Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τελική απάντηση είναι ότι το δίκτυο δε σηκώνει παραπάνω.Βέβαια τώρα άρχισε νέα κόλπα.Μετά από τον αποσυγχρονισμό κλειδώνει χαμηλά μερικές φορές (~7500) και αν κάνω αμμέσως επανεκκίνηση κλειδώνει στα 12 περίπου.Επίσης το νέο που παρατήρησα είναι ότι πριν αποσυγχρονιστεί δε φορτώνει καμία σελίδα για περίπου 1 min και μετά αποσυγχρονίζεται.Πιθανολογώ με κανά εμβόλιο κατά της γρίππης των χοίρων και κανά αποσυμφορητικό για τη μύτη θα το κάνω να συνέλθει.Περαστικά.....

βλακειες για τους παρακατω λογους.

α.δεν θα παιζες τοσο καιρο μια χαρα.

β,εχεις λιγο attenuation.αν τα καλωδια ηταν μαπα δεν θα ειχες αποσυνδεσεις υποχρεωτικα αλλα μπορει να ειχες απλα χαμηλο sync αλλα σταθερο.εσυ μια πας 12 μια πας αστα να πανε.

γ.απορω αν αλλαξαν κεντρικο η αν λενε βλακειες.

λογικα δεν φορτωνει σελιδα πριν αποσυγχρονισει γιατι ισως παιζει οριακα με margin πολυ χαμηλο οποτε απειρα fec ,crc errors κτλ.

δ.παπα να φερεις αυτον απο τον εξορκισμο της Emily rose.

ε.δοκιμασε αλλη γραμμη απο αλλο παροχο με ανενεργο βρογχο .αν δεν υπαρχει αλλος παροχος αλλη γραμμη απο τον οτε γιατι αυτοι .....

αν τελικα ριξεις αποσυμφορητικο παρε κανα με κορτιζονη .εχει πιο δυνατα αποτελεσματα.

και μετα vix για να μεινει καθαρη

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα από τη συζήτηση που είχα με τον τεχνικό τους βάλαν χέρι γιατι ήρθαν 4-5 φορές και δε χρεώσαν τον πελάτη.Και ότι κάθε φορά που βλέπουν στο συνεργείο το νούμερο τους λέει πάλι έχει πρόβλημα αυτός;Δεν αμφισβητώ ότι τα έχουν αλλάξει όλα όσα μου είπαν.Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο 1 βδομαδα πριν αρχίσει τα προβλήματα να είμαι κλειδωμένος σταθερά στα 16050/1023 και μόλις αρχίσαν να το σκαλίζουν να πηγαίνω μέχρι 12000...Δε μπορεί να γέμισε το DSLAM σε 1 βδομάδα.Και προφανώς το πρόβλημα δεν είναι καλωδιακό.Στο τεχνικό δωμάτιο δεν έχουν πρόσβαση από ότι κατάλαβα.Και προφανώς για να με προτρέπουν να φέρω νέα PSTN θα έχουν σηκώσει τα χέρια.Πάντως όσες φορές το έδωσα βλάβη και γρήγορα ήρθαν και το ψάχνανε με τις ώρες,δεν έχω παράπονο από την εξυπηρέτηση,απλά δουλειά δεν έγινε...και θα πρέπει βεβαίως να πληρώνω άλλη 1 γραμμή για να κάνω τη δουλειά μου άσχετα αν παίρνω τα μισά από όσα έπαιρνα πέρσι τέτοιο καιρό...Το μόνο που βλέπω ρεαλιστικό είναι να πάω στον ΟΤΕ της περιοχής μπας και μου κάνουν κάποια έκπτωση (χλωμό) λόγω της βλάβης που κυρήχθηκε πανηγυρικά ανέφικτη.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας.

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα από τη συζήτηση που είχα με τον τεχνικό τους βάλαν χέρι γιατι ήρθαν 4-5 φορές και δε χρεώσαν τον πελάτη.Και ότι κάθε φορά που βλέπουν στο συνεργείο το νούμερο τους λέει πάλι έχει πρόβλημα αυτός;Δεν αμφισβητώ ότι τα έχουν αλλάξει όλα όσα μου είπαν.Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο 1 βδομαδα πριν αρχίσει τα προβλήματα να είμαι κλειδωμένος σταθερά στα 16050/1023 και μόλις αρχίσαν να το σκαλίζουν να πηγαίνω μέχρι 12000...Δε μπορεί να γέμισε το DSLAM σε 1 βδομάδα.Και προφανώς το πρόβλημα δεν είναι καλωδιακό.Στο τεχνικό δωμάτιο δεν έχουν πρόσβαση από ότι κατάλαβα.Και προφανώς για να με προτρέπουν να φέρω νέα PSTN θα έχουν σηκώσει τα χέρια.Πάντως όσες φορές το έδωσα βλάβη και γρήγορα ήρθαν και το ψάχνανε με τις ώρες,δεν έχω παράπονο από την εξυπηρέτηση,απλά δουλειά δεν έγινε...και θα πρέπει βεβαίως να πληρώνω άλλη 1 γραμμή για να κάνω τη δουλειά μου άσχετα αν παίρνω τα μισά από όσα έπαιρνα πέρσι τέτοιο καιρό...Το μόνο που βλέπω ρεαλιστικό είναι να πάω στον ΟΤΕ της περιοχής μπας και μου κάνουν κάποια έκπτωση (χλωμό) λόγω της βλάβης που κυρήχθηκε πανηγυρικά ανέφικτη.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας.

απανταω ενα ενα.

α.γιατι να σε χρεωσουν αφου δεν φταις εσυ?

β.αφου δεν στο φτιαξαν εσυ φταις που εχεις προβλημα?λες και το κανες εσυ.

γ.τα συνεργεια οσο ξερω ουτε χερι βαζουν στο dslam για αλλαγη πορτας που κανουν αλλαγη κεντρικου.αλλαγη κεντρικου γινεται απο τον κατανεμητη εφοσον το ζητησει ο τεχνικος και πολλες φορες δωσει αιτιολογια γιατι δεν παιζει το παλιο ενω στο dslam αλλοι αλλαζουν τα ports το οποιο δεν ξερω αν στο εχουν κανει πραγματι η οχι.αν και δυσκολο να ειναι θεμα port.και να γεμιζε το dslam αν ηταν θεμα bandwidth παλι θα επαιζες σταθερα και θα συγχρονιζες ψηλα.το χαμηλο sync δεν ειναι θεμα bandwidth.θα μπορουσε να ειναι μονο θεμα crosstalk που το απορριπτω διοτι αν σου εχουν αλλαξει ζευγαρια δεν γινεται ολα να επηρεαζονται τοσο.μπορεις να ζητησεις νεα γραμμη ειτε απο οτε ειτε απο παροχο και μετα σταματας την παλια.μπορεις να γυρισεις και την υπαρχουσα γραμμη απο οτε σε παροχο μηπως αλλαξει κατι η μηπως βγει συνδυαστικο και δοκιμαστουν και αλλα πραγματα.η αμα ειναι port επειδη θα πας σε αλλο dslam να παιξει σωστα.βεβαια απο την αλλη σε αλλο παροχο ισως του πουν μεχρι εκει παιζει game over.εκπτωση ξεχασε το.

και οτι και να βαλεις να ειναι pstn.τζαμπα λεφτα το isdn συν οτι αναμεσα τους το adsl over pots παιζχει καλυτερα απο το adsl over isdn λογω συχνοτητων,λιγοτερο θεμα απο μικροτερη ταση που εχει το pstn.εκτος ανεχει γεμισει ολο το απερχομενο με adsl over isdn και σε σκιζουν αυτα που παλι το θεωρω δυσκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...