blademyc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σήμερα στο Crazy sundays (Link) Μέγιστη ισχύ: 580 Watts / 1160 VA. Volt εξόδου: 220V - 240V. Volt εισόδου: Μέγιστο: 280 V , ελάχιστο: 170 V. Αποδοτικότητα με πλήρη φορτίο: 95%. Mέγιστη συχνότητα εξόδου: 65 Hz. Ελάχιστη συχνότητα εξόδου: 45 Hz. 'Εξοδοι: 4. Συνδεσιμότητα: USB (Καλώδιο τροφοδοσίας δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Τύπος βυσμάτων: IEC. Χωρητικότητα μπαταρίας: 4,5 Ah. Αυτονομία μπαταρίας με μέσο φορτίο: 12 λεπτά. Αυτονομία μπαταρίας με πλήρη φορτίο: 5 λεπτά. Τυπικός χρόνος φόρτισης: Περίπου 8 ώρες. Θόρυβος: 40 dB. ??? Κατανάλωση ρεύματος σε κατάσταση λειτουργίας: 19 W. Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: 0-40 ° C. Εύρος υγρασίας λειτουργίας: 0-90%. Διαστάσεις: 10 cm x 28,7 cm x 14,2 cm (H x W x D). Βάρος: 4,8 kg. Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών Φαίνεται πολλή καλο και οτιδήποτε στην κατηγορία του ξεκινάει απο τα 80€. Πια ειναι η γνώμη σας, το εχει κανείς ??
wefind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Για εμενα ειναι ασκοπα λευτα μπορεις να παρεις κατι αλλο πιο χρησιμο
teodor_ch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Για εμενα ειναι ασκοπα λευτα μπορεις να παρεις κατι αλλο πιο χρησιμο είναι ακριβώς όπως το να παίρνει κάποιος backup τα έγγραφά του, άσκοπος χρόνος μέχρι να την πάθεις απο τις συσκευές που πρέπει να αγοράζουμε ΠΡΩΤΑ! για το συγκεκριμένο δεν έχω άποψη
wefind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 είναι ακριβώς όπως το να παίρνει κάποιος backup τα έγγραφά του, άσκοπος χρόνος μέχρι να την πάθεις απο τις συσκευές που πρέπει να αγοράζουμε ΠΡΩΤΑ! για το συγκεκριμένο δεν έχω άποψη Μπορεις να κανεις ενα dvd και να κρατησεις backup οπου το βαζεις και επανερχονται ολλα στην θεση τους με τα εγραφα και τα προγραμματα που ειχες επισης μπορεις να χρησημοποιησεις 2 δισκο σαν προστασια any δεν εχω αποψη
blademyc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Για εμενα ειναι ασκοπα λευτα μπορεις να παρεις κατι αλλο πιο χρησιμο Τι εννοείς άσκοπα χρήματα δεν ειναι καλο η οτι γενικά δεν χρειάζεται το ups ? Εγω προσωπικά εχω πολλές διακοπές και αρκετές πτώσεις τάσεις οπότε το θεωρώ απαραίτητο.
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εχω 3 ups αυτης της κατηγορίας (φθηνιάρικα) και ειναι αψογα ολα. Το πρωτο (χρονολογικά) τώρα στα 4,5 χρόνια αρχισε να εγκαταλείπει λόγω μπαταρίας καθώς κρατάει μετα βίας 5 λεπτά αλλα με εχει σώσει ούκ ολιγες φορές... Must αγορά. Χτυπα το...
wefind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς άσκοπα χρήματα δεν ειναι καλο η οτι γενικά δεν χρειάζεται το ups ? Εγω προσωπικά εχω πολλές διακοπές και αρκετές πτώσεις τάσεις οπότε το θεωρώ απαραίτητο. Μια χαρα το βρισκω εισαι σιγουρος οτι το ρευμα φτεει και εχεις πολλες απολιες γιατι μου ετιχε εμενα να ειχα μικρο τροφοδοτικο και να ηταν φορτομενο το pc και μου εκανε απολιες ρευματος και restart
teodor_ch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μπορεις να κανεις ενα dvd και να κρατησεις backup οπου το βαζεις και επανερχονται ολλα στην θεση τους με τα εγραφα και τα προγραμματα που ειχες επισης μπορεις να χρησημοποιησεις 2 δισκο σαν προστασια any δεν εχω αποψη αυτό σου λέω και εγώ!!!!! καταναλώνεις ΧΡΟΝΟ για κάτι που αν δε την πάθεις τη ζημιά είναι άσκοπο! το ίδιο συμβαίνει και με το ups.... με έως 100 ευρώ ασφαλίζεις ένα υπολογιστή που κοστίζει τουλάχιστον 400-500 ευρώ
blademyc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα το βρισκω εισαι σιγουρος οτι το ρευμα φτεει και εχεις πολλες απολιες γιατι μου ετιχε εμενα να ειχα μικρο τροφοδοτικο και να ηταν φορτομενο το pc και μου εκανε απολιες ρευματος και restart Απο το ιδιο ρολοι της δεη είμαστε 2 σπίτια και δίνω και στο γείτονα οπότε όπως καταλαβαίνεις ειναι φυσιολογικό να εχω προβλήματα. Εχω 2 ups apc rs800 άλλα τα εχω 6 χρόνια, στο ενα άλλαξα μπαταρίες 60€ αλλα το άλλο δεν την παλεύει και θελω να το αντικαταστήσω.
nellos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 άμα συνδεσω 2 pc Πάνω? αντέχει όχι τπτ απλά για να μην καούνε τα pc και τις οθόνες
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 άμα συνδεσω 2 pc Πάνω? αντέχει όχι τπτ απλά για να μην καούνε τα pc και τις οθόνες 2 pc + 2 monitor... Ε οχι... 1+1 ναι και παλι υπο την προυπόθεση οτι δεν εχεις κανενα psu 1000W
GSpiraras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 2 pc + 2 monitor... Ε οχι... 1+1 ναι και παλι υπο την προυπόθεση οτι δεν εχεις κανενα psu 1000W Δεν έχει σημασία πόσα PC ή οθόνες έχεις καρφωμένα πάνω στο UPS αρκεί συνολικά να μην τραβάνε πάνω από 580W την ώρα που θα κοπεί το ρεύμα. Εγώ έχω 3 PC σε ένα 600W (1200VA) και δεν έχω πρόβλημα με διακοπές και με τα τρία αναμμένα. Αν τώρα τα έχεις και τρέχουν Prime+Furmark αλλάζει το θέμα. Πάντως πρόσεξε γιατί δεν είναι όλα τα τροφοδοτικά συμβατά με UPS (είχα ένα Chieftek που δεν έπαιζε με τίποτε) όσο και τι μπαταρίες φοράνε μια και μετά από 2-3 χρόνια θα θέλουν αλλαγή. Λόγω μάρκας μάλλον φοράνε τα στάνταρντ τούβλα, αντίθετα κάτι APC ή Merlin-Gerin έχουν δικές τους και είναι πανάκριβες.
blademyc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 άμα συνδεσω 2 pc Πάνω? αντέχει όχι τπτ απλά για να μην καούνε τα pc και τις οθόνες εγω εχω 2 pc με 3 οθονες (2πυρινος και 4πυρινος με την μια οθονη 24αρα) 2 hub και ενα διπλο δικτιακο δισκο. και συνδεω το λαπτοπ για φορτηση ολα αυτα στο 800va/540w. Ξερει κανεις αν το ups εχει μοτερ ; γιατι δεν θα το αντεξω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εδώ για να πάρετε μια ιδέα: http://www.apc.com/tools/ups_selector/index.cfm
blademyc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το Πείρα τελικά !! Το εχω μετανιώσει πάρα πολλή !!!! Ποιοτικά είναι χάλια μόλις έβγαλα το παλιό μου apc κατάλαβα μόνο απο το βάρος (μιλάμε για το 1/3 του apc)οτι πρόκειται για πλαστικουρα (Χωρητικότητα μπαταρίας: 4,5 Ah. μετά το είδα). Λεω δεν πειράζει... Του βάζω φορτίο 250w περίπου και με την πρώτη διακοπή μου τα κλίνει ολα σαν να μην εχω ups ????? Το μονο που μου το θυμίζει ειναι ο ενοχλητικός θόρυβος που επαναλαμβάνετε συνεχώς μέχρι να σηκωθείς να το κλήσης ???? Το πήγα στο service point κάτι μου λέγανε για να διαβάσω τις οδηγίες των δικών μου συσκευών (και αφου κατάλαβε οτι δεν είμαι "χαζος")και μου το πήρε για ελέγχο. Την ίδια μέρα μου ρθε μήνυμα για να παραλάβω ???? Ακόμα δεν πήγα. Άντε να δούμε ! Έπεται συνέχεια. Μη σας κουράζω ΜΑΚΡΙΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα