Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχείς αποσυνδέσεις (μετά τις τελευταίες εργασίες όχι τόσες πολλές),μερικές φορές κλειδώνει χαμηλά (6000-7000) και αμα κάνω restart το router κλειδώνει ψηλότερα αμέσως.Πιο αναλυτικα:ISDN γραμμή.Κλείδωνε πάντα γύρω στα 15500 (είχε μείνει και σταθερή στα 17 και κάτι).Από τη στιγμή που άρχισαν να ψάχνουν το τι φταίει κλειδώνει πλέον γύρω στα 12 και απλά έχει μειωθεί η συχνότητα των αποσυνδέσεων.Ευτυχώς έχω πέσει σε καλό συνεργείο και καλούς επαγγελματίες που έρχονται και το ψάχνουν.Αυτή τη στιγμή έχει αλλαχθεί το ζεύγος από το καφάο μέχρι το σπίτι,spliter,modem,πόρτα στο dslam χωρίς να δω διαφορά.Είχα ρίξει καλώδιο από το στεγανό κουτί που μου ερχεται η γραμμή του οτέ μέχρι το modem και με ότι τηλέφωνο εκτός και πάλι τα ίδια.Να σημειώσω ότι τα καλώδια του οτέ αλλάχθηκαν πριν 2 χρόνια (τα εξωτερικά εννοώ).

Downstream Upstream

SNR Margin

:

7.7 9.1 db

Line Attenuation

:

26.3 16.1 db

Data Rate

:

12023 903 kbps

Τα στοιχεία της σύνδεσης αυτή τη στιγμή.Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

μαλλον ακομα δεν σου εχουν κανει αλλαγη κεντρικου.καφαο σπιτι για αυτο και δεν παιζεις.το margin ισως ανεβοκατεβαινει για αυτο και βλεπεις καθε φορα διαφορετικη ταχυτητα sync.με αλλο ρουτερ??

Δημοσ.

Με το νέο καλώδιο έχω λιγότερες αλλα καθημερινές αποσυνδέσεις και όσο για τους τεχνικούς ελένξαν τα πάντα μέχρι την είσοδο του modem.Αυτοί αλλάξαν splitter και modem με καινούρια (τα ξεσφραγίσαν μπροστά μου).Τους περιμένω πάλι από δευτέρα-τρίτη :-)

Δημοσ.

βλεπω να αλλαζουν και αλλο ζευγαρι μεχρι να βρουν παλι καλυτερο.η θα σου ριξουν κανα 12 -15 margin να ειναι πιο σταθερη.επισης θα ηταν πιο σταθερο κανα ρουτερ thomson να σου διναν.

Δημοσ.

Σε σημερινή επικοινωνία με τον τεχνικό μου είπε ότι αλλάξαν πόρτα πάλι,έχουν αλλάξει ήδη 3 φορές ζευγάρια και ότι πλέον δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.Εμμέσως πλην σαφώς με συμβούλεψε να γυρίσω τη γραμμή σε PSTN αλλά το θέμα είναι ότι έχω τηλεφωνικό κέντρο ISDN.Το να φέρω και άλλη μία γραμμή πάλι δεν είναι λύση γιατί είναι 38€ το μήνα και να την πληρώνω μόνο και μόνο γιατί δε μπορεί να λυθεί το πρόβλημα στην ήδη υπάρχον γραμμή.

Δημοσ.

Πολυ παραξενο.επισης το Isdn τηλεφωνικο η χειροτερη επενδυση δυστυχως.μια αλλη γραμμη σε αλλο παροχο θα ηταν μια καλη δοκιμη.μπας και γλυτωσεις τα παγια του οτε.τωρα να δοκιμαζες σε shared llu δεν νομιζω να αλλαξουν πολλα.αν βγαλεις το netmod και το splitter και βαλεις το ρουτερ σκετο για δοκιμη παιζει καλυτερα?

Δημοσ.

Οχι δυστηχώς.Το είχα αφήσει βράδια ολόκληρα κουμπωμένο μόνο στο modem και πάλι τα ίδια έκανε.Τώρα για άλλο πάροχο φοβάμαι γιατί εδώ δεν βγάλαμε άκρη με τον ΟΤΕ που ερχόταν κάθε 3 και λίγο.Αμα μπλέξω με καποιον άλλο είμαι σίγουρος ότι για όλα θα φταίει ο ΟΤΕ.Παρεπιπτόντως είμαι κλειδωμένος για 1.5 μέρα χωρίς αποσυχρονισμό.Πάω να το ρίξω το joker.

Δημοσ.

τωρα να σου πω να δοκιμαζεις να ενεργοποιησεις μια γραμμη ανενεργο βρογχο για δοκιμη να δεις πως θα παει αμα δεν βγει ακρη??

Δημοσ.

Εννοείς να βάλω δοκιμαστικά μια PSTN για να δω αν όλα παν καλά;Και αν ναι πως μπορώ να το κάνω δοκιμαστικά;Εδώ παίζεται αν θα υπάρχει γραμμή για να μου δώσουν...Το 2005 δεν είχε πάντως:-)

Δημοσ.

Εννοείς να βάλω δοκιμαστικά μια PSTN για να δω αν όλα παν καλά;Και αν ναι πως μπορώ να το κάνω δοκιμαστικά;Εδώ παίζεται αν θα υπάρχει γραμμή για να μου δώσουν...Το 2005 δεν είχε πάντως:-)

το δοκιμαστικα δυστυχως ειναι σχετικο.για ποιο λογο.κανονικα γινεται συμβολαιο για ενα χρονο.βεβαια αν βαλεις και εχεις το ιδιο προβλημα και δεν στο φτιαξουν μετα κατα καποιο τροπο δεν μπορουν να σε υποχρεωσουν να πληρωσεις τελος απενεργοποιησης.

Δημοσ.

Χμμμ φαντάζομαι οτι δεν μπορούν να τον βάλουν σε PSTN για λιγάκι για δοκιμάσουν να δουν πως παίζει και αν θέλεις να αφήσει την isdn ?

Δημοσ.

δεν προκειται να το κανουν εκτος αν εχεις καναν γνωστο η να πεις στο συνεργειο να μιλησει με τον οτε μεσα απευθειας και να σε γυρισουν σε pstn.παντως το isdn σιγουρα επηρεαζει την γραμμη αλλα σε νορμαλ επιπεδο.και ο φιλος μας επαιζε μια χαρα και ξαφνικα εγινε αυτο.αλλο να πεις εχω Isdn και παιζω οκ μισο ενα megabit λιγοτερο και αλλο απο τα 15 να πεσεις στα 5.

Δημοσ.

Η τελική απάντηση είναι ότι το δίκτυο δε σηκώνει παραπάνω.Βέβαια τώρα άρχισε νέα κόλπα.Μετά από τον αποσυγχρονισμό κλειδώνει χαμηλά μερικές φορές (~7500) και αν κάνω αμμέσως επανεκκίνηση κλειδώνει στα 12 περίπου.Επίσης το νέο που παρατήρησα είναι ότι πριν αποσυγχρονιστεί δε φορτώνει καμία σελίδα για περίπου 1 min και μετά αποσυγχρονίζεται.Πιθανολογώ με κανά εμβόλιο κατά της γρίππης των χοίρων και κανά αποσυμφορητικό για τη μύτη θα το κάνω να συνέλθει.Περαστικά.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...