alfamesitiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οταν συνδεσω εξωτερικο σκληρο με usb βλεπει τον δισκο αλλα μολις παω να τον ανοιξω τοτε βγαινει μην οτι η δισκετα δισκου δεν διαμορφωμενη θελετε να τη διαμορφωσετε τωρα? καμια ιδεα για αυτο το προβλημα?
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τον δίσκο τον εχεις απο παλιά και τον χρησιμοποιούσες ή τον χρησιμοποιείς πρώτη φορα;
alfamesitiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 κοιταξε τον εχω απο παλια αλλα δοκιμασα και με flash drive αλλα και με ενα αλλο εξωτερικο και εχω το ιδιο μην. στο device manager υπαρχουν κανονικα οι δισκοι και στο my computer κανοντας κλικ ομως βγαζει το παραπανω μην
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν πατήσεις να μην κάνει διαμόρφωση, σου επιτρέπει να δεις/ανοιξεις τα περιεχόμενα του usb; Επαναδιατύπωση: Αν στο My computer -> usb κανεις δεξι κλικ και διαλέξεις Explore σου δείχνει τα αρχεία;
alfamesitiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οχι απλα κλεινει το μην. το ιδιο και στον explorer, δοκιμασα να κανω διαμορφωση οπως μου ζητα ενα flash , αλλα δεν την κανει ουτε αυτη
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τρια πραγματα πάνε στο μυαλό μου (τυχαια σειρα) Προβλημα στο hardware Προβλημα στα windows Ιος Άλλο καθαρο υπολογιστή, έχεις να δοκιμάσεις τα usb; Αν οχι, μπορεις να τρέχεις κάποιο liveLinux dvd;
alfamesitiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι τους δοκιμασα και δουλευουν, το περιεργο ειναι οτι δοκιμασα και ενα αλλον σκληρο που ειχα σε αλλο υπολογιστη και τα βλεπει τα αρχεια κανονικα. η διαφορα ειναι οτι αυτος ο σκληρος που βλεπει τα αρχεια ειναι μεγαλος σε χωρητικοτητα. δεν ξερω αν κατι παιζει εδω τωρα ιος δεν ειναι παντως το τσεκαρισα μολις τωρα
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τον «προβληματικό» δίσκο μήπως τον εχεις φορμάρει(διαμορφώσει) απο αλλο λειτουργικό σύστημα (π.χ. MAcOs) ή σε τηλεόραση/media player; Βασικό ερώτημα: Έχεις στον δίσκο, αρχεία που χρειάζεσαι ή απλώς συζητάμε γιατί εχει βγάλει αυτό το πρόβλημα;
alfamesitiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εχω αρχεια μεσα φυσικα ,αλλα οπως σου ειπα το ιδιο κανει και σε flashaki δοκιμασα να φορμαρω το φλασακι και οταν το κανω μου λεει μετα απο λιγο τα windows δεν ηταν δυνατον να τελειωσουν την διαμορφωση
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μπες σε Safe Mode και δες από εκεί συμπεριφορά των USB - μπροστινών και πισινών. Θυρών.
alfamesitiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μπηκα σε safe mode το ιδιο αποτελεσμα. εντω μεταξυ οταν συνδεω flash ή usb disk drive δεν ανοιγει το παραθερο autoplay . απελπιστικα ουτε διαμορφωση μπορω να κανω ουτε να δω τα αρχεια απο αυτο το pc να κανω format και να ξαναπερασω τα windows ή τσαμπα θα το κανω?
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ... να κανω format και να ξαναπερασω τα windows ή τσαμπα θα το κανω? Αν εισαι τύπισα «κάνω format κάθε δεύτερο Σάββατο», κάνε ένα αν και δεν εχω πειστεί τι φταίει (usb/windows/κλπ) διότι με τις μεχρι τώρα πληροφορίες πιστεύω οτι θα χάσεις το χρόνο σου. Τι θα έκανα στη θέση σου για να καλύψω ολα τα ενδεχόμενα: Δοκιμή του usb (μιλάω ΜΟΝΟ για το usb stick) σε αλλο υπολογιστή Εκει μπορώ να κάνω διαμόρφωση; Αν ΟΧΙ τοτε το usb ειναι για πέταμα. Τελος. Εκει μπορώ να κάνω διαμόρφωση; Αν ΝΑΙ τοτε κατεβάζω ενα linux live dvd, κανω boot και δοκιμάζω το usb. Αν δεν κάνει διαμόρφωση/κολλάει τοτε το hardware usb του υπολογιστή εχει πρόβλημα. Τελος. Εκει μπορώ να κάνω διαμόρφωση; Αν ΝΑΙ τοτε κατεβάζω ενα linux live dvd, κανω boot και δοκιμάζω το usb. Αν κανει κανονική διαμόρφωση τοτε τα windows του υπολογιστή εχoυν πρόβλημα, οποτε κάνω backup και προχωρώ σε full επανεγκατασταση των windows. Τελος. Για το δίσκο η διαδικασία ειναι παρόμοια, αλλά πρώτα θα εγκαθιστούσα το Hard Disk Sentinel να εξετασω την κατασταση του δίσκου, γιατί αν ο δίσκος «εχει πάρει σασί» τοτε πας για αντικατασταση δίσκου.
washcloud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 τύπισα Mπας και διαβάζεις και τον καφέ ρε συ isay..;!
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Mπας και διαβάζεις και τον καφέ ρε συ isay..;! Αν ήξερα να τον διαβάζω θα ειχα βγαλει μυρια απο τα κορόιδα. Η πληροφορία βρίσκεται ενα κλικ μακρια ... στο profile.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα