Προς το περιεχόμενο

HTC EVO 3D 349€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό τι λέει γενικά; Αξίζει; εκτός της λειτουργίας 3d που δεν με καίει κιόλας.. Από αυτονομία πως τα πάει;

ειναι λιγο χειροτερο απο το S2

οποτε καταλαβαινεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι λιγο χειροτερο απο το S2

οποτε καταλαβαινεις

λοιπόν το πηρα απο Κωτσο με εγγθηση τιμης και 5% μειον αλλα ειπαν οτι δεν ειμαι ο τελευταιος που το κανουν διοτι σταματησε το Σαββατο η προωθητικη. βασικα οπως καταλαβαινετε δεν εγινε ετσι απλά αλλά ζητησα να μου δειξουν το χαρτι που τους λεει να το σταματησουν και μετα απο 30 ωρα που τους εχασα, μου καναν και καλα χαρη. δεν ξερω αν ειναι αληθεια παντως το κινητο εχει + και -. Τωρα για 333 ευρά πιστευω οτι αξιζει, θα το σκεφτω αυριο βασικα. αν αποφασισω να μην το κρατησω θα ποσταρω εδω(παντα σφραγισμενη συσκευασια) επειδη αφορα τη συγκεκριμενη προσφορα και μετα μιλαμε pm.

• Super Moderators
Δημοσ.

λοιπόν το πηρα απο Κωτσο με εγγθηση τιμης και 5% μειον αλλα ειπαν οτι δεν ειμαι ο τελευταιος που το κανουν διοτι σταματησε το Σαββατο η προωθητικη. βασικα οπως καταλαβαινετε δεν εγινε ετσι απλά αλλά ζητησα να μου δειξουν το χαρτι που τους λεει να το σταματησουν και μετα απο 30 ωρα που τους εχασα, μου καναν και καλα χαρη. δεν ξερω αν ειναι αληθεια παντως το κινητο εχει + και -. Τωρα για 333 ευρά πιστευω οτι αξιζει, θα το σκεφτω αυριο βασικα. αν αποφασισω να μην το κρατησω θα ποσταρω εδω(παντα σφραγισμενη συσκευασια) επειδη αφορα τη συγκεκριμενη προσφορα και μετα μιλαμε pm.

πάρτο από Electroworld, το έριξαν και αυτοί στα 348 euro...(check skroutz)

Δημοσ.

Στη γερμανια το mediamarkt το πουλάει ηδη 269 αρα φαντάζομαι θα πέσει κιαλλο και εδω.. Link

ναι, αμα ειναι θα το γυρισω επιστροφη αμα δεν αποσασισω να το κρατησω, γιαυτο το κραταω κλειστό...

Δημοσ.

konstantin77 τι ακριβως σε χαλαει στο κινητο?

οτι ειναι ακριβοτερο αποσο θα διεθετα...χαχαχα, τι να με χαλαει; Κοιτα το πηρα και ειπα να το σκεφτω μετα, καλο SAR εχει που εψαξα, flashακι, αλλα επειδη δεν προσεχω πολύ θα ηθελα gorilla γιατι δεν τα παω καλα με μεμβρανες κτλπ. το μεγεθος ειναι ιδιο με galaxy S αν και λιγο μεγαλυτερη οθονη(καλο αυτο) . και μετα δεν εχει hdmi, αμα τα σκας, να κανεις και κανα περιεργο ρε συ...Ειναι λοιπον οκ αλλα το ηθελα κατω απο 300...

Ρε παιδιά, μηπως στο MediaMarkt γερμανιας ειναι τιμη με συνδεση τιποτα; αν ξερει κανεις γερμανικα ας μας πει

Δημοσ.

πανω απο το κινητο λεει Preis ohne Vertrag=Price without contract συμφωνα με google translate.αν το βαλουν σε τιμη γερμανιας σκεφτομαι να το τσιμπισω.παντως απογοητευτικες οι εκπτωσεις μεχρι τωρα.ελπιζω τα πραγματα να καλυτερεύσουν...

Δημοσ.

Με ψηνει πολυ σοβαρα να το παρω απο Γερμανια το htc...γμτ αυτο το galaxy S II δεν θα το παρω ποτε μου φαινεται..

Ποσο πια να περιμενουμε για τον γαλαξια? :rolleyes:

Δημοσ.

Με ψηνει πολυ σοβαρα να το παρω απο Γερμανια το htc...γμτ αυτο το galaxy S II δεν θα το παρω ποτε μου φαινεται..

Ποσο πια να περιμενουμε για τον γαλαξια? :rolleyes:

αμα ημουνα γερμανια

θα ειχα βγαλει ηδη την πιστωτικη και θα πληρωνα

Δημοσ.

οτι ειναι ακριβοτερο αποσο θα διεθετα...χαχαχα, τι να με χαλαει; Κοιτα το πηρα και ειπα να το σκεφτω μετα, καλο SAR εχει που εψαξα, flashακι, αλλα επειδη δεν προσεχω πολύ θα ηθελα gorilla γιατι δεν τα παω καλα με μεμβρανες κτλπ. το μεγεθος ειναι ιδιο με galaxy S αν και λιγο μεγαλυτερη οθονη(καλο αυτο) . και μετα δεν εχει hdmi, αμα τα σκας, να κανεις και κανα περιεργο ρε συ...Ειναι λοιπον οκ αλλα το ηθελα κατω απο 300...

Ρε παιδιά, μηπως στο MediaMarkt γερμανιας ειναι τιμη με συνδεση τιποτα; αν ξερει κανεις γερμανικα ας μας πει

φιλε μου εχει hdmi, απλως θελει να αγορασεις mhl adaptor , ειναι οπως το galaxy s2, περνει απο την micro-usb και σου βγαζεi hdmi.

Update

εχει και gorilla glass, το αναφερει στο επισημο site Corninng η εταιρια που το κατασκευαζει:

Link

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...