Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας παιδιά.

εχω ένα πρόβλημα με ένα εξωτερικό δίσκο που δεν αναγνωρίζει το μηχάνημα μου.

Eιχα ήδη ένα σκληρό εξωτερικό που δουλευει κανονικά.

Παίρνω ένα δεύτερο ίδιο ακριβώς αλλά δεν τον βλέπει το μηχάνημα.

Κάνει ένα ήχο "τσικ τσικ" , το φωτάκι αναβοσβήνει αλλά δεν ....

Εννοείται πως τεσταρίστηκε σε δύο λαπτοπ που εχουμε στο σπίτι και τον βλέπει μια χαρά.

Το μηχάνημα τρέχει win xp. Ειναι παλιούτσικο αλλά γενικά είναι σε καλή κατάσταση.

Ο σκληρός είναι ο Wester Digital my passport.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Western-Digital-My-Pass-Ess-Blue-500GB-Ext-HDD-USB-30-2-5-WDBACY5000ABL-EESNESN.htm

υγ. αυτό που λέμε usb 2.0 και usb 3.0 εχουν να κάνουν με Hardware η software (οδηγοί κτλ)?

τώρα δοκίμασα και ένα άλλο της γυναίκας μου και δεν τον βλέπει ουτε αυτον. το φωτάκι είναι μονίμως αναμένο ενώ οταν τον αναγνωρίζει αναβοσβήνει.

Μυστήρια πράγματα.

Δημοσ.

Βγάλε τον παλιό και άσε μόνο τον νέο,τώρα τον βλέπει;

αν έχεις και usb Y,διπλό δηλαδή, βάλε και τα δύο βύσματα,ενδέχεται ο παλιός Η/Υ να μην δίνει αρκετό ρεύμα σε μια μόνο θύρα και αν θέλει δύο.

Το usb 1-2-3 είναι καθαρά θέμα hardware.

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ υποψιάζομαι θέμα ρεύματος στην περίπτωση του My Passport USB3.0, έχω προσέξει αρκετές αναφορές σε forums με αυτούς τους hdds...

Δημοσ.

παιδιά δεν καταλάβατε καλα.

Δεν τους βάζω συγχρόνως τους δίσκους.

Βάζω τον ένα ... δουλεύει.

Τον βγάζω και βάζω στη θέση του έναν άλλο ... δεν δουλεύει

Δημοσ.

Προφανώς υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στους δύο σου δίσκους (όπως και στον της γυναίκας σου), σε συνδυασμό με το παλιό μηχάνημα, εξ' ου και βλέπει μόνο τον έναν απ' τους 3.

ΑΝ δε σε χαλάει, θα μπορούσες έτσι για να μην πεις ότι δεν το 'κανες, να κάνεις επανεγκατάσταση τα Win σε αυτό, κι αν μετά από αυτήν συνεχίζει το σκάλωμα, μάλλον δεν υπάρχει "γιατρειά" (εκτός ίσως από πχ την δοκιμή άλλου, αν σου βρίσκεται ή μπορείς να καβατζώσεις, τροφοδοτικού).

Επίσης τις όποιες δοκιμές, ελπίζω να τις έκανες στις πίσω θύρες, και όχι σε τυχόν μπροστινές.

Δημοσ.

Προφανώς υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στους δύο σου δίσκους (όπως και στον της γυναίκας σου), σε συνδυασμό με το παλιό μηχάνημα, εξ' ου και βλέπει μόνο τον έναν απ' τους 3.

ΑΝ δε σε χαλάει, θα μπορούσες έτσι για να μην πεις ότι δεν το 'κανες, να κάνεις επανεγκατάσταση τα Win σε αυτό, κι αν μετά από αυτήν συνεχίζει το σκάλωμα, μάλλον δεν υπάρχει "γιατρειά" (εκτός ίσως από πχ την δοκιμή άλλου, αν σου βρίσκεται ή μπορείς να καβατζώσεις, τροφοδοτικού).

Επίσης τις όποιες δοκιμές, ελπίζω να τις έκανες στις πίσω θύρες, και όχι σε τυχόν μπροστινές.

Λοιπόν μάλλον το βρήκα!!

Τόσο καιρό προσπαθούσα είτε απο μια μπροστινή θύρα που εχει ο υπολογιστής στο πλαινό καπάκι (οπου ένα σκληρό τον έβλεπε) είτε στο usb hub που εχω και χρησιμοποιώ για διάφορες συσκευες (ποντίκι, πληκτρολογιο, εκτυπωτης κτλ) και οπου ποτε δεν αναγνώρισε κανένα. Πριν λίγο αποφάσισα να τραβήξω τον υπολογιστή και το δασος των καλωδίων και να δοκιμάσω σε μια ελευθερη θύρα απο πισω . Ε λοιπόν τον βρήκε αμέσως !!! Αρα φαντάζομαι θέλω τώρα απλά μια επεκταση καλωδιου γιατι αυτό που εχουν οι σκληροι ειναι πολύ μικρο.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει κοντό καλώδιο για αυτό το λόγο νομίζω, αλλιώς χρειάζεται διπλό usb για extra τροφοδοσία (σαν αυτό στην photo του TheElf)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...