Salvation81 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δεν το εχω πειραξει καθολου, οπως ειπα η μονη χρηση που κανω ειναι τηλεφωνα, μουσικη απο bluetooth και wi-fi internet ελαχιστα οποτε γιατι να το πειραξω θα κερδισω κατι ?
Konstantin77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παίδες, λοιπόν, ΑΝ ενδιαφέρεται κάποιος για σφραγισμένο από Κώτσο που πήρα βάση εγγύηση τιμής χτες με -5% (με απόδειξη κομπλέ)=335 ευρά και επειδη πιστεύω ότι μπορεί να είναι λύση για κάποιον που το θέλει άμεσα και σε καλή τιμή (και επειδη εχασα 40 λεπτα να τσακωνομαι στο μαγαζί), PM me. Αν δεν εδιαφερθεί κάποιος, σε 2-3 μερες το επιστρέφω. Παρακαλώ να μη μετακινηθεί επειδη αφορά τα ατομα που ενδιαφέρουν τη συγκεκριμένη προσφοράς.(ΑΘΗΝΑ)
mpregos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παίδες, λοιπόν, ΑΝ ενδιαφέρεται κάποιος για σφραγισμένο από Κώτσο που πήρα βάση εγγύηση τιμής χτες με -5% (με απόδειξη κομπλέ)=335 ευρά και επειδη πιστεύω ότι μπορεί να είναι λύση για κάποιον που το θέλει άμεσα και σε καλή τιμή (και επειδη εχασα 40 λεπτα να τσακωνομαι στο μαγαζί), PM me. Αν δεν εδιαφερθεί κάποιος, σε 2-3 μερες το επιστρέφω. Παρακαλώ να μη μετακινηθεί επειδη αφορά τα ατομα που ενδιαφέρουν τη συγκεκριμένη προσφοράς.(ΑΘΗΝΑ) με τηλεοραση σαν αντικειμενο αγοράς πάντως έπαιξε το σεναριο του Κωνσταντινου. στο kotsovolo στο Mall. Στιχομυθια για αγορά της πιο φτηνής 32αρας : [Πωλητής] - Έχω την Samsung στα 299 [Εγώ] - Μα αυτή την βρήκα στα MediaMarkt 250 [Πωλητής] - Οκ πάρτην 250. Όποτε περάστε και από κοτσο για πιο χαμηλή τιμή
Konstantin77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 με τηλεοραση σαν αντικειμενο αγοράς πάντως έπαιξε το σεναριο του Κωνσταντινου. στο kotsovolo στο Mall. Στιχομυθια για αγορά της πιο φτηνής 32αρας : [Πωλητής] - Έχω την Samsung στα 299 [Εγώ] - Μα αυτή την βρήκα στα MediaMarkt 250 [Πωλητής] - Οκ πάρτην 250. Όποτε περάστε και από κοτσο για πιο χαμηλή τιμή ναι καλά, αμα ειναι να το παρεις ιδια τιμή, το παίρνεις και από αυτον που την είχε για να τιμήσεις και αυτον που κάνει την προσφορά. Σκοπός ειναι να σου την δώσουν λίγο φτηνότερα και να σου πω, δεν τους λυπάμαι... πλήρωσαν τωρα στην περιπτωση μου σαν εταιρεία 15ευρω τη γνώση οτι καποιος ανταγωνιστης εχει καλύτερη τιμή...κατι τρεχει... αν αυτη την πληροφορια την αξιοποιήσουν άμεσα θα εχουν πολύ μεγαλύτερο κερδος, αλλα απλά αδιαφόρησαν και σκεφτοντουσαν επι 40 λεπτα πως θα τα γλειτώσουν, εκει θυμωνω!
Nemesis_rds Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια γτ το "σκοτωνουν" τα καταστηματα ετσι αυτο το κινητο? Παντα του ειχα μια συμπαθεια και σκεφτομαι να το παρω αλλα αυτη η τοσο χαμηλη τιμη με βαζει σε σκεψεις. Δλδ τι χειρατερο εχει απο HTC Sensation και κανει 70Ε λιγοτερα?
ektor7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια γτ το "σκοτωνουν" τα καταστηματα ετσι αυτο το κινητο? Παντα του ειχα μια συμπαθεια και σκεφτομαι να το παρω αλλα αυτη η τοσο χαμηλη τιμη με βαζει σε σκεψεις. Δλδ τι χειρατερο εχει απο HTC Sensation και κανει 70Ε λιγοτερα? Τίποτα,απλά είναι λιγότερο διαφημισμένο απ'οτι το sgs2 κ πέφτει απλά λίγο πιο γρήγορα η τιμη του! Πάντως αν ήταν να επιλέξω μεταξύ htc evo(edit 4gb) 350euro & sgs2 400euro,θα διάλεγα το evo!Και ίδια τιμή να ήταν εγώ το evo πάλι θα διάλεγα! Προτιμώ το sense απο την amoled.Και μ'αρεσει περισσότερο σαν εμφάνιση κι ας είναι πιο βαρύ,απο το sgs2! Φυσικά αυτά είναι γούστα! Υπόψη,οτι τα 2 smartphone που έχω καθημερινά πρόσβαση,είναι το htc hd2(android με sense 3.5) και sgs2!Και παρ'ολο τη φτωχή οθόνη κ λοιπά χαρακτηριστικά του HD2 σε σχέση με το sgs2,μου είναι πιο ευχάριστο να κρατάω το hd2,κυρίως λόγο του sense!
NaGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 φτάσαμε να θεωρείται σκότωμα τα 350 ευρώ για ένα κινητό. μου φαίνεται χρειαζόμαστε ομαδικό calibration προτεραιοτήτων. ΥΓ διαπίστωση είναι και όχι μομφή προς τον ΟΡ.
ektor7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ξεχασα να αναφερω,οτι το EVO 3D&Sensetion ή οτι αλλο ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ κινητο και τιμη,προσφερει η htc με 1gb internal storage,δεν αξιζει καν να ασχοληθει κανεις! Ειναι υπορβολικα μικρη για μια αναβαθμηση του τυπου ics&sense.Θα πρεπει να περασει η rom κ στην sd κ ετσι δε θα μπορεις να βγαζεις κ να αλλαζεις sd οποτε θες ή χρειαστεις!Ειναι σκετη κοροϊδία εκ'μερους της! Αν καποιος ενδιαφερεται για αυτο το κινητο,καλυτερα να κοιταξει,αν βρει,αυτο με τα 4gb!
alada4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοεις ektor7?δεν θα λειτουργει καλα το evo 3d oταν παρει την ics?επειδη ειμαι ασχετος και σκεφτομαι να το παρω?
ektor7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοεις ektor7?δεν θα λειτουργει καλα το evo 3d oταν παρει την ics?επειδη ειμαι ασχετος και σκεφτομαι να το παρω? Θα λειτουργεί αλλά με την υποστήριξη,πιθανό της sd!Με άλλα λόγια αν η rom με sense&ICS(δλδ το λογισμικό-ICS με τα έξτρα του-SENSE) είναι πιο μεγάλη από 1gb(που είναι το πιο πιθανό),πως θα χωρέσει μόνο στη μόλις 1gb εσωτερική nand που έχουν τα Ευρωπαϊκά μοντέλα evo 3d/sensetion? Οπόταν για να περαστούν τα ICS με sense,πρέπει μέρος της rom να περάσει στην sd κάρτα που θα του βάλεις επιπρόσθετα εσύ.Όταν όμως για κάποιο λόγο βγάλεις τη sd το κινητό δε θα μπουταρει γιατί θα του λείπει το κομμάτι της rom που θα βρίσκεται στην sd!
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ξεχασα να αναφερω,οτι το EVO 3D&Sensetion ή οτι αλλο ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ κινητο και τιμη,προσφερει η htc με 1gb internal storage,δεν αξιζει καν να ασχοληθει κανεις! Ειναι υπορβολικα μικρη για μια αναβαθμηση του τυπου ics&sense.Θα πρεπει να περασει η rom κ στην sd κ ετσι δε θα μπορεις να βγαζεις κ να αλλαζεις sd οποτε θες ή χρειαστεις!Ειναι σκετη κοροϊδία εκ'μερους της! Αν καποιος ενδιαφερεται για αυτο το κινητο,καλυτερα να κοιταξει,αν βρει,αυτο με τα 4gb! αληθεια τι παιζει με την χωριτικοτητα? γιατι καπου ακουω 4gb και αλλου 1gb επισης ποσα gb θελει το επομενο update toy android? thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 μπας και είναι 4gb αλλά με 1gb usable από τον χρήστη?
ektor7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 μπας και είναι 4gb αλλά με 1gb usable από τον χρήστη? Όχι είναι 1gb για την όμορφη Ευρώπη και 4gb(+8gb sd) για τα παρακατιανά κ σίγουρα αμερικανάκια! Ποιος ο λόγος να το κάνει αυτό και να δυσφημίσει το προϊόν της?Απλά μας είχαν σίγουρα πρόβατα,άλλα τους πήραν,ευτυχώς,το κεφάλι samsung&nokia,μπας και σοβαρευτούν!
GoldenEye Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 μπας και είναι 4gb αλλά με 1gb usable από τον χρήστη? ακριβως αυτο. ο χωρος για το λειτουργικο δεν ειναι προσβασιμος απο τον χρηστη (πχ το optimus 2x εχει 8 gb εσωτερικη αλλα τα 5.5 ειναι διαθεσιμα στο χρηστη) και φυσικα και 1 gb να ειχε δεν σημαινει κατι γιατι ο χωρος για την ROM που απαιτειται τωρα ειναι αστειος για android 2.3 (120 mb η ''βαρια'' stock rom που εχει το lg optimus 2x και 300 για το sensation XE) και περιπου 1.5 φορα μεγαλυτερος για android 4 (178 mb η stock 4.0.1 στο nexus s) που σημαινει οτι σου μενει και απλετος χωρος για εφαρμογες και update (συγκριτικα με τις απαιτησεις που εχουν οι εφαρμογες του android) και σε μια καρτα παιχνιδια και multimedia αρχεια. Θα λειτουργεί αλλά με την υποστήριξη,πιθανό της sd!Με άλλα λόγια αν η rom με sense&ICS(δλδ το λογισμικό-ICS με τα έξτρα του-SENSE) είναι πιο μεγάλη από 1gb(που είναι το πιο πιθανό),πως θα χωρέσει μόνο στη μόλις 1gb εσωτερική nand που έχουν τα Ευρωπαϊκά μοντέλα evo 3d/sensetion? Οπόταν για να περαστούν τα ICS με sense,πρέπει μέρος της rom να περάσει στην sd κάρτα που θα του βάλεις επιπρόσθετα εσύ.Όταν όμως για κάποιο λόγο βγάλεις τη sd το κινητό δε θα μπουταρει γιατί θα του λείπει το κομμάτι της rom που θα βρίσκεται στην sd! για κανενα λογο. ολα αυτα ειναι εικασιες που δεν ισχυουν ειναι αστειο το μεγεθος της rom και του sense συγκριτικα με το 1 GB ακομα και για 2 τουλαχιστον εκδοσεις του android ακομα και αν διπλασιαζεται σε μεγεθος καθε φορα επισης η συσκευασια εχει μεσα 8 GB καρτα μεσα οποτε ειναι μια χαρα για αρχη.
ektor7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 αληθεια τι παιζει με την χωριτικοτητα? γιατι καπου ακουω 4gb και αλλου 1gb επισης ποσα gb θελει το επομενο update toy android? thanks Μονο το ICS υπολογιζεται οτι θα ειναι σιγουρα πιο μεγαλο απο ενα 1gb.Αλλα και να μην ειναι,με το sense της htc,σιγουρα θα ξεπερασει το 1gb,γκαραντί!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα