Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.

προσφατα αγορασα ενα d-link DSL-2740R με το οποιο εχω το εξης προβλημα~

ενω εχω καλο ιντερνετ και τα αποτελεσματα του speedtest ειναι ικανοποιητικα (12 download-0.78 upload)εχω μεγαλο προβλημα στα online games..πολλες φορες εχω μεγαλη καθυστερηση και πολλα κολληματα.να επισημανω οτι το ρουτερ εχει εργοστασιακες ρυθμισεις και η συνδεση που εχω ειναι hol.οποιαδηποτε προταση ρυθμισης-επιλυσης του προβληματος ειναι ευπροσδεκτη!

Δημοσ.

a.που κολλαει ο τιτλος προβλημα ασυρματης συνδεσης εκτος αν εχεις θεμα στο Online Οταν εισαι wireless που δεν το κοβω.

γενικως το μονο που μπορεις να κανεις αμα το κανουν ειναι να ζητησεις να σε γυρισουν σε fast path αν και νομιζω δεν δινουν για να εχεις καλυτερο ping.

αν εχεις αλλο ρουτερ για δοκιμη καλοδεχουμενος.επισης κλειστα firewall κτλ οπως και port forward για το Online που παιζεις αμα υπαρχει. σε καποιες περιπτωσεις παιζει καλυτερα.και προσοχη το pc να μην εχει ανοιχτα τιποτα p2p την ωρα που παιζεις κτλ και σου τρωνε ταχυτητα.επισης το wireless να ειναι κλειδωμενο να μην σε κλεβουν και επισης να μην κατεβαζει καποιος αλλος στο δικτυο τιποτα η ανεβαζει τιποτα torrents και σε σκιζει.firmware update προληπτικα στο router.και βεβαια το pc μην εχει τιποτα ιους κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...