LouCi4er Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Διάβασε όλες τις σελίδες, και απο τα 2 links, πιστεύω ότι αξίζει να το κάνεις. http://blogthea.gr/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/93519-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B9-easy-buy-world.html http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/easybuyworld-ebw-kai-provlima-stin-agora-85256.html Οκ λοιπον,θα τα διαβασω.thanks Ενταξει τα διαβασα.Με επεισαν,δεν το στελνω τελικα.Η αληθεια ειναι οτι σημερα που πηρα τηλ να συνενοηθω,ο τυπος στο τηλ μου το επαιζε πολυ εξυπνος.Τεσπα. επειδη πολυ πιθανο να σου ξαναπαθει YLOD μαθε να το φτιαχνεις μονος σου Θα στο φτιαξουνε δεν υπαρχει περιπτωση... γι αλλο λογο το λεει που δεν ειναι της ωρας να αναλυθει. δε ξερω αν επιτρεπεται αλλωστε Βασικα το εστειλα σε εναν γνωστο μου ο οποιος κανει αυτη την δουλεια και μου ειπε οτι δεν φτιαχνεται.Πως το φτιαχνουν το ylod δλδ?
mtzs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Βασικα το εστειλα σε εναν γνωστο μου ο οποιος κανει αυτη την δουλεια και μου ειπε οτι δεν φτιαχνεται.Πως το φτιαχνουν το ylod δλδ? Π@π@ριες σου ελεγε (με το συμπαθιο κιολας) Κανω copy paste απο αλλο φιλο που μου εστειλε το συγκεκριμενο μηνυμα: Ο συγκεκριμενος παθαινει YLOD με συχνοτητα 1 στο διμηνο. Και ο γενικος κανονας ειναι οτι απαξ και σου εβγαλε YLOD θα σου ξαναβγαλει (αγνωστο το ποτε) "ειναι πολυ ευκολο την πρωτη φορα θελει λιγο προσοχη μετα ειναι ρουτινα, παστα περνω απο multirama, εχει και το plaisio αλλα ειναι λιγο ποιο ακριβη, εργαλεια θες ενα καλο σταυροκατσαβιδι και ενα λιγο ποιο ψιλο, και ενα ισιο μικρο για την βιδα τυπου τροξ που ανοιγει το απανω καπακι, αν μπορεις να βρεις απο καποιον ενα θερμομπιστολο καλο ειναι για να μην αγοραζεις, εχουν τα πρακτικερ με 10€. υπαρχουν πολλα βιντεο αναλυτικα για την διαδικασια, οταν παρεις και θες βοηθεια τα ξανα λεμε, εγω παντος δυο χρονια τωρα ολο το επισκευαζω και δουλευει ρολοι, 10€ για θερμομπ. 10€ για παστα, 5€ για κατσαβιδια + ps3 + οτι θα θες παστα 2-3 το χρονο" Εδω εχει βιντεακια http://www.ps3forums...read.php?t=5265 Επισης αν βαλεις YLOD στο youtube ειναι τιγκα στο βιντεο για το πως φτιαχνεται
LouCi4er Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Π@π@ριες σου ελεγε (με το συμπαθιο κιολας) Κανω copy paste απο αλλο φιλο που μου εστειλε το συγκεκριμενο μηνυμα: Ο συγκεκριμενος παθαινει YLOD με συχνοτητα 1 στο διμηνο. Και ο γενικος κανονας ειναι οτι απαξ και σου εβγαλε YLOD θα σου ξαναβγαλει (αγνωστο το ποτε) "ειναι πολυ ευκολο την πρωτη φορα θελει λιγο προσοχη μετα ειναι ρουτινα, παστα περνω απο multirama, εχει και το plaisio αλλα ειναι λιγο ποιο ακριβη, εργαλεια θες ενα καλο σταυροκατσαβιδι και ενα λιγο ποιο ψιλο, και ενα ισιο μικρο για την βιδα τυπου τροξ που ανοιγει το απανω καπακι, αν μπορεις να βρεις απο καποιον ενα θερμομπιστολο καλο ειναι για να μην αγοραζεις, εχουν τα πρακτικερ με 10€. υπαρχουν πολλα βιντεο αναλυτικα για την διαδικασια, οταν παρεις και θες βοηθεια τα ξανα λεμε, εγω παντος δυο χρονια τωρα ολο το επισκευαζω και δουλευει ρολοι, 10€ για θερμομπ. 10€ για παστα, 5€ για κατσαβιδια + ps3 + οτι θα θες παστα 2-3 το χρονο" Εδω εχει βιντεακια http://www.ps3forums...read.php?t=5265 Επισης αν βαλεις YLOD στο youtube ειναι τιγκα στο βιντεο για το πως φτιαχνεται Torx το λενε(πλακα κανω). Τι να σου πω ρε συ.Το ps3 παντως πριν του το στειλω το ανοιξα,το καθαρισα και αλλαξα και παστα.Αυτος μου ειπε οτι το εβαλε στον φουρνο αλλα τπτ.Τα εχω δει τα βιντεο,θερμοπιστολο εχω,τα υπολοιπα ολα τα εχω (σφυρι για το τελος εχω).Θα κανει δουλεια λες το θερμοπιστολο να δοκιμασω αυριο αμα ειναι?
mtzs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Torx το λενε(πλακα κανω). Τι να σου πω ρε συ.Το ps3 παντως πριν του το στειλω το ανοιξα,το καθαρισα και αλλαξα και παστα.Αυτος μου ειπε οτι το εβαλε στον φουρνο αλλα τπτ.Τα εχω δει τα βιντεο,θερμοπιστολο εχω,τα υπολοιπα ολα τα εχω (σφυρι για το τελος εχω).Θα κανει δουλεια λες το θερμοπιστολο να δοκιμασω αυριο αμα ειναι? οπως σου ειπα παρεθεσα το μνμ copy paste. Μη ρωτας εμενα φιλε μου, δεν ξερω κ αχρειαστο ναναι. απο πολλους εχω ακουσει παντως οτι φτιαχνεται αλλα ξαναπαθαινει.
LouCi4er Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 οπως σου ειπα παρεθεσα το μνμ copy paste. Μη ρωτας εμενα φιλε μου, δεν ξερω κ αχρειαστο ναναι. απο πολλους εχω ακουσει παντως οτι φτιαχνεται αλλα ξαναπαθαινει. Οκ σε ευχαριστω.Θα δοκιμασω αυριο και βλεπουμε.Να 'σαι καλα.
cortaN@ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Οκ σε ευχαριστω.Θα δοκιμασω αυριο και βλεπουμε.Να 'σαι καλα. Δεν είναι de facto πως θα φτιαχτεί. Αλλά είναι αρκετά πιθανό. Πρόσεξε μόλις τελειώσεις με το θερμοπίστολο, να το αφήσεις να κρυώσει αρκετή ώρα, και στο διάστημα αυτό καλό είναι η πλακέτα να είναι προς τα πάνω και παράλληλα με το τραπέζι.
LouCi4er Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα παιδες.Τελικα χτες αξιωθηκα και το ελυσα το ps3.Μολις το ανοιξα κοντεψαν να μου πεσουν τα μαλλια με αυτο που ειδα.Με το που βγαζω την ψυκτρα,ο επεξεργαστης ειχε ξεκολησει τελειως απο την μητρικη και το καπακι της καρτας γραφικων επισης ξεκολησε.Κολλησαν και τα δυο στην ψυκτρα και δεν ξεκολλουσαν με τπτ.Ο τυπος που το εστειλα εβαλε μια παστα σαν logo στιγμης.Ειδα και επαθα να τα ξεκολλησω απο την ψυκτρα.Οι γραμμες που τρεχουν εσωτερικα της πλακετας,απο την θερμοκρασια σηκωθηκαν σαν τριχες επανω.Πυκνωτες φουσκωμενοι και γενικα η μητρικη για πεταμα.Μου το κατεστρεψε με λιγα λογια. Τον πηρα τηλ και προσπαθουσε να με πεισει οτι οταν το ps3 παθαινει ylod στην ουσια ξεκολλαει ο επεξεργαστης και κατα την επισκευη προσπαθουμε να τον κολλησουμε παλι.Εγω πριν του το στειλω,εννοειτε αφου ειχε παθει το ylod, το ειχα ανοιξει για να το καθαρισω και ολα ηταν κολλημενα στην θεση τους.Των ρωτησα πως προσπαθησε να το φτιαξει και μου ειπε οτι το εβαλε σε ειδικο φουρνο,αν θες μου λεει να σου δωσω και τον κωδικο του φουρνου να τον ψαξεις ο οποιος ειναι ιδιος με αυτον που εχει η Sony,στους 250-300 βαθμους για 20 λεπτα.Τι ηταν το ps3 του λεω ρε μαστορα,πιτα?Τεσπα,μηπως εχει κανενας κανενα ps3 με ylod που να το πουλαει?
alex89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ylod σημαίνει πως ο επεξεργαστής έχει ξεκολήσει από τη μητρική και το ps3 δε λειτουργεί πλέον; Επίσης από τι προκαλείται το ylod; Έχω το slim ps3 320GB και θα ήθελα να ήξερα αν πρέπει να κάνω κάτι για να μην έχω τράβαλα.
cortaN@ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ylod σημαίνει πως ο επεξεργαστής έχει ξεκολήσει από τη μητρική και το ps3 δε λειτουργεί πλέον; Επίσης από τι προκαλείται το ylod; Έχω το slim ps3 320GB και θα ήθελα να ήξερα αν πρέπει να κάνω κάτι για να μην έχω τράβαλα. H περίπτωση να ξεκολλήσει ο επεξεργαστής από τη μητρική (ή η κάρτα γραφικών) είναι το πλέον μη πιθανό ενδεχόμενο και αυτό σημαίνει πως πρόκειται για λάθος στο quality control, αφορά περιπτώσεις λιγότερες του 1 τοις εκατό (μπορεί και λιγότερες του 0.1 τοις εκατό) και όπως καταλαβαίνεις δε χρειάζεται να σε ανησυχεί από τη στιγμή που έχεις ps3 slim. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να έχεις αρκετό χώρο για να αερίζεται η κονσόλα (να μην την έχεις κάπου κρυμμένη, αλλά να υπάρχει αρκετό περιθώριο αριστερά δεξιά και πίσω ώστε να κυκλοφορεί ο αέρας, ούτε να είναι σε κάποιο ντουλάπι) και να μην την κλείνεις κατευθείαν ενώ παίζεις παιχνίδια, να γυρνάς πίσω στο xmb menu και να περιμένεις 1-2 λεπτάκια πριν την κλείσεις, ώστε να προλάβει να κρυώσει η πλακέτα μετά το gaming session.
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 H περίπτωση να ξεκολλήσει ο επεξεργαστής από τη μητρική (ή η κάρτα γραφικών) είναι το πλέον μη πιθανό ενδεχόμενο και αυτό σημαίνει πως πρόκειται για λάθος στο quality control, αφορά περιπτώσεις λιγότερες του 1 τοις εκατό (μπορεί και λιγότερες του 0.1 τοις εκατό) και όπως καταλαβαίνεις δε χρειάζεται να σε ανησυχεί από τη στιγμή που έχεις ps3 slim. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να έχεις αρκετό χώρο για να αερίζεται η κονσόλα (να μην την έχεις κάπου κρυμμένη, αλλά να υπάρχει αρκετό περιθώριο αριστερά δεξιά και πίσω ώστε να κυκλοφορεί ο αέρας, ούτε να είναι σε κάποιο ντουλάπι) και να μην την κλείνεις κατευθείαν ενώ παίζεις παιχνίδια, να γυρνάς πίσω στο xmb menu και να περιμένεις 1-2 λεπτάκια πριν την κλείσεις, ώστε να προλάβει να κρυώσει η πλακέτα μετά το gaming session. Χρήσιμες οι πληροφορίες σου cortan! Να σαι καλά!
alex89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 H περίπτωση να ξεκολλήσει ο επεξεργαστής από τη μητρική (ή η κάρτα γραφικών) είναι το πλέον μη πιθανό ενδεχόμενο και αυτό σημαίνει πως πρόκειται για λάθος στο quality control, αφορά περιπτώσεις λιγότερες του 1 τοις εκατό (μπορεί και λιγότερες του 0.1 τοις εκατό) και όπως καταλαβαίνεις δε χρειάζεται να σε ανησυχεί από τη στιγμή που έχεις ps3 slim. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να έχεις αρκετό χώρο για να αερίζεται η κονσόλα (να μην την έχεις κάπου κρυμμένη, αλλά να υπάρχει αρκετό περιθώριο αριστερά δεξιά και πίσω ώστε να κυκλοφορεί ο αέρας, ούτε να είναι σε κάποιο ντουλάπι) και να μην την κλείνεις κατευθείαν ενώ παίζεις παιχνίδια, να γυρνάς πίσω στο xmb menu και να περιμένεις 1-2 λεπτάκια πριν την κλείσεις, ώστε να προλάβει να κρυώσει η πλακέτα μετά το gaming session. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την πολύτιμη βοήθειά σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα