Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με το πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα dvd-video με avi αρχεία.

Το Nero 11 στην επιλογή dvd-video έχει να επιλέξω αρχεία vob, bup κλπ. ενώ εάν πάω στην επιλογή dvd δεδομένων λογικά αυτό που έχω γράψει δεν θα υποστηρίζεται από dvd player.

Ευχαριστώ! B)

Δημοσ.

Κατέβασε το DVD Flick ή το free make video ιδίως το δεύτερο είναι πανεύκολο στην χρήση,δεν νομίζω να έχεις το παραμικρό πρόβλημα,αλλά και να έχεις κάνε μια ερώτηση.

(Μακριά από το nero) :eek:

Με άλλα λόγια μου λες ότι δεν μπορώ μέσω του nero να φτιάξω ένα dvd-video με avi files?

Δημοσ.

Μπορείς με το nerovision απλά με τα προγράμματα που λέω πάνω είναι πολύ ποιο εύκολα.

http://www.youtube.com/watch?v=8A1QYQFteUE

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να περιμένω 4 και 5 ώρες προκειμένου να φτιάξω ένα υποτυπώδες μενού που θα περιλαμβάνει AVI videos...

Τέλοσπάντων και με την επιλογή "Δημιουργία DVD δεδομένων" την κάνω τη δουλειά μου είτε μέσω Nero είτε μέσω Ashampoo, απλά δεν έχω ένα ωραίο περιβάλλον για αυτό που έχω φτιάξει και βλέπω 2 "ξερά" αρχεία...

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να περιμένω 4 και 5 ώρες προκειμένου να φτιάξω ένα υποτυπώδες μενού που θα περιλαμβάνει AVI videos...

Δεν περιμένεις για να φτιάξει το μενού,περιμένεις να κάνει την μετατροπή από avi σε αρχεία που μπορεί να τα καταλάβει κάθε DVDplayer δηλαδή avi σε vob και όπου παίζει μετατροπή βίντεο χρειάζεται χρόνος.

Δημοσ.

Δεν περιμένεις για να φτιάξει το μενού,περιμένεις να κάνει την μετατροπή από avi σε αρχεία που μπορεί να τα καταλάβει κάθε DVDplayer δηλαδή avi σε vob και όπου παίζει μετατροπή βίντεο χρειάζεται χρόνος.

Δεν γίνεται χωρίς να φτιάξω ένα dvd-video να δημιουργήσω ένα menu για avi αρχεία (που ούτως ή άλλως τα βλέπει το dvd)?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοιο στάνταρ,για να έχεις μενού πρέπει να είναι κάποιο είδος ταινίας δηλαδή VCD/DVD/Bluray για multimedia αρχεία δεν προβλέπεται μενού.

Εξαίρεση στα πάνω το DivX http://labs.divx.com/MenuBuilder αλλά πρέπει να έχεις και DVD που να είναι επίσημα συμβατό με την DivX

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοιο στάνταρ,για να έχεις μενού πρέπει να είναι κάποιο είδος ταινίας δηλαδή VCD/DVD/Bluray για multimedia αρχεία δεν προβλέπεται μενού.

Νομίζω με κάλυψες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...