Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά !

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας σε ένα θεματακι που εχω:

Θέλω να δω αρχεία mkv 3d bluray μεγέθους >10gb στην τηλεοραση lg , όμως για κάποιο περίεργο λόγο οι ταινιες δεν παίζουν στην tv,πρεπει να έχει κάποιο πρόβλημα ο media player της τηλεόρασης,γιατι όταν αναπαραγω την ίδια ταινία στο pc παίζει κανονικά με ήχο και υπό τίτλους το δείχνει βέβαια side by side .Το pc μου δεν έχει καμία τεχνολογία 3d πάνω του.

Το ερώτημα μου είναι πως θα δω τις ταινιες απροβληματιστα στην tv...

Εχω και Xbox ,δοκίμασα να το συνδέσω με το pc ,έσω windows media center, δεν τα κατάφερα,δοκίμασα με το xbmc αλλα δεν βρήκα άκρη με τις τόσες ρυθμισεις.

Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος λειτουργικός τρόπος ?

Θα προτιμούσα αν γίνεται η συνδεση με το pc να γίνεται ασύρματα η αναπαραγωγή γιατι το pc δεν έχει διαθέτει θύρα hdmi.

Ευχαριστώ που με διαβάσατε ,περιμένω απαντήσεις

Δημοσ.

Έριξα μια ματιά στο manual της lg 650s και στα υποστηριζομενα βίντεο απο USB συσκευή λέει ...ότι υποστηριζει video mkv και ότι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ρυθμος bit ενός αρχείου ταινιας με δυνατότητα αναπαραγωγής είναι 20 Mbps ...Άρα μηπως επειδη μερικές ταινιες έχουν bitrate > 20mbps γίαυτο δεν μπορεί οplayer της tv να το αναπαράγει ? Άρα μουφα και η ιστορια με το firmware..

Δημοσ.

Και εγώ έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με την μη αναπαραγωγή ορισμένων ταινιών (όχι 3d) απο τον media player της τηλεόρασής μου (Samsung) .

Η λύση που βρήκα για να ξεμπερδεύω με τα προβλήματα συμβατότητας (διαφορετικά δεν έβγαζα άκρη), ήταν να αγοράσω ένα εξωτερικό media player (προσωπικά έχω το WD Live, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές).

Δημοσ.

Ε ναι με media player εννοείται θα παίζει τα πάντα ,αλλα δεν εχω να δώσω αλλα προς το παρόν για mp έλεος δηλαδή 900€ έσκασα και ταινία δεν μπορω να δω ...

Δημοσ.

Οι LG δεν έχουν και τον καλύτερο media player.

Παντως εγώ άλλη λύση δεν έχω να σου προτείνω. Αν δεις στο φόρουμ υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις σαν την δική σου και διάφοροι προτείνουν κάποιες τεχνικές λύσεις. Όπως μετατροπή της ταινίας με διάφορα προγράμματα για τροποποίηση του bitrate κλπ.

Αν θες κάνε μια προσπάθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...