mitsoskolovos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα! Έχω ένα προβλημα.. Μου έδωσε ένας φίλος το pc του να κάνω φορμάτ. Ενώ κάνει κάνει κανονικά την εγκατάσταση λίγο πριν κάνει τηη δεύτερη επανεκίνηση μαυρίζει η οθόνη και μένει εκεί. Δεν κάνει τίποτα! Τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ πολυ!
wefind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δωκιμασε αλλα windows μπας και δεν τραβαει το pc του και το particion το εκανες delete πριν να κανεις το format
mitsoskolovos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασα και home και professional 7. Το ίδιο. Το pc αποκλείεται να μην τραβάει... Δοκίμασα και άλλο σκληρό.. Πάλι τα ίδια....
*Kezar* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μου μυριζει bad sector σκληρου δισκου.. βαλε καπου αλλου το σκληρο δισκο και τρεξε κανενα διαγνωστικο προγραμμα hard disk sentinel να δεις.
mitsoskolovos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Το έκανα... Και οι δύο είναι οκ
*Kezar* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Το έκανα... Και οι δύο είναι οκ ποσες ram εχει?
mitsoskolovos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 2Χ2 GB . Τις άλλαξα κι αυτές. Έβαλα δικές μ. Τα ίδια πάλι! Εχω ξεκινήσει φορματ καμια 10αρια φορες
*Kezar* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασες να βαλεις μονο 1 και σε διαφορετικη θεση μνημης παντα? η καρτα γραφικων δουλευει σωστα?.. τον σκληρο με τι προγραμμα τον ελεγξες?
mitsoskolovos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τους σκληρούς τους δοκίμασα με το hard disk sentinel, δοκίμασα και με μία ραμ. Πάλι τίποτα. Θα δοκμάσω και την κάρτα τώρα. Μόνο αυτό έμεινε.
*Kezar* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ερωτηση στο αργο η στο γρηγορο κανεις φορματ? και τι επιλεγεις? fat32? η Ntfs?
*Kezar* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 κανε ntfs αργο..και δες.. ποτε μην κανεις γρηγορο. τοσο πολυ το βιαζεσαι? αγωνα κανεις οεο?
mitsoskolovos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μάντεψε.. Έβγαλα την κάρτα γραφικών και συνεχίζει κανονικά την εγκατάσταση! Μάλλον τα παιξε η κάρτα. Πως του το λέω οεο???
*Kezar* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μάντεψε.. Έβγαλα την κάρτα γραφικών και συνεχίζει κανονικά την εγκατάσταση! Μάλλον τα παιξε η κάρτα. Πως του το λέω οεο??? και που σε αλεκοοοοοοοο η καρτα γραφικων σου ειναι για πεταμα...παρε αλλη.!!! ελπιζω να βοηθησα. τσεκαρε την καρτα πανω και κατω..απο κατως της κολησεις πως ειναι. και απο πανω αμα εχει σκασει κανενας πυκνωτης η ολοκληρωμενο.
mitsoskolovos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Βοήθησες σε όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα