Προς το περιεχόμενο

wind ZTE ZXV10 H108L & 8+1 static

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω αυτο το router απο την wind ZTE ZXV10 H108L με το πακέτο 8+1 static απο την wind δεν μου δίνουν οδηγίες πως να κάνω assign της static ips με τα αντιστοιχa pc που εχω στο σπίτι .

Αν κάποιος το εχει κανει στο συγκεκριμένο router και μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος

ευχαριστω .

Δημοσ.

ωραια ζωα.δινουν public και δεν λενε πως παιζει.λοιπον παμε

την static Την ξεχνας δεν μας ενδιαφερει δεν χρειαζεται να την βαλεις καπου αφου θα την παρει αυτοματα το ρουτερ σαν wan static.

μετα εχουμε 8 ip's px 194.219.227.1 μεχρι 194.219.227.8

την 1 και την 8 δεν την χρησιμοποιουμε.την 2 την δινουμε στο ρουτερ σε lan επιπεδο και 3-4-5-6-7 στα pc.

ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ειναι να κλεισεις το nat για να καταλαβει οτι εχεις δικτυο αλλιως δεν θα πετυχει.

για να δεις οτι πετυχε οταν πας στο www.whatismyip.com θα πρεπει να σου βγαζει οτι η Ip σου εκεινη την στιγμη ειναι μια απο τις 194.219.227.χ και οχι η static px 193.92.150.10

αυτα

Δημοσ.

κανονικα ετσι πετυχαινει.σε wind δεν εχω σεταρει μονο σε forthnet αλλα δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.εκτος αν ειναι τιποτα Mpls κτλ οποτε εκει δεν θα λεγες 8+1 αλλα και εκει παλι το ιδιο ειναι απλα εχεις ολο το 192.168.1.χ για παραδειγμα.ειναι fake βεβαια .τεσπα το αφηνουμε εκτος αυτο δεν εχει νοημα να λεμε για αλλη υπηρεσια.

Δημοσ.

κανονικα ετσι πετυχαινει.σε wind δεν εχω σεταρει μονο σε forthnet αλλα δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.εκτος αν ειναι τιποτα Mpls κτλ οποτε εκει δεν θα λεγες 8+1 αλλα και εκει παλι το ιδιο ειναι απλα εχεις ολο το 192.168.1.χ για παραδειγμα.ειναι fake βεβαια .τεσπα το αφηνουμε εκτος αυτο δεν εχει νοημα να λεμε για αλλη υπηρεσια.

Ναι έπαιξε άψογα :) αυτο που δεν είχα κάνει ήτανε να ξετσεκαρο το ΝΑΤ και εκει κολαγε η διαδικασία αλλα χαρη στης οδηγίες σου έπαιξε :)

thanks a lot :)

Δημοσ.

αν δεν βγαλεις το nat βλεπεις ολες τις ip σαν να ειναι 192.168.1.χ απλα αντι για 192.168.1.χ τις βλεπει σαν 62.1 η οτι αλλο ειναι το δικτυο σου.για να καταλαβει οτι ειναι static (διοτι μπορει πχ εσυ να εχεις fake και να ειναι 62.1 ) πρεπει να βγαλεις το Nat.

αν δεν βγαλεις το nat και πας σε ενα Pc και κανεις whatismyip.com θα δεις την wan static ενω αμα παιξει το δικτυο κανονικα δεν θα δεις την wan static αλλα αυτη που εχεις χρησιμοποιησει απο το 8αρι δικτυο σου

Δημοσ.

εισαι θεωρητικα λιγο πιο εκτεθειμενος γιατι δεν υπαρχει nat.Καθε μια Ip οδηγει στο pc σου και οχι στον ρουτερ οπως οταν εισαι static/dynamic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...