Προς το περιεχόμενο

HTC EVO 3D 349€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια λιγη βοηθεια.σημερα ειναι η τελευταια ημερα για doa και ανακαλυψα ενα καμενο πιξελ.μπορω να κανω αντικατασταση?

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια λιγη βοηθεια.σημερα ειναι η τελευταια ημερα για doa και ανακαλυψα ενα καμενο πιξελ.μπορω να κανω αντικατασταση?

ποια η διαρκεια του DOA για το συγκεκριμενο κινητο?

Δημοσ.

Φυσικά και να πας στο κατάστημα να ζητήσεις αλλαγή της συσκευής, αν έχεις DOA νομίζω σου δίνουν επί τόπου άλλο. Παρόλα αυτά θυμήθηκα που ένας συμφορουμητής είχε ένα αντίστοιχο πρόβλημα και του είπαν ότι για να το αλλάξουν πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 προβληματικά pixel Link . Προσπάθησε αν μπορείς να πας σήμερα στο κατάστημα που το προμηθεύτηκες.

• Super Moderators
Δημοσ.

όσο και των υπόλοιπων συσκευών...το θέμα είναι αν θα θεωρηθεί πρόβλημα το 1 καμμένο pixel

Δημοσ.

όσο και των υπόλοιπων συσκευών...το θέμα είναι αν θα θεωρηθεί πρόβλημα το 1 καμμένο pixel

το οποιο είναι...?

Δημοσ.

πηγα το εδωσα και μου ειπε ενας απο το σερβις οτι θα παρει την htc αυριο να ρωτησει αν γινεται αντικατασταση.δυσκολο το βλεπω αλλα τι να κανω...

Δημοσ.

Παιδια το κινητο εχει εξαντληθει απο τις αποθηκες. Οτι βρειτε στα διαφορα φυσικα καταστηματα του πλαισιου πλεον. Οποτε βιαστειτε. Το λεω μπας κι ενδιαφερεται κανεις για την προσφορα ακομη.

Δημοσ.

Παιδια το κινητο εχει εξαντληθει απο της αποθηκες του πλαισιου. Οτι βρειτε στα επιμερους καταστηματα πλεον. Οποτε βιαστειτε. Το λεω μπας κι ενδιαφερεται κανεις για την προσφορα ακομη.

bbaaaaaaaaaaaaaaaallllsssssss

και ελεγα να παω να το παρω μεσα στην εβδομαδα

ωραια πραγματα

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως στο site λέει παράδοση σε 72 ώρες. Οποτε...

Πάντως στο κατάστημα του περιστερίου είχε διαθεσιμο μονάχα το κατακαημένο το εκθεσιακό στην κανονική τιμή βέβαια. : p

παρεμπιπτόντως είχα δει παλιότερα το optimus 3d και με ζάλιζε.

Χθες που είδα αυτό όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Νομίζω πως στο site λέει παράδοση σε 72 ώρες. Οποτε...

Αυτο που ειπα οτι ειναι εξαντλημενο για παραγγελια απο ιντερνετ μου το ειπε υπαλληλος μετα απο δικη μου παραγγελια και με προετρεψε να ψαξω να βρω καποια συσκευη που μπορει να εχει ξεμεινει σε καποιο καταστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...