DavidLP Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εχω μια minolta dimage 7i(ειναι παλια το ξερω) και της εχω βαλει μια transend CF 4GB 133x και παλι αργει να αποθηκευσει φωτογραφιες.Ξερει κανεις κατιγια αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς;Αργεί στην κάμερα ή για να μεταφερθούν στον Η/Υ;; Αν είναι το δεύτερο τότε απλά πάρε ένα sm reader για τον Η/Υ και θα της διαβάζει/γράφει πολύ ποιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DavidLP Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Οταν τραβάω φωτογραφία αργεί να την αποθηκεύσει. Ακόμη και σε fine ανάλυση να την βάλω (για raw δεν το συζηταμε) αργεί μέχρι να την αποθηκεύσει και να τραβήξω την επόμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 παντα αργουσε η μονο με αυτη τη καρτα? για δοκιμασε με αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δες αν εχει καποια επιλογη για noise reduction ενεργοποιημενη, αν εχει απενεργοποιησε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε μια χ266, πιστευω εχει αρκετη διαφορα απο την χ133.απο οτι διαβασα εχει συμβατο σεταπ "CompactFlash card Type I and Type II, (IBM Microdrive: 340MB, 512MB, 1GB)" και "Fairly fast operation, fairly good startup and shot to shot times".τωρα τι εννοουν,ο θεος και η ψυχη τους....αν καθυστερει χαρακτηριστικα,υπαρχει θεμα ή με καποιο σετιγκ που εβαλες κατα λαθος ή η καρτα εχει προβλημα στο φορματ της.κανε της ενα στην μηχανη και αν δεν εχει διαφορα κανε στον υπολογιστη ενα σε φατ.αν δεν δεις διαφορα ,δοκιμασε καποιου γνωστου σου την χ266 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DavidLP Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Οκ θα δω αν παίζει κάτι από αυτά που μου είπατε και ο θεός βοηθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TyR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτή τη σελίδα και προς τα κάτω θα δεις τους χρόνους αποθήκευσης της μηχανής. Link Η μηχανή είναι απλά αργή, δουλεύει αλλά αργή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καθαρά θέμα μνημης ειναι. Πάρε μια άλλη, ισως η συγκεκριμένη να έχει κάποιο πρόβλημα.... Δες για Class 10 πχ Transcend 16 Gb Compactflash Cf Card 1 Card Pack 400x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Η καρτα μνημης φταιει, σχεδον το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα εγω με την dslr μου (ΝΙΚΟΝ) οταν "τραβαγα" "κατα ριπας" και νομιζα οτι ειχε προβλημα η φωτογραφικη, μολις αλλαξα καρτα μνημης και εβαλα μια πιο "ακριβη" η ταχυτητα ηταν η "σωστη"!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εχω μια minolta dimage 7i Η DiMAGE 7i δεν είναι DSLR. Είναι "Superzoom". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα