Προς το περιεχόμενο

HTC EVO 3D 349€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με wifi να δουλευει στο full, gps, βιντεο και παιχνιδια 3D στην πρωτη φορτiση μου κρατησε 9 ωρες πραγμα το οποιο ειναι πολυ καλο γιατι ειναι η πρωτη φορτιση οποτε δεν αποδιδει τα μεγιστα και εκτος αυτου το κινητο το πεθανα και πολλες φορες εκανε 2 πραγματα μαζι (κατεβαζε data για 3D παιχνιδια της gameloft στο background και ενω επαιζα με 3d βιντεακια στο youtube)

Παντως το κινητο εχει πολυ καλο Memory managment, δεν Laggαρει με τιποτα.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά το σκεφτομουν και εγω αλλα να πω οτι στη Γερμανια εγινε sold out και δε νομιζω να φτασουν τετοιες προσφορες σε Ελλαντα που θα κλεισουν σε λιγους μηνες αν συνεχιστει η κατάσταση εδώ...προσωπικη μου αποψη επειδη το σκεφτηκα και εγώ...

Σωστά, μπορεί οι Γερμανοί να λένε πώς είμαστε υπό πτώχευση αλλά, ε δεν θα δώσουνε στον Έλληνα το HTC στην τιμή που το παίρνει και ο Γερμανός...

Δημοσ.

Σωστά, μπορεί οι Γερμανοί να λένε πώς είμαστε υπό πτώχευση αλλά, ε δεν θα δώσουνε στον Έλληνα το HTC στην τιμή που το παίρνει και ο Γερμανός...

Αν τα κεντρικα της επιχειρησης ηταν στην Ελλαδα και ημασταν καμμια σοβαρη αγορα 60 εκατομ. ανθρωπων ισως να χαμε και δω καλυτερες τιμες.

Επισης εκει γενικα τα κινητα να εχουν πεσει γιατι βγαινουν συνεχεια καινουργια και τα παλιοτερα μοντελα τους μενουν και αναγκαστικα τα δινουν οσο οσο.

Δημοσ.

Παιδια δεν ειναι αυτο το θεμα την ιδια φορολογια εχουμε??

Εδω μας φορολογουν και καθε φορα που παμε για κατουρημα.

Αν βαλετε το περιφημο ΦΠΑ μαζι με μεταφορικα κοστη και ενα σωρο αλλους φορους πολυτελειας... τοτε εχετε τις ελληνικες τιμες.

Τεσπα παει σε πολιτικο/οικονομικη η συζητηση γιαυτο το κοβω τωρα μην βγουμε και εδω offtopic.

Δημοσ.

Αν τα κεντρικα της επιχειρησης ηταν στην Ελλαδα και ημασταν καμμια σοβαρη αγορα 60 εκατομ. ανθρωπων ισως να χαμε και δω καλυτερες τιμες.

Επισης εκει γενικα τα κινητα να εχουν πεσει γιατι βγαινουν συνεχεια καινουργια και τα παλιοτερα μοντελα τους μενουν και αναγκαστικα τα δινουν οσο οσο.

Δεν είμαστε 60εκ. είμαστε 11, αλλά η αγορά κιν τηλεφωνίας στην Ελλάδα είναι από τις καλύτερες πανευρωπαϊκά. Συνεπώς αν ήθελαν θα είχαμε και εδώ σωστές τιμές (και όχι μόνο στα κιν). Αλλά ο Γερμανός παίρνει 1600+ το μήνα σκάει 300-500 ντούκου και παίρνει το κιν που θέλει. Ο Έλληνας που παίρνει τα μισά από τον γερμανό παίρνει κιν. 300-500 ευρώ βάζοντας 600 δώσεις στην πιστωτική...

Δημοσ.

Γενικα η Γερμανια δεν εχει καλες τιμες σε κινητα.......Μονο σε προσφορες κανουν καμια φορα καλες τιμες αλλα ως εκει.

Δημοσ.

στα 269 από 350 είναι τεράστια διαφορά...

Και εδω ειχαν προσφορα το Optimus 2X στα 249ε και Γερμανια δεν το βρισκεις κατω απο 265ε σημερα.

Το Samsung Galaxy S II αρχιζει Γερμανια απο 430ε και εδω το πουλανε ηδη σε προσφορα 399ε.

Γενικα δεν εχουν καλυτερες τιμες, αλλα οταν αποφασιζουν να κανουν προσφορες οκ μας ριχνουν στα αυτια.

• Super Moderators
Δημοσ.

το έχει πάρει κανείς 399 από το συγκεκριμένο κατάστημα μέχρι στιγμής?

Δημοσ.

Μπορώ να το πάρω από Κωτσόβολο με έκπτωση 5%; Αν ναι πως;

κοιτα.. το επεστρεψα σημερα με την εκπτωση που το ειχα παρει, μου ειχαν πει οτι μου το καναν χαριστικά στο THE MALL επειδη και καλα τους επρηξα (δεν μου το ειπαν ετσι, αλλα ετσι εγινε) και οτι η προωθητικη ενεργεια αυτη εχει σταματησει.πιστευω οτι ειναι ψεματα αλλα αντε να το αποδειξεις. παντως αν θελεις τι γνωμη μου, το εβγαλα προς πωληση για λιγες μερες στην τιμη που το πηρα αν ενδιαφερεται κανενας, και δεν ενδιαφερθηκε πραγματικα κανεις, ολοι ελεγαν να τους το δωσω 300!!! :shock: φυσικα το επεστρεψα...

Δημοσ.

κοιτα.. το επεστρεψα σημερα με την εκπτωση που το ειχα παρει, μου ειχαν πει οτι μου το καναν χαριστικά στο THE MALL επειδη και καλα τους επρηξα (δεν μου το ειπαν ετσι, αλλα ετσι εγινε) και οτι η προωθητικη ενεργεια αυτη εχει σταματησει.πιστευω οτι ειναι ψεματα αλλα αντε να το αποδειξεις. παντως αν θελεις τι γνωμη μου, το εβγαλα προς πωληση για λιγες μερες στην τιμη που το πηρα αν ενδιαφερεται κανενας, και δεν ενδιαφερθηκε πραγματικα κανεις, ολοι ελεγαν να τους το δωσω 300!!! :shock: φυσικα το επεστρεψα...

Γιατι το επεστρεψες?Δε σου αρεσε ή βρηκες κατι καλυτερο?

Δημοσ.

φυσικα το επεστρεψα...

Kαι σου έκοψαν πιστωτικό ή σου επέστρεψαν τα χρήματα?

Γιατί αν ισχύει το 1ο πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να έχεις πάρει τα €300 που σου προσέφεραν στις αγγελίες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...