Προς το περιεχόμενο

HTC EVO 3D 349€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι σου έκοψαν πιστωτικό ή σου επέστρεψαν τα χρήματα?

Γιατί αν ισχύει το 1ο πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να έχεις πάρει τα €300 που σου προσέφεραν στις αγγελίες...

Φυσικά και ΔΕΝ μου έκοψαν πιστωτικό... επιστροφή στην κάρτα έκαναν, αλλά και μετρητά να ήταν πάλι θα μου τα έδιναν! το είχα τσεκάρει και θέλω να τονίσω οτι παροτι το ειχα δηλώσει σαφώς στην αγγελία και στο φορουμ, όλοι εκεί βασίζονταν! ειναι τραγική η νοοτροπία μας πια! Σκεφτονται όλοι οτι αμα 'κερδίζεις' εσύ (άσχετα που στην πράξη θα έχανα αφού ήξεραν πόσο το είχα πάρει) και είσαι σε δύσκολη θέση, πρέπει να στο πάρουν τζάμπα!! και οι ιδιοι αυτοι θα πανε σε καταστημα να σκασουν σε λιγο καιρο 500 ευρώ...

Γιατι το επεστρεψες?Δε σου αρεσε ή βρηκες κατι καλυτερο?

Η αλήθεια είναι οτι το παρήγγειλα απο Γερμανια, αλλά ειναι και λιγο ασχετο, διοτι δεν το ανοιξα οταν το αγορασα διοτι δεν ημουν σιγουρος. το κινητο με ικανοποιησε απόλυτα απο χατακτηριστικά και μονο ισως η μπαταρια δεν κραταει πολύ. Απλά δεν ηθελα να ξοδεψω αυτά τα χρήματα...

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι το παρήγγειλα απο Γερμανια, αλλά ειναι και λιγο ασχετο, διοτι δεν το ανοιξα οταν το αγορασα διοτι δεν ημουν σιγουρος. το κινητο με ικανοποιησε απόλυτα απο χατακτηριστικά και μονο ισως η μπαταρια δεν κραταει πολύ. Απλά δεν ηθελα να ξοδεψω αυτά τα χρήματα...

Απλα με παραξενεψε οτι το πηρες κ μετα απο λιγες μερες το επεστρεψες!Νομισα οτι δε σ'αρεσε σαν κινητο,γι'αυτο ρωτησα!

Δημοσ.

Φυσικά και ΔΕΝ μου έκοψαν πιστωτικό... επιστροφή στην κάρτα έκαναν, αλλά και μετρητά να ήταν πάλι θα μου τα έδιναν! το είχα τσεκάρει και θέλω να τονίσω οτι παροτι το ειχα δηλώσει σαφώς στην αγγελία και στο φορουμ, όλοι εκεί βασίζονταν! ειναι τραγική η νοοτροπία μας πια! Σκεφτονται όλοι οτι αμα 'κερδίζεις' εσύ (άσχετα που στην πράξη θα έχανα αφού ήξεραν πόσο το είχα πάρει) και είσαι σε δύσκολη θέση, πρέπει να στο πάρουν τζάμπα!! και οι ιδιοι αυτοι θα πανε σε καταστημα να σκασουν σε λιγο καιρο 500 ευρώ...

Γιατί:

1) Να μην το πάρουν κι αυτοί από Γερμανία.

2) Να μην το πάρουν με δόσεις από το Πλαίσιο οι ίδιοι αντί για μετρητά (ίσως παίζουν και bonus από τις κάρτες για να μειωθεί η διαφορά) και να έχουν απόδειξη εγγύηση στο όνομά τους (και για την εφορία αργότερα). Και δωρεάν τα μεταφορικά, κι όλα σίγουρα για μια συναλλαγή...

Άρα, όλα καλά. Να μας πεις πως είναι, καθώς το περιμένουμε κι εμείς να μας έρθει...

Δημοσ.

Γιατί:

1) Να μην το πάρουν κι αυτοί από Γερμανία.

2) Να μην το πάρουν με δόσεις από το Πλαίσιο οι ίδιοι αντί για μετρητά (ίσως παίζουν και bonus από τις κάρτες για να μειωθεί η διαφορά) και να έχουν απόδειξη εγγύηση στο όνομά τους (και για την εφορία αργότερα). Και δωρεάν τα μεταφορικά, κι όλα σίγουρα για μια συναλλαγή...

Άρα, όλα καλά. Να μας πεις πως είναι, καθώς το περιμένουμε κι εμείς να μας έρθει...

Δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαίνεις... δηλαδη αμα ηταν να το παρεις απο Γερμανια θα επαιρνες καποιον και θα τον ρωτουσες αν στο πουλαει φτηνότερα απο το φτηνα που αγορασε; προφανως ηταν μια κινηση προς καποιον που: 1. δεν εχει πιστωτικη και θα οφελείτο αμεσα απο ενα -5% 2. δεν εχει καποιον στη Γερμανια οπως εγω που πηγε ΑΜΕΣΑ γιατι την επομενη μερα της προσφορας ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ 3. βιαζοταν, και υπαρχουν αρκετοι τετοιοι 4. η αποδειξη αλλαζει αποτι ξερω και ενδεχομενως να την μετετρεπε και σε τιμολογιο (με καθε επιφυλαξη...).

Ξαναλεω το κινητο ηταν σφραγισμενο, το πηρα εκεινη την ωρα γιατι ηταν καλη η τιμη και το αφησα να το σκεφτω αργοτερα. Δεν το ανοιξα και απλως μου εκατσε η Γερμανια απο το θειο μου.

Και να ειμαστε ειληκρινεις, δεν ξερω αν αξιζει απο Γερμανια δεδομενου οτι εμπλεκεις αλλους ανθρωπους και τους τρως χρονο και ενδεχομενως χρημα(πχ μεταφορικα-μπορει να μην τα ζηταν αλλα ετσι ειναι) και εχει εξοδα μεταφορας που υπολογιζω στα 15ευρω. Αν δεν ειναι συγγενης ή καλος φιλος δε θα το ζηταγα, ειπαμε εκατσε...

αααα, για το αλλο θα σε απογοητευσω λιγο γιατι επειδη δεν το βιαζομαι του ειπα να το στειλει οποτε μπορει και με αργη μεθοδο. μαλλον σε καμια εβδομαδα...

Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα για ένα φίλο μου σε 6 δόσεις με κάρτα, μια χαρά... ούτε Γερμανίες, ούτε αγγελίες.

απαντάς μονος σου...πως θα σου φαινοταν ο φιλος σου να σου αρχιζε το κοψε κατι; να σου ελεγε να σου δωσει λιγοτερα; το ιδιο λεμε, αλλωστε αν θες μια μακρο οικονομικη μελετη οι 6 δοσεις ειναι σα να πληρωνεις το συνολο του ποσου σε 3 μηνες και αντι για τρεις μηνες αμα κερδιζες 5% ειναι σα να κερδιζεις στο χρονο 20%...καθαρα τεχνοοικονομικα σε συμφερει το 5%. Θα μπορουσες να πηγαινες στο Electro με 18 δοσεις...εκει μαλιστα :-D

Δημοσ.

απαντάς μονος σου...πως θα σου φαινοταν ο φιλος σου να σου αρχιζε το κοψε κατι; να σου ελεγε να σου δωσει λιγοτερα; το ιδιο λεμε, αλλωστε αν θες μια μακρο οικονομικη μελετη οι 6 δοσεις ειναι σα να πληρωνεις το συνολο του ποσου σε 3 μηνες και αντι για τρεις μηνες αμα κερδιζες 5% ειναι σα να κερδιζεις στο χρονο 20%...καθαρα τεχνοοικονομικα σε συμφερει το 5%. Θα μπορουσες να πηγαινες στο Electro με 18 δοσεις...εκει μαλιστα :-D

:shock:

Δημοσ.

αληθεια το εχει κανεις

για να μας πει χρονο αναμονης χωρις 3δ και ιστοριουλες τετοιες

δλδ

με ενδιαφερει

ποση αναμονη εχει με εμαιλ & skype standby

thanks

Δημοσ.

Λοιπόν, καταρχήν καλημέρα :P

κατα δεύτερον επειδή θα με ενδιέφερε να το πάρω , από αυτά που διάβασα στο thread κατάλαβα τα εξής(διωρθωστε με αν κάνω λάθος)

1)Το κινητό έχει γοριλάκι έτσι?(a.k.a Gorilla Glass :P)

2) έχει 4γίγα μνήμη απο τα οποία 3 είναι δεσμευμένα και 1 ελεύθερο για τον χρήστη σωστά? Οπότε άμα βάλω 16αρα Sd θα υπάρχει πρόβλημα ?

3) Η προσφορά έτσι όπως είναι από το Πλαίσιο , έχει μέσα στην συσκευασία επέκταση 8γίγα? Κάτι τέτοιο γράψανε μερικά παιδιά!

Και τέλος , απο ποιότητα αναπαραγωγής ήχου (με ή χωρίς ακουστικά) έχετε/ξέρετε καμία γνώμη? Αυτά και thanks!

Δημοσ.

1)Το κινητό έχει γοριλάκι έτσι?(a.k.a Gorilla Glass :P)

2) έχει 4γίγα μνήμη απο τα οποία 3 είναι δεσμευμένα και 1 ελεύθερο για τον χρήστη σωστά? Οπότε άμα βάλω 16αρα Sd θα υπάρχει πρόβλημα ?

3) Η προσφορά έτσι όπως είναι από το Πλαίσιο , έχει μέσα στην συσκευασία επέκταση 8γίγα? Κάτι τέτοιο γράψανε μερικά παιδιά!

1) Ναι

2) Ναι

3) Ναι

Δημοσ.

το Stereo fm radio with RDS

ειναι το ραδιοφωνο με τα ακουστικα?

ή ειμαι τοσο αρχαιος...?

:ph34r:

Απλά το ράδιο είχε μια περάσει μία κρίση τα τελευταία χρόνια με τα smartphones και τώρα που ξανά μπαίνει κατά κόρον το έχουμε ως feature...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...