Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εχεις κοντα σου κανενα media markt πηγαινε ριξε μια ματια..

κανουνε συνεχεια προσφορες.

Το ξερω φιλε μου, περασα χθες απ το καταστημα του περιστεριου αλλα αυτη τη φορα μιλαμε ΤΙΠΟΤΑ καμια προσφορα, και κοιταξα και το χθεσινο προσπεκτους προσφορων για τις εκπτωσεις, αλλα πρωτη φορα τετοια νεκρα.. Φτωχυνανε φενετε..

Δημοσ.

Το ξερω φιλε μου, περασα χθες απ το καταστημα του περιστεριου αλλα αυτη τη φορα μιλαμε ΤΙΠΟΤΑ καμια προσφορα, και κοιταξα και το χθεσινο προσπεκτους προσφορων για τις εκπτωσεις, αλλα πρωτη φορα τετοια νεκρα.. Φτωχυνανε φενετε..

το περιστερι και δεν εχει τπτ?

εκει δουλευα οεο..

παει προς διαλυση? πφφφ..

καλο ειναι και αυτο.

Link

αλλα χανει πολυ στην καρτα γραφικων..

επισης πηγαινε στο media markt Και δες αυτο που θες.

και πες του πωλητη να φωναξει τον υπευθυνο δεν θυμαμαι το ονομα του.

και εξηγησε του οτι τα λεφτα θα ειναι ντουκου να σου κοψει τιμη.

πιστεψε με εχουνε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΟΟ να κοπει τιμη.

εκει δουλευα και γνωριζω.!!!

Δημοσ.

Παντως ρε φιλε τα ραμ που επιλεξες για το ιδικο LAPTON ειναι DDR3 πολυ καλο αυτο μπορεις να κανεις μια ανβαθμιση στο μελλον αν θες και επεκτινεις την μνημη σου και να τρεχεις σε 64 bit windows 7 πολυ πιο γρηγορο σε περιπτοση που εχει 32bit γιατι δεν λεει

Εχει και 64bit windows απο τη μανα τους πανω. Κι εγω νομιζω οτι το συγκεκριμενο acer που λεω (προς το παρον παντα), οτι ειναι καλη περιπτωση για 390 ευρω, αν δεν βρω κατι αλλο ως την τεταρτη που ερχεται, θα το τσιμπησω

Δημοσ.

Εχει και 64bit windows απο τη μανα τους πανω. Κι εγω νομιζω οτι το συγκεκριμενο acer που λεω (προς το παρον παντα), οτι ειναι καλη περιπτωση για 390 ευρω, αν δεν βρω κατι αλλο ως την τεταρτη που ερχεται, θα το τσιμπησω

τσιμπαντο φιλε μου μην το σκοπιζεις το θες το αγοραζεις και κανεις την δουλεια σου :-D :-D

Δημοσ.

το περιστερι και δεν εχει τπτ?

εκει δουλευα οεο..

παει προς διαλυση? πφφφ..

καλο ειναι και αυτο.

Link

αλλα χανει πολυ στην καρτα γραφικων..

επισης πηγαινε στο media markt Και δες αυτο που θες.

και πες του πωλητη να φωναξει τον υπευθυνο δεν θυμαμαι το ονομα του.

και εξηγησε του οτι τα λεφτα θα ειναι ντουκου να σου κοψει τιμη.

πιστεψε με εχουνε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΟΟ να κοπει τιμη.

εκει δουλευα και γνωριζω.!!!

Δεν εχει τιποτα καμια προσφορα μιλαμε, ΝΕΚΡΑ τελειως. Οσο γι αυτο που μου λες, θελω και καλουτσικη αυτονομη καρτα γραφικων, και νομιζω αυτο που λεω που εχει την 6470 αυτονομη, κανενα pro 2012 θα το παιζει ανετα σε μεσαια αναλυση

Δημοσ.

Δεν εχει τιποτα καμια προσφορα μιλαμε, ΝΕΚΡΑ τελειως. Οσο γι αυτο που μου λες, θελω και καλουτσικη αυτονομη καρτα γραφικων, και νομιζω αυτο που λεω που εχει την 6470 αυτονομη, και κανενα pro 2012 θα το παιζει ανετα σε μετρια αναλυση

ε ναι ανετα θα παιζει δεν θα εχει θεμα..

παντως κανε αυτο που σου ειπα.

μιλησε και πες να φωναξουν τον υπευθυνο για καλυτερη τιμη μπορουν να σου κανουν αν θες..

η αλλιως απο τα παλικαρια που ειναι οι πωλητες εκει αμα πετυχεις τον αλεξανδρο πες του μου ειπε ο μηνας που δουλευε για την lenovo για 1 λαπτοπ αν μπορει να σε βοηθησει.

(ο γειτονας σου πες του) θα καταλαβει.!!!

Δημοσ.

ε ναι ανετα θα παιζει δεν θα εχει θεμα..

παντως κανε αυτο που σου ειπα.

μιλησε και πες να φωναξουν τον υπευθυνο για καλυτερη τιμη μπορουν να σου κανουν αν θες..

η αλλιως απο τα παλικαρια που ειναι οι πωλητες εκει αμα πετυχεις τον αλεξανδρο πες του μου ειπε ο μηνας που δουλευε για την lenovo για 1 λαπτοπ αν μπορει να σε βοηθησει.

(ο γειτονας σου πες του) θα καταλαβει.!!!

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου γι αυτο που ειπες!! Θα παω και θα το δοκιμασω μηπως γινει τιποτα! (αν και χλωμο το κοβω γιατι φετος ειδα προτογνωρη νεκρα μειωσης τιμων σαν να μην τους νοιαζει αν θελουν να πουλησουνε..)

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου γι αυτο που ειπες!! Θα παω και θα το δοκιμασω μηπως γινει τιποτα! (αν και χλωμο το κοβω γιατι φετος ειδα προτογνωρη νεκρα μειωσης τιμων..)

οσο νεκρα και να εχει μην νομιζεις εχουνε μεγαλο κερδος..

μιλαμε για λαπτοπ που πουλουσαμε αξιας 600 ευρω π.χ

μπορουσες ανετα να αφερεσεις 70 ευρω και ειχε 30% αν θυμαμαι καλα κερδος το μαγαζι.!!!!

ελα τι ειπατε?

στην χειροτερη αν δεν σου κανουν εκπτωση πες καμμια τσαντα δωρο η κανενα ποντικακι.

Δημοσ.

στην χειροτερη αν δεν σου κανουν εκπτωση πες καμμια τσαντα δωρο η κανενα ποντικακι.

Δεν θελω τσαντουλα και ποντικακι φιλε μου, εχω.. Καλη τιμη στα 400 ευρω θελω... Αν και το κοβω, καλυτερο απο το acer που βρηκα που εχει λιγο απ ολα, λιγο χλωμο να βρω..

Δημοσ.

μολις πηρα ενα ASUS x54c ,ι3 2310 2.1ghz ,4gb ram , 3000hd graphic card 128mb(+shared) , 1 x usb3 ,1 x usb2 ,hdmi ,320gb hdd , 15.6'' οθονιτσα.. ελαφρι..κρυο..2,5-3 ωρεσ αυτονομια..γενικα εμεινα ευχαριστημενος..και τα παιχνιδακια του τα παιζει και ολεσ τις δουλιτσες τις κανει μια χαρα.. 430euro απο mediamarkt..το μονο αρνητικο ειναι ο 1ας χρονος εγγυηση..

Δημοσ.

μολις πηρα ενα ASUS x54c ,ι3 2310 2.1ghz ,4gb ram , 3000hd graphic card 128mb(+shared) , 1 x usb3 ,1 x usb2 ,hdmi ,320gb hdd , 15.6'' οθονιτσα.. ελαφρι..κρυο..2,5-3 ωρεσ αυτονομια..γενικα εμεινα ευχαριστημενος..και τα παιχνιδακια του τα παιζει και ολεσ τις δουλιτσες τις κανει μια χαρα.. 430euro απο mediamarkt..το μονο αρνητικο ειναι ο 1ας χρονος εγγυηση..

Ναι το ειδα αυτο το συγκεκριμενο φιλε μου, αλλα η καρτα γραφικων με τους απαισιους drivers της intel, δεν λεει.. (κι ο acer εχει και 2 χρονια εγγυηση, κατι λεει κι αυτο πιστεψε με..)

Δημοσ.

ναι οντως ειναι καπως..αλλα τα παιχνιδακια του σε 1366x768 σε low-medium τα παιζει μια χαρα(οριακα βασικα)..και το εψαξα αρκετα αυτο με την καρτα γραφικων..το επομενο λαπτοπ πηγαινε στα 470 που ειχε μια Radeon και εβγαζε +30-40% μεγαλητερο score στα bench...θα περιμενω να πεις τι επελεξες! :)

Δημοσ.

ναι οντως ειναι καπως..αλλα τα παιχνιδακια του σε 1366x768 σε low-medium τα παιζει μια χαρα(οριακα βασικα)..και το εψαξα αρκετα αυτο με την καρτα γραφικων..το επομενο λαπτοπ πηγαινε στα 470 που ειχε μια Radeon και εβγαζε +30-40% μεγαλητερο score στα bench...θα περιμενω να πεις τι επελεξες! :)

οριακα οπως ειπες φιλε μου σε low-medium αναλυση, και το προβλημα δεν ειναι τοσο αυτο, αλλα αυτα που διαβαζω σε ξενα test sites με τους drivers της καρτας γραφικων της intel, οτι ειναι απαισιοι και οτι καποιες φορες αλλαζουν ξαφνικα τα χρωματα σε παιχνιδια, κατι τετοιο δεν το θελω. Φυσικα θα ενημερωσω φιλε μου μολις το παρω! Σ ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...