Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντιμετοπιζω το εξης προβλημα:καθε τρεις και λιγο μ λεει ενα παραθυρακι οτι το πισι εχει λιγη μνημη να κλεισω προγραμματα.*ραμ.δεν κανω κατι καινουργιο οτι προγραμματα ειχα ανοιχτα εχω και τρ απλα εχει λιγοστεψει πολυ ο χωρος σε εναν απο τους σκληρους μου.λετε να ειναι αυτο το προβλημα η κανας ιος?

Δημοσ.

το βγαζει για την ραμ αλλα κανω μια εικασια μπορει να μ το βγαζει γιατι εχω λιγο χωρο στον σκληρο δισκο?

Δημοσ.

το βγαζει για την ραμ αλλα κανω μια εικασια μπορει να μ το βγαζει γιατι εχω λιγο χωρο στον σκληρο δισκο?

ο σκληρος δεν εχει σχεση και ποσος χωρος εχει μεινη ;

και τι προγραμματα ειναι ανοιχτα και το λεει αυτο ;

και τι λογισμικο εχεις ;

Δημοσ.

εχω win 7 64 bit,οταν τον ανοιγω μ βγαζει ενα μυνημα για ενα αρχειο σελιδοποιησης που εχει μεγαλωσει νομιζω και οταν πατησω οκ με παει σε μια αλλη οθονη π δεν εχω τρ μπροστα μου στον δισκο με τα win μ εχουν μεινει περιπου 900 mb ελευθερα και απο προγραμματα μονο τον chrome ο οποιος τραβαει την περισσοτερη μνημη.οταν ανοιξω και ενα ακομα προγραμμα η και μονο τον χρομ μ βγαζει το μνμα π σας ειπα

Δημοσ.

εχω win 7 64 bit,οταν τον ανοιγω μ βγαζει ενα μυνημα για ενα αρχειο σελιδοποιησης που εχει μεγαλωσει νομιζω και οταν πατησω οκ με παει σε μια αλλη οθονη π δεν εχω τρ μπροστα μου στον δισκο με τα win μ εχουν μεινει περιπου 900 mb ελευθερα και απο προγραμματα μονο τον chrome ο οποιος τραβαει την περισσοτερη μνημη.οταν ανοιξω και ενα ακομα προγραμμα η και μονο τον χρομ μ βγαζει το μνμα π σας ειπα

Είναι καθαρά πρόβλημα χαμηλού ελεύθερου χώρου στον δίσκο. Πρέπει να έχεις ελεύθερο τουλάχιστον 2 Gb για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

το εκανα εφτασα τα 16 γκιγκα και παλι μ το εβγαλε οτιπρεπει να κλιεσω προγραμματα και μ προτεινε τον χρομ

Δημοσ.

το εκανα εφτασα τα 16 γκιγκα και παλι μ το εβγαλε οτιπρεπει να κλιεσω προγραμματα και μ προτεινε τον χρομ

Τότε κάτι παίζει με το αρχείο σελιδοποίησης.

Πήγαινε control panel-->system and security-->system-->advanced system settings-->καρτέλα advanced-->performance settings-->καρτέλα advanced-->change

Στο currently allocated τι γράφει;

Δημοσ.

548 mb

:shock:

πως να μην έχει πρόβλημα με τόσο μικρή virtual memory;

πήγαινε στο custom size και στα δυο πεδία βάλε 4096 και μετά πάτα set και ok

Τώρα δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...