elvisjedi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δες και αυτο! http://www.youtube.com/watch?v=WFUu5hjokV0
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλά,το άμαροκ είναι πραγματικό άρμα μάχης...Αλλά δεν είναι λίγο ακριβό για ένα αγροτικό στυλ Q5; Σαν εργαλείο πρέπει να'ναι τρομερό.Το είχα δεί σε μια παρουσίαση,να βγαίνει απο ένα βούρκο λάσπης μέχρι τις πόρτες, σα να μη συμβαίνει τπτ. Γενικά οτι και να πάρεις, πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου,πως είναι εργαλείο δουλειάς. Ητοι, δεν είναι για...μπάντες,δεν είναι για...κόντρες, δεν οδηγείται...στο κόφτη,δεν είναι για ταξίδια με...140χλμ/ώρα κτλ. Γενικά καίνε τον άμπακο και με το πετρέλαιο στα 1.4+ε, δεν είναι δα και οικονομικά.Εάν τα μεταχειρίζεσαι σαν αγροτικά,δηλαδή πάς με 90-100χλμ, τότε είναι μια χαρά.
Antwni Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Επέστρεψα ξανά!! Είμαι ανάμεσα σε hilux kai dmax!!Ποιο είναι καλύτερο για 1.5 καμπίνα?? Αν σας έλεγα να τα βάλετε σε σειρά δύναμης,αντοχής και ποιότητας τα μοντέλα :L200, AMAROK, Navara, Dmax, hilux, ford kai mazda πώς θα τα βαζατε?? Η γνώμη μου από αυτά που έχω διαβάσει είναι.. 1)Amarok, 2)Dmax, 3)Hilux, 4)L200), 5)Navara 6)Ford 7)Mazda Εσείς τι πιστεύετε??
Anastazio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Κανείς???? Το amarok ρε μαν δεν ειναι παντως για να το φορτωνεις πατατες και να πηγαινεις στο μποστανι...πολυ κυριλε για αγροτικο...γνωμη μου!Ψηφιζω hilux λογο πορειας!Και μετα mazda και l200 που τα χω περπατησει!
Antwni Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το amarok ρε μαν δεν ειναι παντως για να το φορτωνεις πατατες και να πηγαινεις στο μποστανι...πολυ κυριλε για αγροτικο...γνωμη μου!Ψηφιζω hilux λογο πορειας!Και μετα mazda και l200 που τα χω περπατησει! Είπα ότι είμαι ανάμεσα σε hilux και dmax απλώς ήθελα τη γνώμη σας ποια είναι τα καλύτερα και πιο ποιοτικά αγροτικά!! Δεν είπα ότι θα πάρω το amarok αφού έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να βγαίνει σε μια μιση καμπίνα... Τέσπα το dmax δημιουργεί προβλήματα, έχει την ίδια ποιότητα με το hilux??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα