firefarter Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα, εχω το εξης προβλημα με την καρτα μου που συνηθως παρουσιαζετε στην εκκινηση των windows με το που μπαινει στην επιφανεια εργασιας, εμφανιζετε η εικονα θολη με καθετες γραμμες και τρεμοπαιζει η εικονα. Το προβλημα το αντιμετωπιζω με συνεχομενα sleep. Δεν ξερω τι ειδους προβλημα εχει, το πηγα στο plaisio και μου ειπαν οτι η καρτα ειναι μια χαρα και οτι δεν παρουσιαστικε το προβλημα που σας ειπα καθολου...ΕΛΕΟΣ... Η καρτα ειναι μια gecube x1800xt. Την εχω δοκιμασει σε πολλες οθονες και κανει τα ιδια. Αλαξα τις αναλυσεις παλι τα ιδια. Να προσθεσω οτι οταν ηρερμει και δεν το κανει αυτο παιζει σχεδον ολα τα game και σε καλες αναλυσεις χωρις προβλημα. Το μονο που φοβαμαι ειναι η τροφοδοσια. Τι λετε εσεις? Ευχαριστω
ThanosWF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και εγω αν τελικα δεν σε παραμυθιαζει το πλαισιο για τροφοδοσια λεω..Σε τι την τρεχεις?
firefarter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Με ολα τα λειτουργικα το κανει....δεν εχω αλλο τροφοδοτικο..400W ειναι αυτο που εχει...δεν ξερω τι παιζει..λογικα θα εκανε το ιδιο οταν τρεχει στα game στο φουλ...τι να πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα