Rn. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αντιμετοπιζω το εξης προβλημα:καθε τρεις και λιγο μ λεει ενα παραθυρακι οτι το πισι εχει λιγη μνημη να κλεισω προγραμματα.*ραμ.δεν κανω κατι καινουργιο οτι προγραμματα ειχα ανοιχτα εχω και τρ απλα εχει λιγοστεψει πολυ ο χωρος σε εναν απο τους σκληρους μου.λετε να ειναι αυτο το προβλημα η κανας ιος?
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ποση εχεις εσυ μεσα στον υπολογιστη σου και ποση διαβαζει το συστημα σου ;
kostaks3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 κατσε επειδη με μπερδεψες.Το error στο βγαζει για τη μνημη ραμ ή για το σκληρο;Επειδη τα αναφερεις και τα δυο
Rn. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το βγαζει για την ραμ αλλα κανω μια εικασια μπορει να μ το βγαζει γιατι εχω λιγο χωρο στον σκληρο δισκο?
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μηπως εχεις απενεργοποιησει το αρχειο σελιδοποιησης;
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το βγαζει για την ραμ αλλα κανω μια εικασια μπορει να μ το βγαζει γιατι εχω λιγο χωρο στον σκληρο δισκο? ο σκληρος δεν εχει σχεση και ποσος χωρος εχει μεινη ; και τι προγραμματα ειναι ανοιχτα και το λεει αυτο ; και τι λογισμικο εχεις ;
Rn. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εχω win 7 64 bit,οταν τον ανοιγω μ βγαζει ενα μυνημα για ενα αρχειο σελιδοποιησης που εχει μεγαλωσει νομιζω και οταν πατησω οκ με παει σε μια αλλη οθονη π δεν εχω τρ μπροστα μου στον δισκο με τα win μ εχουν μεινει περιπου 900 mb ελευθερα και απο προγραμματα μονο τον chrome ο οποιος τραβαει την περισσοτερη μνημη.οταν ανοιξω και ενα ακομα προγραμμα η και μονο τον χρομ μ βγαζει το μνμα π σας ειπα
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εχω win 7 64 bit,οταν τον ανοιγω μ βγαζει ενα μυνημα για ενα αρχειο σελιδοποιησης που εχει μεγαλωσει νομιζω και οταν πατησω οκ με παει σε μια αλλη οθονη π δεν εχω τρ μπροστα μου στον δισκο με τα win μ εχουν μεινει περιπου 900 mb ελευθερα και απο προγραμματα μονο τον chrome ο οποιος τραβαει την περισσοτερη μνημη.οταν ανοιξω και ενα ακομα προγραμμα η και μονο τον χρομ μ βγαζει το μνμα π σας ειπα Είναι καθαρά πρόβλημα χαμηλού ελεύθερου χώρου στον δίσκο. Πρέπει να έχεις ελεύθερο τουλάχιστον 2 Gb για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Rn. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το εκανα εφτασα τα 16 γκιγκα και παλι μ το εβγαλε οτιπρεπει να κλιεσω προγραμματα και μ προτεινε τον χρομ
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το εκανα εφτασα τα 16 γκιγκα και παλι μ το εβγαλε οτιπρεπει να κλιεσω προγραμματα και μ προτεινε τον χρομ Τότε κάτι παίζει με το αρχείο σελιδοποίησης. Πήγαινε control panel-->system and security-->system-->advanced system settings-->καρτέλα advanced-->performance settings-->καρτέλα advanced-->change Στο currently allocated τι γράφει;
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 548 mb πως να μην έχει πρόβλημα με τόσο μικρή virtual memory; πήγαινε στο custom size και στα δυο πεδία βάλε 4096 και μετά πάτα set και ok Τώρα δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα