pge-3- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 παιδια λιγη βοηθεια.σημερα ειναι η τελευταια ημερα για doa και ανακαλυψα ενα καμενο πιξελ.μπορω να κανω αντικατασταση?
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 παιδια λιγη βοηθεια.σημερα ειναι η τελευταια ημερα για doa και ανακαλυψα ενα καμενο πιξελ.μπορω να κανω αντικατασταση? ποια η διαρκεια του DOA για το συγκεκριμενο κινητο?
spook Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φυσικά και να πας στο κατάστημα να ζητήσεις αλλαγή της συσκευής, αν έχεις DOA νομίζω σου δίνουν επί τόπου άλλο. Παρόλα αυτά θυμήθηκα που ένας συμφορουμητής είχε ένα αντίστοιχο πρόβλημα και του είπαν ότι για να το αλλάξουν πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 προβληματικά pixel Link . Προσπάθησε αν μπορείς να πας σήμερα στο κατάστημα που το προμηθεύτηκες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 όσο και των υπόλοιπων συσκευών...το θέμα είναι αν θα θεωρηθεί πρόβλημα το 1 καμμένο pixel
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 όσο και των υπόλοιπων συσκευών...το θέμα είναι αν θα θεωρηθεί πρόβλημα το 1 καμμένο pixel το οποιο είναι...?
mertaghon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 πανω απο ολα να μην στενοχωρηθεις μαστορα!!,αμα δεν κατσει. ειναι καλο κινητο και το κρατας!!
pge-3- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 πηγα το εδωσα και μου ειπε ενας απο το σερβις οτι θα παρει την htc αυριο να ρωτησει αν γινεται αντικατασταση.δυσκολο το βλεπω αλλα τι να κανω...
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ερωτηση κρισεως το εχει συνδεσει κανεις με την τηλεοραση για να παιξει απλο video...?
Nemesis_rds Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Παιδια το κινητο εχει εξαντληθει απο τις αποθηκες. Οτι βρειτε στα διαφορα φυσικα καταστηματα του πλαισιου πλεον. Οποτε βιαστειτε. Το λεω μπας κι ενδιαφερεται κανεις για την προσφορα ακομη.
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Παιδια το κινητο εχει εξαντληθει απο της αποθηκες του πλαισιου. Οτι βρειτε στα επιμερους καταστηματα πλεον. Οποτε βιαστειτε. Το λεω μπας κι ενδιαφερεται κανεις για την προσφορα ακομη. bbaaaaaaaaaaaaaaaallllsssssss και ελεγα να παω να το παρω μεσα στην εβδομαδα ωραια πραγματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ε τι περίμενες? τόσες μέρες πέρασαν...
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως στο site λέει παράδοση σε 72 ώρες. Οποτε... Πάντως στο κατάστημα του περιστερίου είχε διαθεσιμο μονάχα το κατακαημένο το εκθεσιακό στην κανονική τιμή βέβαια. : p παρεμπιπτόντως είχα δει παλιότερα το optimus 3d και με ζάλιζε. Χθες που είδα αυτό όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα.
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ε τι περίμενες? τόσες μέρες πέρασαν... δεν ηξερα οτι θα πεφταν σαν τις ακριδες
Nemesis_rds Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως στο site λέει παράδοση σε 72 ώρες. Οποτε... Αυτο που ειπα οτι ειναι εξαντλημενο για παραγγελια απο ιντερνετ μου το ειπε υπαλληλος μετα απο δικη μου παραγγελια και με προετρεψε να ψαξω να βρω καποια συσκευη που μπορει να εχει ξεμεινει σε καποιο καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα