NiKoS WSN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Θέλω: Μία φόρμα εγγραφής όπου όταν ο χρήστης κάνει Log in θα του παρέχεται το Permission να κάνει upload μία φωτογραφία η οποία θα αποθηκεύεται σε έναν φάκελο μέσα στο server μαζί με ένα αρχείο που λέει τα στοιχεία της φωτογραφίας και του χρήστη (ή μαζικό για όλες τις φωτογραφίες ή για κάθε μία φωτογραφία). Τι έχω κάνει: Έφτιαξα ένα register σύστημα (τα κλασικά: αποθηκεύονται τα στοιχεία στη βάση δεδομένων...). Πλέον όταν ο χρήστης κάνει log in του εμφανίζεται η φόρμα για το upload η οποία δουλεύει μία χαρά. Που κολλάω: Δεν ξέρω πως όταν γίνεται ένα upload θα δημιουργείται/επεξεργάζεται το αρχείο με τα στοιχεία. Δεν με ενδιαφέρει ο τύπος του αρχείου (λογικά .txt, .xml ...). Τι θέλω: Αν μπορεί κάποιος να μου γράψει έναν βασικό κώδικα με τον οποίο να δημιουργείται (ή να προστίθενται πληροφορίες σε υπάρχον αρχείο) με τα στοιχεία της/των φωτογραφιών. Χρησιμοποιώ: html,php,mysql
defacer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δώσε ένα παράδειγμα του αρχείου π.χ. σε txt. Αν κάνεις και attach την εικόνα από την οποία θα πρέπει να προκύψει το παράδειγμα ακόμα καλύτερα.
NiKoS WSN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δώσε ένα παράδειγμα του αρχείου π.χ. σε txt. Αν κάνεις και attach την εικόνα από την οποία θα πρέπει να προκύψει το παράδειγμα ακόμα καλύτερα. Δεν κατάλαβα τι θέλεις να ποστάρω...
defacer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ....μαζί με ένα αρχείο που λέει τα στοιχεία της φωτογραφίας και του χρήστη... Κανένα παράδειγμα; Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να κάνεις; Να γράψεις οτιδήποτε σε ένα αρχείο; file_put_contents.
NiKoS WSN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Κανένα παράδειγμα; Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να κάνεις; Να γράψεις οτιδήποτε σε ένα αρχείο; file_put_contents. Δεν είναι ότι δεν μπορώ, είναι ότι δεν ξέρω... ο κώδικας μου είναι απλός φόρμα σε php και με action σε php αποθηκεύω την φωτογραφία στο server, δηλαδή τίποτα, δεν έχει νόημα να στο ανεβάσω...
defacer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω και συνεχίζεις να μην δίνεις περισσότερες πληροφορίες, αναγκάζοντάς με να μαντεύω και να ρωτάω "αυτό θες?". Δε γίνονται έτσι οι δουλειές. Αν θέλεις να αντικαταστήσεις τα περιεχόμενα του "data.txt" με "foo", μπορείς να το κάνεις ως >file_put_contents('data.txt', 'foo'); Ποιό είναι το πρόβλημα λοιπόν;
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω και συνεχίζεις να μην δίνεις περισσότερες πληροφορίες, αναγκάζοντάς με να μαντεύω και να ρωτάω "αυτό θες?". Δε γίνονται έτσι οι δουλειές. Αν θέλεις να αντικαταστήσεις τα περιεχόμενα του "data.txt" με "foo", μπορείς να το κάνεις ως >file_put_contents('data.txt', 'foo'); Ποιό είναι το πρόβλημα λοιπόν; Ωραίος... Και κάτι άλλο υπάρχει κάποιος κώδικας για να δημιουργεί το data.txt ή αναγκαστικά πρέπει να έχω φτιάξει το αρχείο από πριν; ΥΓ. Τελικά δεν υπάρχει, από ότι είδα στο google, δεν πειράζει...
defacer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το δημιουργεί η file_put_contents μόνη της. Γιατί δεν το δοκιμάζεις απλά;
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το δημιουργεί η file_put_contents μόνη της. Γιατί δεν το δοκιμάζεις απλά; Γιατί δεν έχω τον υπολογιστή μου (service)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα