Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, θελω γνωμες απο εμπειρους χρηστες για αγορα laptop με καλουτσικο επεξεργαστη και καλουτσικη καρτα γραφικων, ως 400 ευρω. Ειδα αυτον http://www.skroutz.gr/s/324115/Acer-Aspire-5552G-P343G50Mnkk-P340-3GB-500GB.html, λεει τιποτα τι λετε?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, θελω γνωμες απο εμπειρους χρηστες για αγορα laptop με καλουτσικο επεξεργαστη και καλουτσικη καρτα γραφικων, ως 400 ευρω. Ειδα αυτον http://www.skroutz.gr/s/324115/Acer-Aspire-5552G-P343G50Mnkk-P340-3GB-500GB.html, λεει τιποτα τι λετε?

πολυ καλο και οικονομικο μπορω να πω αλλα γιατι να μην κανεις λιγο υπομονη και να παρεις κατι τετοιο?

Link

κλασης ανωτερο.

Δημοσ.

πατατα φιλε μου ο επε3εργαστης Dual εχει βγει πριν 3-4 χρονια προτιμα να δωσεις κατι παραπανω και να εισαι ευχαριστιμενος

Δημοσ.

πολυ καλο και οικονομικο μπορω να πω αλλα γιατι να μην κανεις λιγο υπομονη και να παρεις κατι τετοιο?

Link

κλασης ανωτερο.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου *Kezar* , αλλα τα οικονομικα μου για αγορα Laptop, ειναι μαξιμουμ τα 400 ευρω. Παντως και μενα καλο μου φενεται το Aceraki το συγκεκριμενο για την τιμη του. Οποιαδηποτε αλλη γνωμη ευπροσδεκτη μεχρι να καταληξω ως την αλλη εβδομαδα

Δημοσ.

Για να καταλαβεις φιλε μου πρωτα ερχεται ο επεξεργαστης:

Core 2 Duo

Core i3

Core i5

Core i7 ο τοπ που ειναι μεχρη τωρα

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου *Kezar* , αλλα τα οικονομικα μου για αγορα Laptop, ειναι μαξιμουμ τα 400 ευρω. Παντως και μενα καλο μου φενεται το Aceraki το συγκεκριμενο για την τιμη του. Οποιαδηποτε αλλη γνωμη ευπροσδεκτη

για την τιμη του καλο ειναι αλλα οπως ειπε και ο απο πανω.!!!

ειναι παλιος επεξεργαστης..καλυτερα να κανεις υπομονη για να παρεις λιγο καλυτερο..

τουλαχιστον με ι3 ι5..

στην αγορα υπολογιστη μην κοιτας ποτε το τωρα κοιτα το μελλον.

γτ π.χ οι εφαρμογες που θες ισως τωρα να δουλευουνε σε 1 χρονο ομως μπορουν να της αναβαθμισουν σε ποιο heavy.τι κανεις ? αγορα καινουργιου λαπτοπ?

τη χρηση θες να του κανεις?

Δημοσ.

πατατα φιλε μου ο επε3εργαστης Dual εχει βγει πριν 3-4 χρονια προτιμα να δωσεις κατι παραπανω και να εισαι ευχαριστιμενος

Πατατα λες φιλε μου? Παντως στο Passmark benchmarks ειδα οτι πιανει σκορ 1300, ικανοποιητικο επεξεργαστη θα τον ελεγα, δεν τρεχω ετσι κι αλλοιως τιποτα πολυ "βαρια" προγραμματα. Για 390 ευρω μ αυτα που προσφερει, δηλαδη δεν ειναι καλος? Ως 400 παιδια παντα λεω, Σας παρακαλω μην το ξεχνατε..

Δημοσ.

Πατατα λες φιλε μου? Παντως στο Passmark benchmarks ειδα οτι πιανει σκορ 1300, ικανοποιητικο επεξεργαστη θα τον ελεγα, δεν τρεχω ετσι κι αλλοιως τιποτα πολυ "βαρια" προγραμματα. Για 390 ευρω μ αυτα που προσφερει, δηλαδη δεν ειναι καλος? Ως 400 παιδια παντα λεω, Σας παρακαλω μην το ξεχνατε..

Αν θα το παρεις και χρησιμοποιας facebook και κατι μικρα προγραμματα και δεν τρεχεις ταυτοχρονα μεγαλα και πολλα ειναι αρκετο αυτο που επιλεξες και acer μαρκα ειναι απο τα καλιτερα

Δημοσ.

Αν θα το παρεις και χρησιμοποιας facebook και κατι μικρα προγραμματα και δεν τρεχεις ταυτοχρονα μεγαλα και πολλα ειναι αρκετο αυτο που επιλεξες και acer μαρκα ειναι απο τα καλιτερα

Σ ευχαριστω πολύ φιλε μου για την απαντηση σου, οχι δεν χρησιμοποιω πολυ βαρια προγραμματα, παντως αν ξερετε κατι καλυτερο ως 400 ευρω, πειτε μου, ως την αλλη τεταρτη πρεπει να παρω (ειχα ενα acer σκυλι μιλαμε, και κρατησε 5-6 χρονια με φουλ χρηση, ενω κατι αλλοι με hp , fujitsu , sony , τους τα πεξανε σε 1-2 χρονια γι αυτο ειπα να παρω παλι acer)
Δημοσ.

σαν τι προγραμματα τρεχεις?

πες μας μερικες διεργασιες που θα κανεις για να σου πουμε αν σε καλυπτουν.

ετσι χυμα δουλεια δεν γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν τι προγραμματα τρεχεις?

πες μας μερικες διεργασιες που θα κανεις για να σου πουμε αν σε καλυπτουν.

ετσι χυμα δουλεια δεν γινεται.

Ουτε photoshop ουτε autocad, απλα προγραμματακια φιλε μου τρεχω τι να σου πω, οχι κατι ιδιαιτερο. Παντως αν υπαρχει καποιος "καλυτερος" ως 400 ευρω (μαξιμουμ), απ αυτον που ειπα, πειτε μου

Επεξ/σία από makhs5
Δημοσ.

Ουτε photoshop ουτε autocad, απλα προγραματακια φιλε μου τρεχω τι να σου πω, οχι κατι ιδιαιτερο. Παντως αν υπαρχει καποιος "καλυτερος" ως 400 ευρω (μαξιμουμ), απ αυτον που ειπα, πειτε μου

Πολλα καλο φιλε μου δεν νομιζω να βρεις κατι πιο καλητερο με την τιμη που δινεις στα 400 euro παντως η αναληση της οθονης πολλα καλη ειναι στα 1366x768 δεν ειναι Full HD λιο πιο κατω που το τοπ αξιζει να το παρεις

Δημοσ.

Πολλα καλο φιλε μου δεν νομιζω να βρεις κατι πιο καλητερο με την τιμη που δινεις στα 400 euro παντως η αναληση της οθονης πολλα καλη ειναι στα 1366x768 δεν ειναι Full HD λιο πιο κατω που το τοπ αξιζει να το παρεις

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου 'wefind' για την απαντηση σου, Οποιαδηποτε αλλη γνωμη για καλυτερο παντα, αλλα ως 400 ευρω , ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου 'wefind' για την απαντηση σου, Οποιαδηποτε αλλη γνωμη για καλυτερο παντα, αλλα ως 400 ευρω , ευπροσδεκτη

Παντως ρε φιλε τα ραμ που επιλεξες για το ιδικο LAPTON ειναι DDR3 πολυ καλο αυτο μπορεις να κανεις μια ανβαθμιση στο μελλον αν θες και επεκτινεις την μνημη σου και να τρεχεις σε 64 bit windows 7 πολυ πιο γρηγορο σε περιπτοση που εχει 32bit γιατι δεν λεει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...