sobi1984 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια... σκεφτομαι την αγορα ενος smartphone μιασ και σε λιγο καιρο θα μπω στρατο ....οι αποριες μου ειναι οι εξης και θα ηεθελα τα φωτα σας... θα ηθελα να πεταω μεσα ταινιεσ και σειρες και να μπορω να εχω καποια προγραμματα που ασχολουμαι που στο android eειναι free enw stin apple πληρωνεις... ποιο πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο... δεδομενου οτι lg optimus 2x 300 euro lg optimus 3d 350 euro samsung galaxy s2 400 euro apple iphone 4gs 600+++++
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 προσωπικά ψήνομαι αρκετά για Motorola RAZR, 2η επιλογή μου το Galaxy S2...
sobi1984 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 προσωπικά ψήνομαι αρκετά για Motorola RAZR, 2η επιλογή μου το Galaxy S2... μπορεις να μου πεις τι παιζει με τα android ?θελω να βαζω αρχεια avi. me srt και να τα παιζει ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δεν το έχω ψάξει, δεν χρησιμοποιώ υπότιτλους
Tomahawk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μπορεις να μου πεις τι παιζει με τα android ?θελω να βαζω αρχεια avi. me srt και να τα παιζει ? Ναι, θα τα παίζει κανονικά.
sobi1984 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εννοω δλδ δεν χρειαζεται να κανο decoding se μορφες αρχειων που υποστηριζει ετσι ωστε να τα παιζει οπως στο iphone ? θελω να μην μου περνει χρονο βασικα γιατι τα βαριεμαι ...να τα πεταω μεσα και αυτο... σαν media player τυπου...
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Οχι δεν θα ασχοληθεις με τιποτα. Πεταγμα σε εναν φακελο στη συσκευη, ανοιγμα του video player και εισαι ετοιμος για σκοπια
diabola5 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 κοιτα αφου το 4s δεν ειναι jailbroken ακομη δεν μπορεις να βλεπεις τσαμπε ταινιες με προγραμμα οπως το Buzz Player. . . οποτε παρε κατι σε android. . . (δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω γιατι δεν ξερω πολλα απο android,τα εγκατελειψα στον μηνα πανω).
flik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι μόνο οτι θα είναι free, είναι το μέγεθος. Ως νέος χρήστης sgs2, σου λέω οτι αμα δεις ταινία σε τέτοια οθόνη, και σερφάρεις σε τέτοια οθόνη, δεν υπάρχει γυρισμός.. Σου λέω τώρα σε σχέση με το μέγεθος των 3.8 που είχα πριν, του iphone 4s είναι πάρα πολύ μικρή για μένα πλέον. Σε σημείο να μην με καλύπτει σε κανένα σημείο. Προτείνω ανεπιφύλακτα sgs2 μεταξύ αυτών που είπες, για πάρα πολλούς λόγους, αλλά αφού ανέφερες για ταινία...σίγουρα. Υπάρχουν πολλοί players φοβεροί πραγματικά.
orlox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν ο προσανατολισμός σου είναι ταινίες και είναι κομπλέ με τα χρήματα θα ευχαριστηθείς πολύ το s2. Το optimus 2x έχει πιο μικρή οθόνη και σε μεγαλύτερες αναλύσεις αρχίζει και κωλύεται. Θα μου προς τι να κάνεις τα μεγαλύτερα video... Ε κάποια στιγμή μπορεί να θες να δεις στην τηλεόραση με TV out.Παρεμπιπτόντως το razer που αναφέρετε πιο πάνω δεν παίζει τα video τόσο καλά όσο το s2 και δεν έχει και ράδιο όμως είναι πανέμορφο. Στο κάτω κάτω έχει σημασία και πόσα θες να δώσεις
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Να ρωτησω κι εγω κατι.. Αξιζει να περιμενει καποιος κανα.2μηνο, να φτασει η τιμη του galaxy s2 στο 300αρι? Η δε προβλεπεται κατι τετοιο ακομα?
giwrgosd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Οταν βγει το Gs3 ,μεταχειρισμένο το 2 ισως το βρείς 300€
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 όχι ίσως, άνετα...πριν λίγο καιρό το έβρισκε με 350...
constantinos_rho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το optimus 2x εχει και εξοδο hdmi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα