gkpapad Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα σας.Εχω Windows 7 και εχω το εξης προβλημα.Ορισμενα προγραμματα που κανω εγκατασταση προσπαθωντας να περασω τα εικονιδια τους στην μπαρα εργασιων αυτα διαγραφονται.Πως μπορω να το αποφυγω;
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν ανοίξεις το πρόγραμμα, κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο ανοιχτό εικονίδιο και πατήσεις "pin to taskbar" πάλι διαγράφονται;
free4you Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μόλις μπήκα στο forum για να ανοίξω topic για τον ίδιο λόγο... Αν καταλαβαίνω καλά έχουμε το ίδιο πρόβλημα... Δηλαδή κάνεις εγκατάσταση ένα πρόγραμμα το οποίο εμφανίζει μια συντόμευση στην "επιφάνεια εργασίας" και εσύ πατάς "pin to taskbar" (εγώ πατάω "pin to start menu"), μετά διαγράφεις την συντόμευση από την "επιφάνεια εργασίας" και καταλήγεις σε μια τέτοια κατάσταση: - - Μέχρι σήμερα εγώ δεν έχω βρει κάποια λύση και αυτό γίνεται με διάφορα προγράμματα κατά καιρούς (cpu-z, HWMonitor PRO, "κέντρο λειτουργιών HP" και άλλα) όχι μόνο με το HDS... Το "μαγικό" της υπόθεσης είναι ότι μπορεί κάποια στιγμή να εμφανιστεί το εικονίδιο σαν να μην χάθηκε πότε. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που περίμενα να περάσει αρκετός καιρός πρώτα και μετά να το αναφέρω σαν πρόβλημα...
gkpapad Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι φιλε μου αυτο ειναι το προβλημα μου.Πως θα βρουμε λυση;
free4you Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω πραγματικά, γι' αυτό postαρα εδώ μπας και μπορέσει κάποιος να βοηθήσει... Πρέπει να είναι κάποιο πρόβλημα-κόλλημα των windows γιατί δεν συμβαίνει σε κάποιο πρόγραμμα συγκεκριμένα και αν το απεγκαταστήσεις και το εγκαταστήσεις ξανά, το εικονίδιο πάλι δεν εμφανίζεται. Επίσης δεν νομίζω ότι κάποιο άλλο πρόγραμμα κολλάει τα windows και προκαλεί το πρόβλημα αυτό, γιατί έκανα πρόσφατα format και ο υπολογιστής ήταν αρκετά "καθαρός" όταν εγκατέστησα το εν λόγο πρόγραμμα... Να πω επίσης ότι εμένα δεν παρουσιάστηκε αυτό με το που δημιουργούσα την συντόμευση, αλλά ξαφνικά μια μέρα άνοιξα τον υπολογιστή και παρατήρησα ότι είχε αλλάξει το εικονίδιο... Πριν κάνω το format είχα 2 και 3 προγράμματα με αυτό το πρόβλημα, στα οποία δεν παρουσιάστηκε ταυτόχρονα... Το παράξενο δε της ιστορίας είναι ότι από κάποια στιγμή και μετά σε ένα από τα προγράμματα το εικονίδιο επανήλθε χωρίς να κάνω εγώ κάτι... Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα