Προς το περιεχόμενο

Τραπεζικός Λογαριασμός

snakes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση..

Πρόκειται για μία πώληση..

Πιο συγκεκριμένα θέλω να μου πείτε πως μπορεί να γίνει η καταβολή χρημάτων από τράπεζα του εξωτερικού σε τράπεζα της χώρας μας... και επίσης εγώ τί στοιχεία χρειάζεται να δώσω..? (όποιας τράπεζας Ελληνικής τράπεζας θέλω εγώ..?)

Ναι το ξέρω είναι λίγο μπερδεμένο όμως πρώτη φορά κάνω τέτοιου είδους συναλλαγή... rolleyes.gif

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Καλησπέρα σας,

Θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση..

Πρόκειται για μία πώληση..

Πιο συγκεκριμένα θέλω να μου πείτε πως μπορεί να γίνει η καταβολή χρημάτων από τράπεζα του εξωτερικού σε τράπεζα της χώρας μας... και επίσης εγώ τί στοιχεία χρειάζεται να δώσω..? (όποιας τράπεζας Ελληνικής τράπεζας θέλω εγώ..?)

Ναι το ξέρω είναι λίγο μπερδεμένο όμως πρώτη φορά κάνω τέτοιου είδους συναλλαγή... rolleyes.gif

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Χρειάζεται να δώσεις το ΙΒΑΝ σου (IBAN: International Bank Account Number). Συνήθως τα βιβλιάρια γράφουν στην πρώτη σελίδα, κάτω από τον αριθμό του λογαριασμού και τον δικαιούχο, το ΙΒΑΝ.

Αν δεν το ξέρεις, πας στην τράπεζά σου και στο λένε. Ή μπαίνεις στο site της τράπεζάς σου και κάπου θα πρέπει να βρεις "μετατροπέα" του λογαριασμού σου σε ΙΒΑΝ.

Ιδού μια χρήσιμη σελίδα της Alpha Bank: Ενημέρωση για τον ΙΒΑΝ

(ελπίζω να μην πουλάς τίποτα σε κανά Νιγηριανό)

προσοχή! η ελληνικές τράπεζες κόβουν κάνα 10% προμήθεια στη συναλλαγή! θα σου πρότεινα να βρεις άλλον τρόπο

πας και καποια τραπεζα και τους δινεις τον αριθμο της τραπεζας του εξωτερικου + IBAN ή SWIFT (καπως ετσι λεγετε) αν προκειτε για εκτος ευρωπης τους λες και το ονομα της τραπεζας και εισαι okay, για να στειλεις εμβασμα στην ευρωπη την παλευουν δεν την παλευουν, δεν σου μιλαω για εκτος ευρωπης γιατι εκει δεν παλευεται. πχ 5ευρώ για να τα στειλεις στο HK πληρωνεις 25ευρώ + 5ευρω. σε τετειες περιπτωσεις μονο paypal φιλε.

Χρειάζεται να δώσεις το ΙΒΑΝ σου (IBAN: International Bank Account Number). Συνήθως τα βιβλιάρια γράφουν στην πρώτη σελίδα, κάτω από τον αριθμό του λογαριασμού και τον δικαιούχο, το ΙΒΑΝ.

Αν δεν το ξέρεις, πας στην τράπεζά σου και στο λένε. Ή μπαίνεις στο site της τράπεζάς σου και κάπου θα πρέπει να βρεις "μετατροπέα" του λογαριασμού σου σε ΙΒΑΝ.

Ιδού μια χρήσιμη σελίδα της Alpha Bank: Ενημέρωση για τον ΙΒΑΝ

(ελπίζω να μην πουλάς τίποτα σε κανά Νιγηριανό)

Γιατί το λες αυτό με τον Νιγηριανό...?

• Super Moderators

Γιατί το λες αυτό με τον Νιγηριανό...?

Σκοπεύεις να πουλήσεις κάτι σε κάποιον Νιγηριανό; Σου έστειλε μήνυμα κάποιος από Αγγλία/ΗΠΑ/Καναδά/Αυστραλία κλπ και ζήτησε να αγοράσει κάτι που πουλάς αλλά να το στείλεις στην αδελφή του - σύζυγό του - μάνα του - κόρη του στη Νιγηρία;

• Super Moderators

Τέσπα, αν σκοπεύεις να κάνεις κάτι τέτοιο, έχε υπ' όψιν σου τα εξής:

http://www.insomnia.gr/topic/215727-ελλάδα-νιγηρία/'>http://www.insomnia.gr/topic/215727-ελλάδα-νιγηρία/

http://www.insomnia.gr/topic/400753-απάτη/

http://www.insomnia.gr/topic/401374-πως-να-στειλω-κατι-στην-νιγηρια/

http://www.insomnia.gr/topic/215727-ελλάδα-νιγηρία/

http://www.insomnia.gr/topic/393921-αγγελία-και-πώληση-σε-νιγηρία/

Έχω βάλει μια αγγελία πώλησης τροφοδοτικού... Και εδώ και σε άλλο site.. χτες μου έρχεται ένα μήνυμα το οποίο λέει πως.. ενδιαφέρομαι για το προϊόν και πως εάν είναι ακόμη διαθέσιμο να της στείλω απάντηση...

Με το που στέλνω απάντηση μου στέλνει μήνυμα ένα ολόκληρο κατεβατό με στοιχεία (ονόματα,επώνυμα,κτλ) και μου λέει επίσης πως θα μου δώσει 350ε..!!!exclamation.png Εγώ εκτροχιάζομαι με το ποσό... που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.. Να σημειωθεί επίσης πως σε κάθε μήνυμα μου έλεγε από κάτω.. ('' i want your acoount details now ...) Από τότε άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται...

Και για να μην σας τα πολυλογώ της ζήτησα στην αρχή 500ε και μου είπε ok.. και μετά συνέχισα ζητώντας της 800ε (για να δω πως θα αντιδράσει) και μου είπε ok ΠΑΛΙ!!

Όπως όλοι καταλαβαίνεται πρόκειται για κοροϊδία.... biggrin.gif ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Έχω βάλει μια αγγελία πώλησης τροφοδοτικού... Και εδώ και σε άλλο site.. χτες μου έρχεται ένα μήνυμα το οποίο λέει πως.. ενδιαφέρομαι για το προϊόν και πως εάν είναι ακόμη διαθέσιμο να της στείλω απάντηση...

Με το που στέλνω απάντηση μου στέλνει μήνυμα ένα ολόκληρο κατεβατό με στοιχεία (ονόματα,επώνυμα,κτλ) και μου λέει επίσης πως θα μου δώσει 350ε..!!!exclamation.png Εγώ εκτροχιάζομαι με το ποσό... που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.. Να σημειωθεί επίσης πως σε κάθε μήνυμα μου έλεγε από κάτω.. ('' i want your acoount details now ...) Από τότε άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται...

Και για να μην σας τα πολυλογώ της ζήτησα στην αρχή 500ε και μου είπε ok.. και μετά συνέχισα ζητώντας της 800ε (για να δω πως θα αντιδράσει) και μου είπε ok ΠΑΛΙ!!

Όπως όλοι καταλαβαίνεται πρόκειται για κοροϊδία.... biggrin.gif ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Η κοροιδια δεν ειναι εκει, αλλα στο οτι στο τελος θα σου ζητησει, ενα ποσο πχ 200 ευρω ως ασφαλεια, τα οποια πρεπει να βαλεις εσυ ας πουμε μεσω western union, και τα οποια και καλα θα τα προσθεσει στο ποσο των 800ων οποτε και θα σου στειλει 1.000 ευρω.

Αν ποτε δεις τα 1.000 να μου γραψεις :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...