Προς το περιεχόμενο

HTC EVO 3D 349€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο το ICS υπολογιζεται οτι θα ειναι σιγουρα πιο μεγαλο απο ενα 1gb.Αλλα και να μην ειναι,με το sense της htc,σιγουρα θα ξεπερασει το 1gb,γκαραντί!!!

ναι αλλα για το λειτουργικο δεν εχει 1 gb εχει 3...

το 1 ειναι το διαθεσιμο κομματι στο χρηστη απο τα συνολικα 4 της εσωτερικης. επισης εχει αλλα 8 σε sd καρτα.

περισσοτερες λεπτομερειες για το κινητο εδω http://techblog.gr/mobile/htc-evo-3d-hands-on-5902/ και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314008 απο κατοχους και οχι εικασιες και ανακριβειες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα αν σου δίνει ήδη 1 giga υπολόγισε και το χώρο που ήδη πίανουν η 2.3 και το sense που έχει περασμένα απο μαμά, οπότε λογικά θα φτάνουν και για την ICS!

Δημοσ.

μα αν σου δίνει ήδη 1 giga υπολόγισε και το χώρο που ήδη πίανουν η 2.3 και το sense που έχει περασμένα απο μαμά, οπότε λογικά θα φτάνουν και για την ICS!

μα αυτο λεμε τοση ωρα δεν δινει 1 για λειτουργικο δινει 3 gb

το 1 που αναφερεται ειναι διαθεσιμο στο χρηστη για αλλες δουλειες η συσκευη εχει 4 gb

Δημοσ.

ακριβως αυτο. ο χωρος για το λειτουργικο δεν ειναι προσβασιμος απο τον χρηστη (πχ το optimus 2x εχει 8 gb εσωτερικη αλλα τα 5.5 ειναι διαθεσιμα στο χρηστη)

και φυσικα και 1 gb να ειχε δεν σημαινει κατι γιατι ο χωρος για την ROM που απαιτειται τωρα ειναι αστειος για android 2.3 (120 mb η ''βαρια'' stock rom που εχει το lg optimus 2x) και περιπου 1.5 φορα μεγαλυτερος για android 4 (178 mb η stock 4.0.1 στο nexus s) που σημαινει οτι σου μενει και απλετος χωρος για εφαρμογες και update (συγκριτικα με τις απαιτησεις που εχουν οι εφαρμογες του android) και σε μια καρτα παιχνιδια και multimedia αρχεια.

Στη σελιδα της htc δε λεει ποσο ειναι η rom,αλλα ποση ειναι η internal storage.Το αμερικανικο,γραφει για internal storage 4gb και στη ευρωπαικη σελιδα internal storage 1gb?!

Στο hd2 την καθαρη rom απο το nexus,ηταν αν δε κανω λαθος ή 800mb ή πανω απο ενα gb!Το σιγουρο τα 500mb της nand δε φτανουν για το καθαρο ICS ποσο μαλλον με το sense μεσα!

Δημοσ.

Στη σελιδα της htc δε λεει ποσο ειναι η rom,αλλα ποση ειναι η internal storage.Το αμερικανικο,γραφει για internal storage 4gb και στη ευρωπαικη σελιδα internal storage 1gb?!

Στο hd2 την καθαρη rom απο το nexus,ηταν αν δε κανω λαθος ή 800mb ή πανω απο ενα gb!Το σιγουρο τα 500mb της nand δε φτανουν για το καθαρο ICS ποσο μαλλον με το sense μεσα!

ψαξε καλυτερα και θα δεις οτι τα νουμερα που αναφερεις δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Δημοσ.

ψαξε καλυτερα και θα δεις οτι τα νουμερα που αναφερεις δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Κοιτα αυτα βρηκα απο τις επισημες σελιδες της htc usa&europe,οπως και αναφορες για την υπαρξη 2 εκδοσεων,με 1gb&4gb!

Πραγματικα,μακαρι να εχω εγω λαθος για το internal storage και να ειναι πραγματι 4gb,γιατι ειναι κριμα ενα τετοιο ωραιο κινητο να ειναι με μολις 1gb storage!

To βιντεακι που μου δωσατε,λεει παντος οτι μαζι με τα 8gb sd εχει συνολο 9gb storage!

Δημοσ.

Παιδια επειδη το πηρα το κινητακι έχει 4Gb Rom τα 3 εκ’των οποίων είναι για το OS και το ένα για χρηση από τον user (και είναι 1gb ακριβώς, όχι 880mb κτλπ)

Δημοσ.

Παιδια επειδη το πηρα το κινητακι έχει 4Gb Rom τα 3 εκ’των οποίων είναι για το OS και το ένα για χρηση από τον user (και είναι 1gb ακριβώς, όχι 880mb κτλπ)

Οποταν,λαθος μου!Ή και λαθος οπως τα γραφουν στις σελιδες τους! :-D

Τελος παντον,αριθμητικα παντως δεν έβγαινε οπως τα ελεγα εγω,αλλα με μπερδεψαν οι επισημες σελιδες τους!

Επειδη εχω την rom του sansation xl στο hd2 και εψαξα να δω ποση ειναι η rom.Και ειναι 2gb,οποταν σιγουρα κατι δε πηγενε καλα! :rolleyes:

Δημοσ.

μα αυτο λεμε τοση ωρα δεν δινει 1 για λειτουργικο δινει 3 gb

το 1 που αναφερεται ειναι διαθεσιμο στο χρηστη για αλλες δουλειες η συσκευη εχει 4 gb

το post που έγραψες πριν και το ανέφερες μάλλον είχε κάτι δευτερόλεπτα διαφορά με το δικό μου :P...πάντως στο ίδιο πράγμα ήθελα να καταλήξω ότι δηλαδή έτσι και αλλιώς έχει περισσότερη μνήμη αφού έχει δεσμεύσει χώρο για το λειτουργικό και το sense που ήδη φοράει +1 more giga

και με το post του φίλου που το πήρε λύθηκαν όλες οι απορίες..

Δημοσ.

Μια και εχεις το evo,το luncher της μαμας,ποσες σειρες κ στηλες μπορεις να προσθεσεις στην οθονη,4χ4 ή 5χ5?

Και ποσες οθονες σου επιτρεπει να ανοιξεις,7 ή παραπανω?

Δημοσ.

ωραια

τωρα να πεσει η τιμη στα επιπεδα mediamarkt γερμανιας...

ρε παιδιά το σκεφτομουν και εγω αλλα να πω οτι στη Γερμανια εγινε sold out και δε νομιζω να φτασουν τετοιες προσφορες σε Ελλαντα που θα κλεισουν σε λιγους μηνες αν συνεχιστει η κατάσταση εδώ...προσωπικη μου αποψη επειδη το σκεφτηκα και εγώ...

Δημοσ.

Μια και εχεις το evo,το luncher της μαμας,ποσες σειρες κ στηλες μπορεις να προσθεσεις στην οθονη,4χ4 ή 5χ5?

Και ποσες οθονες σου επιτρεπει να ανοιξεις,7 ή παραπανω?

Τα στανταρντ για Gingerbread φιλε μου, 4χ4 και 7 desktops. Τωρα με το ICS δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.

Αν συγκρινουμε με τις τιμες που παιζουν στην Ελλαδα,νομιζω γι'αυτου του επιπεδου κινητα αυτο κ το sgs2 ειναι τα πιο value of money,αυτη τη στιγμη!

Τα στανταρντ για Gingerbread φιλε μου, 4χ4 και 7 desktops. Τωρα με το ICS δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι.

Οκ!

Λογικα σε αλλο luncher εχεις αλλες επιλογες,αλλα δεν θα εχεις το sense!

Και κατι αλλο,εδωσε η htc το update σε sense 3.5?Ακιρο μαλλον μονο με custom rom μπορεις να κανεις την αναβαθμηση! :mad:

Κλασσικη HTC τα περιμενει ολα απ'τους αλλους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...