zoi92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 για σας παιδια.... λοιπον σκεφτομαι να αγορασω το μινι 10 οχι το προ.μου αρεσει πολυ το στυλ του. ειχα το lg crystal και μου εβγαλε την ψυχη ολο η μπαταρια φουσκωνε χαλουσε ενω δεν τ κακομεταχειριζομουν.δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε smartphone ουτε adroid.διαβασα διαφορα προβληματα με τα BLUETOOTH .επισης αναφερθηκε οτι με το adroid 2.1 δεν θα ειχε τετοια προβληματα.τελικα εγινε η αναβαθμιση???? ακομα , δεν ειμαι τυπος που μπαινω συνεχεια απο το κινητο στο internet. οποτε ειναι καλη επιλογη για κινητο????
zoi92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 200 250 το πολυ..απλα μ εχει μπει στο ματι πολυ το μινι
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αφού σου έχει μπει στο μάτι το μίνι, γιατί δεν κοιτάς και το Live with Walkman; Ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα, αλλά με δύο ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και κάτι customιές στο μενού για να έχει το λογότυπο Walkman και να περνάει περισσότερο για music phone. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. Και θα γλιτώσεις και λεφτά, θα το έχει ο Κωτσόβολος στα 154 σε λίγες μέρες.
orlox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον έχεις μπερδέψει το xperia x10 mini με το xperia mini. Είναι δύο διαφορετικά τηλέφωνα και το απλό μίνι φαίνεται αστείο στα χαρτιά όμως δεν Tο έχω δουλέψει καθόλου. Κάτι το live επίσης.Αν σου αρέσουν τα μικρά νομίζω είναι τα πιο δυνατά που μπορείς να πάρεις.
zoi92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι τα εχω μπερδεψει και αυτοι δεν δινουν αλλα ονοματα .λοιπον το μινι θελω οχι το 10 μινι αυτο που με καιει ειναι αν θα εχω προβληματα με bluetooth κτλ. οσο για το live καλο φαινεται .δεν το εχω δει απο κοντα θα το δω και θα συκρινω... ομωσ εχει φλας ?
disqualified Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι τα εχω μπερδεψει και αυτοι δεν δινουν αλλα ονοματα .λοιπον το μινι οχι το 10 μινι αυτο που με καιει ειναι αν θα εχω προβληματα με bluetooth κτλ μαλλον μιλας για προβλημα που υπηρχε στο android 1.6 (το οποιο ειχε το x10 mini και οχι το mini που θες και ειναι ννεο μοντελο) και το οποιο λυνοταν με ενα app. Οχι δε θα εχεις προβληματα
zoi92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι για το μινι.....ωραια ευχαριστω..... επισης και να ηθελα το χ10 μινι σε μερικα site καταστηματων που ειδα ειναι εξαντλημενο επισης η γνωμη σας για mini vs neo v ???? ηταν ενα απο τα κινητα που μ αρεσουν και απο χαρακτηριστικα ... επισης η γνωμη σας για mini vs neo v ???? ηταν ενα απο τα κινητα που μ αρεσουν και απο χαρακτηριστικα ...
panakart Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το Νeo v ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα χρηματα.Δεν συγκρινεται με το mini..
zoi92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 γιατι καλυτερο????σε χαρακτηριστικα πανω κατω τα ιδια.λογω οθονης το λεσ???
teoxen Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εμενα μου την δινει απιστευτα που στο μενου κλησεων οταν καλεσεις τον ιδιο αριθμο 5 φορες θα εμφανιστει στην λιστα 5 φορες αντι για μια φορα και απο κατω να φενεται ο προτελευταιος αριθμος,δεν ξερω αλλα αυτο εμενα μου την σπαει απο εκει και περα εχω ακουσει οτι εχει ενα μικρο προβλημα στην μπαταρια και τραβαει που και που κολληματακια στο μενου.μιλαω γενικα για τα καινουρια Sony Ericsson και με εμπειρια απο το X10 mini pro
zoi92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 γενικα για μενα σαν εταιρια μου αρεσει πολυ σιγουρα απο την lg αλλα και nokia
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Επαναφέρω το θέμα για να μην φτιάχνω κι άλλο για το X10 mini. Τις τελευταίες 5 μέρες ενώ δεν κάνω έντονη χρήση στο κινητάκι, μου ζητάει φόρτιση κάθε μέρα!! Ενώ πιο παλιά [το έχω απ'τον Σεπτέμβρη] το φόρτιζα κάθε 4-5 μέρες και ήταν κομπλέ. Έχετε κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό; Πήγα στο Πλαίσιο και μίλησα με 3 διαφορετικούς υπαλλήλους για το πρόβλημα της μπαταρίας. Οι 2 μου είπαν κατά καιρούς να του κάνω επανεκκίνηση και ότι θα βοηθήσει στην μπαταρία. Ο 3ος μου είπε να τσεκάρω αν έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό [το έχω ήδη]. Πφφφ...σιγά μην βοηθήσει η επανεκκίνηση. Στην αντιπροσωπεία πάντως δεν το στέλνω γιατί μου είπαν ότι θ'αργήσει πολύ έτσι κι αλλιώς.
cabdik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 κι εμενα πριν 2-3 μηνες αρχισε να μου κανει κατι κουλα η μπαταρια. ενω το φορτιζα ολο το βραδυ, την επομενη μερα το βραδυ, η μπαταρια αδειαζε! μεχρι που χτες τα επαιξε εντελως το βυσμα και δεν φορτιζει καθολου!! η θυρα usb που εχει ειναι πολυ ευαισθητη στα "κουνηματα"! ουσιαστικα η μονη στηριξη της πανω στην πλακετα ειναι οι κολλησεις των 5 ακιδων απο πισω..!!!! πολυ ασχημη-αδυναμη κατασκευη!! δεν λεω οτι στο δικο σου φταιει η θυρα, αυτη καθαυτη, αλλα προσεχε πολυ, να μην την ζοριζεις οταν βαζεις-βγαζεις το καλωδιο....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα