Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Πριν απο δυο μήνες περίπου αγόρασα ενα Macbook Pro 15' , και απο χθες νομίζω έχω θεματάκι με τη μπαταρία. Όταν συνδέω τον φορτιστή, και σε οποιοδήποτε ποσοστό κ αν είναι η μπαταρία, για κάποια δευτερόλεπτα, μου λέει οτι δε φορτίζει (not charging) και μετά φορτίζει κανονικά. Τον έκλεισα κτλ,αλλα κάνει πάλι το ίδιο. Θεωρητικά, εφόσον έστω και μετα απο αυτά τα δευτερόλεπτα φορτίζει κανονικά,ισως λεω να μην υπάρχει κάποιο θέμα. Αλλα και απτην άλλη, δεν το είχε ξανακάνει ποτέ.

Anyway, σκεφτόμουν να το αφήσω αφου φορτίζει, αλλα απτην άλλη, έδωσα σχεδόν 2000 ευρώ για να το πάρω, οπότε νομίζω δικαιούμαι να δουλεύει απολύτως σωστά.

Σκεφτομαι να το πάω σε κάποιο επίσημο service εδώ στην Αθήνα,όχι οτι τους εμπιστεύομαι κ αυτούς,αλλα δε ξέρω αν υπάρχει άλλη λύση.

Είχε κάποιος απο εσας παρόμοιο θέμα?

Any suggestions?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια

Δημοσ.

Οταν συνδεεις το καλωδιο αναβει το φωτακι στην ακρη του βυσματος; Επισης τα λαπμακια που ειναι στα πλαγια του macbook και βλεπεις την κατασταση της μπαταριας αναβοσβηνουνε; Αν ναι τοτε καποιο bug στο software θα ειναι.

Δημοσ.

Οταν συνδεεις το καλωδιο αναβει το φωτακι στην ακρη του βυσματος; Επισης τα λαπμακια που ειναι στα πλαγια του macbook και βλεπεις την κατασταση της μπαταριας αναβοσβηνουνε; Αν ναι τοτε καποιο bug στο software θα ειναι.

Ναι όλα όσα αναφέρεις λειτουργούν κανονικά.

Ξέρεις πως μπορώ να το διορθώσω αν είναι bug στο software?

Thanx για την απάντηση

Δημοσ.

Εάν στην αρχή γράφει "Not charging" και είναι πράσινο το λαμπάκι και μετά από λίγο (10 secs και ούτε) γίνει πορτοκαλί - κίτρινο και αρχίσει να φορτίζει... είναι όλα καλά!

Δεν είναι πρόβλημα. Έτσι κάνει.

Δημοσ.

Εάν στην αρχή γράφει "Not charging" και είναι πράσινο το λαμπάκι και μετά από λίγο (10 secs και ούτε) γίνει πορτοκαλί - κίτρινο και αρχίσει να φορτίζει... είναι όλα καλά!

Δεν είναι πρόβλημα. Έτσι κάνει.

Α οκ τότε..

Thanx φίλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...