το εχω σημειωσει και εγω πριν 2-3 χρονια μεσα σε θεμα.

• Like 1
  • Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Για κοιταξτε οσοι εχετε ebanking στην Πειραιως, αν χρεωθηκατε χθες πρωτοχρονια ή την παραμονη, ενα ταλιρακι ως παγιο τελος (5€) για προμηθεια χρησης του ebanking! 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρεωθήκαμε χωρίς έλεος. Ήμουν έτοιμος να τους πάρω για να ρωτήσω τι είδους κερατιάτικο πληρώνουμε πάλι, αλλά διάβασα το σχετικό θέμα στο Insomnia που μιλάει για συστημικό λάθος (οπότε και θα επιστραφούν τα λεφτά).

Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της τράπεζας, μιας και σήμερα λειτουργεί κανονικά. Νομίζω ήδη έχουν βάλει αυτόματες ανακοινώσεις στο τηλεφωνικό κέντρο και στο phone banking που αναφέρουν το λάθος. Δεν τολμώ να φανταστώ πόσες χιλιάδες αγανακτισμένα τηλεφωνήματα είχαν χθες, μέρα αργίας.

Επεξ/σία από nzeppos

Δεν χρεώθηκαν όλοι αλλά χρεώθηκαν αρκετοί ώστε να γίνει μεγάλος ντόρος.

Πριν λίγη ώρα είχαμε (έστω και με μεγάλη καθυστέρηση) την πρώτη επίσημη ανακοίνωση:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

απορώ το θέμα με το eshop και τα λάθος ποσοστά εκπτωσης κλπ ειναι θεμα προγραμματιστη?? απολυστε τον απλα..

χθες ειδα το πρωτοφανες, σωστη τιμη , σωστο ποσοστο εκπτωσης σε crazy sundays και να γραφει εξαντλημενο , με πρασινα γραμματα , και να σε αφηνει κανονικα να το βαλεις στο καλαθι

οτι ναναι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...