Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

είμαι καινούρια στο forum. Είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό το netgear DGN2000 αλλα δεν το έβαλα ποτέ και τώρα που χαλασε το ρούτερ του ΟΤΕ το χρειάζομαι. Δεν εχω το CD και το καλώδιο για το ρεύμα.

2 απορίες..

η πρώτη: το καλωδιο για την παροχή ρεύματος του παλιου ρουτερ κανει και για αυτό?? το Netgear λέει πως λειτουργεί με καλώδιο 12V 1A ,ενώ αυτό που έχω δίνει 12V 1.25A. Κάνει ή πρέπει να αγοράσω άλλο??

η δεύτερη: το CD που δεν το έχω μπορω να το βρω από κάπου??? είναι απαραίτητο? χρειάζεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

1. Αμα μπαινει στην υποδοχη του ρουτερ το καλωδιο του ρευματος που εχεις απο τον ΟΤΕ, τοτε κανει. Δοκιμασε και δες.

2. Δεν χρειαζεται cd , απλως μπαινεις στο μενου του ρουτερ απο την 192.168.0.1 εκει εισαγεις τα στοιχεια της συνδεσης σου (username και password) και πατας Connect. Και αυτα ειναι ολα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

είμαι καινούρια στο forum. Είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό το netgear DGN2000 αλλα δεν το έβαλα ποτέ και τώρα που χαλασε το ρούτερ του ΟΤΕ το χρειάζομαι. Δεν εχω το CD και το καλώδιο για το ρεύμα.

2 απορίες..

η πρώτη: το καλωδιο για την παροχή ρεύματος του παλιου ρουτερ κανει και για αυτό?? το Netgear λέει πως λειτουργεί με καλώδιο 12V 1A ,ενώ αυτό που έχω δίνει 12V 1.25A. Κάνει ή πρέπει να αγοράσω άλλο??

η δεύτερη: το CD που δεν το έχω μπορω να το βρω από κάπου??? είναι απαραίτητο? χρειάζεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

α.καλως ηρθες.

αν εχει το ιδιο βυσμα και ιδια ταση εισαι κατα 99 τις 100 οκ.αν ειναι παραπανω ampere δεν εχουμε θεμα το λιγοτερο μας πειραζει.αν τραβαει 1 ampere to router θα εχεις και περισσευμα:P

το cd δεν χρειαζεται.

το συνδεεις με ethernet και βαζεις 192.168.0.1 αν θυμαμαι καλα(τα λεει και απο κατω και μπαινεις μεσα και σεταρεις το ρουτερ)

καλο ειναι αφου τελειωσεις και συνδεθεις μεσα απο το μενου του ρουτερ ψαχνει αυτοματα και για firmware update>καλο θα ειναι να το κανεις και αυτο.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

τελικα προσπάθησα αλλα στο σταδιο που βαζω IP, DNS κλπ εβγαλε σφάλμα και επεσε και η γραμμή του τηλεφώνου.

Οπότε όταν έχω το NETGEAR συνδεδεμένο στη γραμμή του τηλεφώνου δεν μπορώ να μπώ καν στο 192.168.0.1

Καμια ιδέα????

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

τελικα προσπάθησα αλλα στο σταδιο που βαζω IP, DNS κλπ εβγαλε σφάλμα και επεσε και η γραμμή του τηλεφώνου.

Οπότε όταν έχω το NETGEAR συνδεδεμένο στη γραμμή του τηλεφώνου δεν μπορώ να μπώ καν στο 192.168.0.1

Καμια ιδέα????

α.εισαι σιγουρη οτι ειναι το dgn2000 μηπως ειναι κανα dgn2000b που ειναι για adsl over isdn αντι για adsl over pstn?αλλα εκει θα εχανες το τηλεφωνο δεν θα εχανες το netgear.

Ip,dns τα αφηνεις στο αυτοματο.μηπως αλλαζεις την Lan ip καταλαθως του netgear και για αυτο δεν μπαινεις μετα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...