parkman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Γεια θέλω να μάθω μήπως υπάρχει καπιο πρόγραμμα το οπιο μπορώ κατα τιν διαρκεία της συνομιλίας στο skype μου δίνει την δυνατότητα να παίζω μουσική και να την ακούνε οι συνομιλητές μου καθαρά χωρίς να θόρυβο όπως ακριβος τιν ακούω και εγώ. οπιος το εχει κάνει και θέλει να με βοηθήσει ας δώσει μια σοβαρή απάντηση. ps:οχι απαντισεις τύπου ΒΑΛΈ ΤΟ ΜΙΚΡΌΦΩΝΟ ΣΤΑ ΗΧΕΊΑ.
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σοβαρή απάντηση: Πρέπει να εχεις κάρτα ήχου με δυο εισόδους ήχου ή να εχεις δυο κάρτες ήχου. Εσύ ποια κάρτα ήχου έχεις;
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγω,θα δοκιμαζα να κανω κατι αλλο!Αν βαλεις με ανταπτορα(δυο καρφια - σε ενα) και το μικροφωνο αλλα και την εξοδο για τα ακουστηκα - ηχεια σου στο line in της καρτας ηχου σου τοτε πιστευω πως θα γινοταν!Αλλα ο συνομιλιτης σου θα ακουγε και τον εαυτο του,εκτως και αν εχεις δυο καρτες ηχου (μια on-board και μια pci) τοτε τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα! Αυτο που σου λεω δεν το εχω δοκιμασει,αλλα πιστευω πως θα δουλεψει!Αν βρω χρονο θα το δοκιμασω και θα σου πω!
parkman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 κάρτα ηχου onboard εχω γιαυτό ψάχνω καπια εφαρμογή που με να με δίνει τιν δυνατότητα να το κάνω αυτό.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 κάρτα ηχου onboard εχω γιαυτό ψάχνω καπια εφαρμογή που με να με δίνει τιν δυνατότητα να το κάνω αυτό. DΔοκιμασε αυτο που σου εγραψα επανω!Απλα ο συνομιλιτης σου θα εχει επιστροφη! Αν σε ενδιαφερει παντως θα χρειαστεις ενα τετοιο ->
Χρήστος15 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 και μετά απο ένα χρόνο θέλω να μάθω και εγώ πως γίνετε κάτι τετοιο..έχω 2 κάρτες ήχου(μια 7.1onboard και μια 5.1pci asus xonar DG...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα