Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω μερικές απορίες σχετικά με το MSI Afterburner και ειδικά με το on screen display . Ξεκινώ:

1) Όταν είναι ανοιχτό, μειώνονται τα fps στα παιχνίδια? Με το μάτι δεν παρατήρησα τίποτα αλλά ρωτάω έτσι θεωρητικά.

2) Όσο φόρτο και να ρίξω στην κάρτα (παίζοντας bf3 ας πούμε) παίρνω το εξής αποτέλεσμα: GPU Usage 99%, Temp 63-64 C, Fan: 42-44%. Δεν ανεβαίνει ποτέ παραπάνω. Η απορία μου είναι η εξής. Αν δεν με ενοχλεί ο θόρυβος, έχει κάποιο νόημα να αυξήσω το fan ώστε να έχω 52-53 βαθμούς; Θεωρώ ότι οι 64 βαθμοί σε full load παιχνίδιών είναι πολύ καλά αλλά θέλω τις γνώμες των εμπειρότερων.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους το διαβάσουν και όσους απαντήσουν. :rolleyes:

ΥΓ. Αναφέρομαι στο σύστημα της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Τότε μπορείς άνετα να πας settings

Καρτέλα Fan

Να βάλεις τικ στο κουτάκι που έχει και να κάνεις κάτι ανάλογο με αυτό (οι ρυθμίσεις εδώ είναι απο 6950)

post-204649-0-14393600-1326632216_thumb.png

Δημοσ.

Τότε μπορείς άνετα να πας settings

Καρτέλα Fan

Να βάλεις τικ στο κουτάκι που έχει και να κάνεις κάτι ανάλογο με αυτό (οι ρυθμίσεις εδώ είναι απο 6950)

Θα το κάνω, αλλά ενημερωτικά σε γενικές γραμμές εντάξει δεν είναι τα νούμερά μου;

Δημοσ.

Ωραία βρες την χρυσή τομή θορύβου και θερμοκρασιών και κράτα τις ρυθμίσεις :)

Υπάρχει τρόπος να βλέπω και τον επεξεργαστή μέσα στα παιχνίδια; Δεν ξέρω αλλά έχω μια ανησυχία... (στοκ ψύξη γαρ, αν σε άκουγα.... :fear: )

Δημοσ.

Εννοείς θερμοκρασία του επεξεργαστή αν κατάλαβα ε;

Αν ναι θα περιμένεις κάποιον άλλον/άλλη μια και δεν το έχω ψάξει το θέμα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...