bardull01 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 2:13 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε Για να πάρεις 200 ευρώ επιστροφή με την απόσυρση θα πρέπει να τους πας κανένα laptop που θα κοστίζει τώρα καινούργιο 500 600€.... Για τα παλαιότερα μην περιμένεις να πάρεις τίποτα σπουδαίο καλύτερα σε αγγελίες Χαζομάρες των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων για ότι αρπάξουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Γνωστός πήρε από τα Lidl παιχνίδι με 70 ευρώ και μετά είδε το ίδιο στο Γερμανικό Lidl στα 50. Και παρόμοιο καπέλο +40% υπάρχει και σε πολλά άλλα παιχνίδια. Εδώ 50 ευρώ: https://www.lidl.de/de/playtive-junior-xxl-puppenhaus-28-teilig/p311619 Και για τους ιθαγενείς 70 ευρώ: https://www.lidl-hellas.gr/el/p/paichnidia/playtive-junior-xilino-kouklospito/p41536 Έχω παρατηρήσει ότι τα Lidl το έχουν κάνει σύστημα αυτό τώρα τελευταία. Παλιότερα οι τιμές τους συμβάδιζαν πάνω-κάτω με τις Γερμανικές, αλλά τώρα τελευταία όλο και αποκλίνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Παντα ηταν 20% περιπου πιο ακριβα εδω, το λεω γιατι το εχω σημειωσει και εγω πριν 2-3 χρονια μεσα σε θεμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner14 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Προϊόν στα Crazy Sundays! Τρέξτε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poofklats Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Θα προλάβεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerrardLiv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχώς εξαντλήθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Για κοιταξτε οσοι εχετε ebanking στην Πειραιως, αν χρεωθηκατε χθες πρωτοχρονια ή την παραμονη, ενα ταλιρακι ως παγιο τελος (5€) για προμηθεια χρησης του ebanking! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρεωθήκαμε χωρίς έλεος. Ήμουν έτοιμος να τους πάρω για να ρωτήσω τι είδους κερατιάτικο πληρώνουμε πάλι, αλλά διάβασα το σχετικό θέμα στο Insomnia που μιλάει για συστημικό λάθος (οπότε και θα επιστραφούν τα λεφτά). Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της τράπεζας, μιας και σήμερα λειτουργεί κανονικά. Νομίζω ήδη έχουν βάλει αυτόματες ανακοινώσεις στο τηλεφωνικό κέντρο και στο phone banking που αναφέρουν το λάθος. Δεν τολμώ να φανταστώ πόσες χιλιάδες αγανακτισμένα τηλεφωνήματα είχαν χθες, μέρα αργίας. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λογαριασμούς εχω, κανένας δε χρεώθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δεν χρεώθηκαν όλοι αλλά χρεώθηκαν αρκετοί ώστε να γίνει μεγάλος ντόρος. Πριν λίγη ώρα είχαμε (έστω και με μεγάλη καθυστέρηση) την πρώτη επίσημη ανακοίνωση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Αυτό τι είναι ρε παιδιά; Πως δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TehJoHnX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, TehJoHnX είπε Κέρδος 100%. Ανώτερα μαθηματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τα Roar σε προσφορά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 απορώ το θέμα με το eshop και τα λάθος ποσοστά εκπτωσης κλπ ειναι θεμα προγραμματιστη?? απολυστε τον απλα.. χθες ειδα το πρωτοφανες, σωστη τιμη , σωστο ποσοστο εκπτωσης σε crazy sundays και να γραφει εξαντλημενο , με πρασινα γραμματα , και να σε αφηνει κανονικα να το βαλεις στο καλαθι οτι ναναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις