viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το κινητό τι λέει γενικά; Αξίζει; εκτός της λειτουργίας 3d που δεν με καίει κιόλας.. Από αυτονομία πως τα πάει; ειναι λιγο χειροτερο απο το S2 οποτε καταλαβαινεις
Konstantin77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ειναι λιγο χειροτερο απο το S2 οποτε καταλαβαινεις λοιπόν το πηρα απο Κωτσο με εγγθηση τιμης και 5% μειον αλλα ειπαν οτι δεν ειμαι ο τελευταιος που το κανουν διοτι σταματησε το Σαββατο η προωθητικη. βασικα οπως καταλαβαινετε δεν εγινε ετσι απλά αλλά ζητησα να μου δειξουν το χαρτι που τους λεει να το σταματησουν και μετα απο 30 ωρα που τους εχασα, μου καναν και καλα χαρη. δεν ξερω αν ειναι αληθεια παντως το κινητο εχει + και -. Τωρα για 333 ευρά πιστευω οτι αξιζει, θα το σκεφτω αυριο βασικα. αν αποφασισω να μην το κρατησω θα ποσταρω εδω(παντα σφραγισμενη συσκευασια) επειδη αφορα τη συγκεκριμενη προσφορα και μετα μιλαμε pm.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν το πηρα απο Κωτσο με εγγθηση τιμης και 5% μειον αλλα ειπαν οτι δεν ειμαι ο τελευταιος που το κανουν διοτι σταματησε το Σαββατο η προωθητικη. βασικα οπως καταλαβαινετε δεν εγινε ετσι απλά αλλά ζητησα να μου δειξουν το χαρτι που τους λεει να το σταματησουν και μετα απο 30 ωρα που τους εχασα, μου καναν και καλα χαρη. δεν ξερω αν ειναι αληθεια παντως το κινητο εχει + και -. Τωρα για 333 ευρά πιστευω οτι αξιζει, θα το σκεφτω αυριο βασικα. αν αποφασισω να μην το κρατησω θα ποσταρω εδω(παντα σφραγισμενη συσκευασια) επειδη αφορα τη συγκεκριμενη προσφορα και μετα μιλαμε pm. πάρτο από Electroworld, το έριξαν και αυτοί στα 348 euro...(check skroutz)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ακριβως στην ιδια τιμη με το Πλαισιο το βγαζει ο Σκρουτζης και στο Electroworld...το λεω για οσους δεν θελουν να ψωνιζουν απο το Πλαισιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ha, too slow...
astymagos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Στη γερμανια το mediamarkt το πουλάει ηδη 269 αρα φαντάζομαι θα πέσει κιαλλο και εδω.. Link
Konstantin77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Στη γερμανια το mediamarkt το πουλάει ηδη 269 αρα φαντάζομαι θα πέσει κιαλλο και εδω.. Link ναι, αμα ειναι θα το γυρισω επιστροφη αμα δεν αποσασισω να το κρατησω, γιαυτο το κραταω κλειστό...
gatokoritso Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 konstantin77 τι ακριβως σε χαλαει στο κινητο?
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Στη γερμανια το mediamarkt το πουλάει ηδη 269 αρα φαντάζομαι θα πέσει κιαλλο και εδω.. Link λες να στελνει online?
Konstantin77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 konstantin77 τι ακριβως σε χαλαει στο κινητο? οτι ειναι ακριβοτερο αποσο θα διεθετα...χαχαχα, τι να με χαλαει; Κοιτα το πηρα και ειπα να το σκεφτω μετα, καλο SAR εχει που εψαξα, flashακι, αλλα επειδη δεν προσεχω πολύ θα ηθελα gorilla γιατι δεν τα παω καλα με μεμβρανες κτλπ. το μεγεθος ειναι ιδιο με galaxy S αν και λιγο μεγαλυτερη οθονη(καλο αυτο) . και μετα δεν εχει hdmi, αμα τα σκας, να κανεις και κανα περιεργο ρε συ...Ειναι λοιπον οκ αλλα το ηθελα κατω απο 300... Ρε παιδιά, μηπως στο MediaMarkt γερμανιας ειναι τιμη με συνδεση τιποτα; αν ξερει κανεις γερμανικα ας μας πει
gatokoritso Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 πανω απο το κινητο λεει Preis ohne Vertrag=Price without contract συμφωνα με google translate.αν το βαλουν σε τιμη γερμανιας σκεφτομαι να το τσιμπισω.παντως απογοητευτικες οι εκπτωσεις μεχρι τωρα.ελπιζω τα πραγματα να καλυτερεύσουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν τις λες εκπτώσεις, απλά προσφορές...
Djole_7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Με ψηνει πολυ σοβαρα να το παρω απο Γερμανια το htc...γμτ αυτο το galaxy S II δεν θα το παρω ποτε μου φαινεται.. Ποσο πια να περιμενουμε για τον γαλαξια?
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Με ψηνει πολυ σοβαρα να το παρω απο Γερμανια το htc...γμτ αυτο το galaxy S II δεν θα το παρω ποτε μου φαινεται.. Ποσο πια να περιμενουμε για τον γαλαξια? αμα ημουνα γερμανια θα ειχα βγαλει ηδη την πιστωτικη και θα πληρωνα
menta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 οτι ειναι ακριβοτερο αποσο θα διεθετα...χαχαχα, τι να με χαλαει; Κοιτα το πηρα και ειπα να το σκεφτω μετα, καλο SAR εχει που εψαξα, flashακι, αλλα επειδη δεν προσεχω πολύ θα ηθελα gorilla γιατι δεν τα παω καλα με μεμβρανες κτλπ. το μεγεθος ειναι ιδιο με galaxy S αν και λιγο μεγαλυτερη οθονη(καλο αυτο) . και μετα δεν εχει hdmi, αμα τα σκας, να κανεις και κανα περιεργο ρε συ...Ειναι λοιπον οκ αλλα το ηθελα κατω απο 300... Ρε παιδιά, μηπως στο MediaMarkt γερμανιας ειναι τιμη με συνδεση τιποτα; αν ξερει κανεις γερμανικα ας μας πει φιλε μου εχει hdmi, απλως θελει να αγορασεις mhl adaptor , ειναι οπως το galaxy s2, περνει απο την micro-usb και σου βγαζεi hdmi. Update εχει και gorilla glass, το αναφερει στο επισημο site Corninng η εταιρια που το κατασκευαζει: Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα