Προς το περιεχόμενο

just talking.... GTX 570 vs. Radeon 6970 ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δώσε μου review που να το αποδεικνύει αυτό...

άσε τα review και άρχισε το gaming :-D

ανοιξε και ένα gpu-z ή Sysinternals Process Explorer θα το δεις και μόνος σου.

(ρίξε ένα bf3 multi σε ανοιχτή πίστα και κανένα skyrim με όλα full.)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

άσε τα review και άρχισε το gaming :-D

ανοιξε και ένα gpu-z ή Sysinternals Process Explorer θα το δεις και μόνος σου.

(ρίξε ένα bf3 multi σε ανοιχτή πίστα και κανένα skyrim με όλα full.)

και πως θα συγκρίνω με την 6970? θα πρέπει να την αγοράσω?

για αυτό υπάρχουν τα reviews και αυτά μου δείχνουν ότι στο BF3 η 570 με τη λιγότερη vram είναι λίγο πιο γρήγορη...

Δημοσ.

και πως θα συγκρίνω με την 6970? θα πρέπει να την αγοράσω?

για αυτό υπάρχουν τα reviews και αυτά μου δείχνουν ότι στο BF3 η 570 με τη λιγότερη vram είναι λίγο πιο γρήγορη...

όχι απλά θα βλέπεις 1280 vram usage :) , και θα κολλάει.

αν βάλεις full settings.

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι απλά θα βλέπεις 1280 vram usage :) , και θα κολλάει.

αν βάλεις full settings.

αυτό δεν μου δείχνει πόσα frames χάνω...

ναι ενώ στην 6970 θα πηγαίνει νεράκι με όλα τα settings και τα φίλτρα στο full... :P

cool story bro :-D

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/HD_7970_CrossFire/18.html

δες διαφορά, 1.4fps...futureproof YAY

Δημοσ.

Πιστεύω ότι η έννοια του Futureproof εξαρτάται από τον χρήστη και τις απαιτήσεις του.

Και ξαναλέω, όσο θα αντέξει μια 570, θα αντέξει και μια 6970.Απλά ίσως σε κάποιο παιχνίδι να μπορείς με την 6970 να βάλεις 8xAA ενώ με την 570 να μην μπορείς να βάλεις πάνω από 4xAA λόγω Vram.Σιγά τα λάχανα..

Δημοσ.

Οριστε και οι εικονες.Δεν παιζει με 25fps οπως λες..

http://imageshack.us/g/545/bf320120116220704565.jpg/

Αλήθεια average fps πόσο πάει η 470? (τα στιγμιαία δε λένε και πολλά και εγώ με crossfire 6970 έχω φτάσει 200). Γύρω στα 30 πρέπει να σαι λογικά πάνω απο 35 με τίποτα. Στο multiplayer θα ήταν κάπως unplayable

Να πω και εγώ οτι το crossfire 6970 έχει απίστευτο scaling (κοντά 100% σε μερικά παιχνίδια). Ίσως και σε αυτό παίζει η μνήμη κάποιο ρόλο. Για 570 sli δεν έχω δοκιμάσει.

Το συμπέρασμα που βγαίνει πάντως απο τη συζήτηση είναι ότι οι κάρτες είναι πολύ παρόμοιες σε αποδόσεις. Άρα μήπως πρέπει να κοιτάξει κανείς και τα δευτερεύοντα που συνοδεύουν την κάθε κάρτα:

570: cuda,physx,παναθηναϊκός?

6970: 2gigs, eyefinity, ολυμπιακός?

• Super Moderators
Δημοσ.

τιμή κυρίως να κοιτάξει :P

και για να μην συνεχιστεί το θέμα με την vram ας δει και πόσο πιο πάνω κοστίζουν οι 2560mb gtx570...

Δημοσ.

και για να μην συνεχιστεί το θέμα με την vram ας δει και πόσο πιο πάνω κοστίζουν οι 2560mb gtx570...

αν δεις την τιμή της 580 θα σου έλεγα ότι είναι πολύ καλή η τιμή τους.

φυσικά τωρα δεν έχει νόημα απλά περιμένουμε τη νέα γενιά.

Δημοσ.

+1

Το είπα απο το πρώτο ποστ. Για μένα τέτοιου είδους "κόντρες" λύνονται μέσω τιμής και συστήματος ψύξης(θερμοκρασίες,θόρυβος) το οποίο και αυτό στην τελική συνάρτηση της τιμής είναι. Εγώ έτσι ψωνίζω προς το παρών.

Πάντως οι απόψεις διίσταντε πιο πολύ, γιατί η 6970 έχει παραπάνω vram. Αν η nvidia είχε βάλει στην 570 2gigs(στα ίδια λεφτά) θα ήταν πιο σκούρα τα πράγματα για την AMD. Γιατί όμως δε το έκανε? Τόσο ακριβή είναι η μνήμη?

Κοιτώντας την amd που δίνει αβέρτα ram στο λαό θα έλεγε κανείς όχι, αλλά μετά κοιτάς την 570 2.5 vram στα 400 ευρώ και αλλάζεις γνώμη

• Super Moderators
Δημοσ.

2560mb θες να πεις, τα mb πάνε ανάλογα με το memory bus, δεν μπορεί πχ να έχει 384bit bus και να βάλει vram που είναι δύναμη του 2, θα έπρεπε το bus να είναι 256 ή 512βιτ

Δημοσ.

ολα οκ ρε παιδια και σεβαστες ολες οι αποψεις και τα γουστα, αλλα τα 500+ σε καρτα γραφικων ειναι off the limit! μιλαμε παντα για τιμες στα 300 ευρω που και παλι θα μαζευτουν δυσκολα...ειπαμε να παιξουμε κανενα παιχνιδι να ευχαριστιόμαστε κ οχι να δουλευουμε ενα μηνα και για μια καρτα γραφικων....γνώμη μου.. Απλά εχω μπερδευτει γιατι δεν υπαρχει αντικειμενικη αποψη σε καρτες(nvidia vs ati) , τελικα αν δε δοκιμασουμε απο μονοι μας ποτε δε μαθαινουμε!

Δημοσ.

θα την έχω αύριο, είναι για RMA από τις 31 Δεκεμβρίου στο Πλαίσιο και δεν είχαν άλλη ίδια διαθέσιμη να μου δώσουν...FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU

Καλά ρε σύ γιατί δε τους λες να σου δώσουν μια 6970 για αντικατάσταση ? :P

Ένα αρνητικό που έχει η 570 (και η 580) είναι ότι δεν υποστηρίζει bitstream, άρα εάν είναι να συνδέσεις το PC σε σύγχρονο home cinema, έχε το υπόψη σου.

Δημοσ.

σε 2 χρονια δεν θα εχει μεινει ρουθουνι απο τις 570, θα εχουν καει ολες.

αμα εισαστε τυχεροι θα σας τις αλλαζει το Πλαισιο με 760 ή 750 :P

Δημοσ.

να ρωτησω κατι..πως μπορω να κανω αυτο το thread σα δημοσκόπηση..αντι να συζηταμε χωρις να βγάζουμε κάποια ακρη να παταμε απλως ποια απο τις δυο προτιμαμε και σε δυο τρεις μερες βλεπουμε ποια νικάει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...