Προς το περιεχόμενο

HTC EVO 3D 349€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι γνωμη εχετε για την προσφορα αυτη?ρωταω γιατι ψηνομαι σοβαρα να το παρω,αλλα μη βγει και κανας γαλαξιας 2 σε 350 ευρω αργοτερα :D

Δημοσ.

ενω ειναι καλη συσκευη και ποιοτικη μονο και μονο που εχει 1 giga!!!! μνηνη εγω δεν θα το επερνα.(δλδ υπολογισε κ αλλα λεφτα για να παρει και μια μεγαλη καρτουλα sd αν δεν εχεις).προσωπικα λεω να κανεις υπομονη.θα δουμε κ αλλες προσφορες τωρα στις εκπτωσεις

Δημοσ.

και να φανταστείς οτι οταν πρωτοβγηκε έκανε ...700 ευράάάά!!!!!!!!! Τελικά τί σου είναι αυτή η υπεραξία!!!!!!!

Πάντως είναι πολύ ωραίο σαν κινητό και το sense 3 πολύ καλό.....Άπο τα διάφορα hands on δείχνεί οτι δεν "κολλάει" έυκολα......

σερφάρισμα , video

Δημοσ.

για τους φαν της htc η τιμη ειναι σουπερ! απλως εμενα το 3D δεν με νοιαζει καθολου, και η οθονη περα του 3D, εχει το γνωστο προβλημα που εχει και το sensation, χαμηλο contrast και κακη προβολη των χρωματων οταν το κινητο ειναι υπο γωνια. φιλικα

Δημοσ.

τι γνωμη εχετε για την προσφορα αυτη?ρωταω γιατι ψηνομαι σοβαρα να το παρω,αλλα μη βγει και κανας γαλαξιας 2 σε 350 ευρω αργοτερα :D

δωσε αλλα 50 και παρτον...βγαλαν προσφορα και την εχουμε κ εδω στο φορουμ

• Super Moderators
Δημοσ.

ICS (official) θα πάρει?

1 gb ειναι η ραμ

μου φαινεται

1gb ram και 1gb storage...υπόλοιπα σε microSD

Δημοσ.

μισό...δηλαδη στον κωτσοβολο Link παει με -5%;;; :devil: θα δω το sar και ισως με ενδιαφερει... βέβαια τωρα ειδα οτι δεν το βγαζει διαθεσιμο για αγορα απο κατάστημα μονο αποστολή στο σπίτι. δεν ξερω αν παιζει να αλλάξει καπως αυτό...πάντως ειδα οτι δεν εχει hdmi(επιβεβαίωση?) και gοrilla glass. και οι χρονοι stand-by μου φανηκαν αστειοι παρα τη μεγάλη μπαταρία...για sar:Link φαινεται πολύ καλό, το US ειναι 0.885.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...