zHsHs_87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα παιδια αναροτιεμαι για ενα θεμα που με απασχολει!!! εχω σε ενα λαπτοπ τα win xp και θελω να περασω τα win 7 αλλα δεν θελω να χασω τα προγραμματα που εχω και γενικα τα αρχεια μ μπορω να βαλω τα εφτα κανοντας αναβαθμηση και με την ολοκληροση τα προγραμματα μ και τα αρχει μ να υπαρχουν κανονικα στο λαπτοπ?? χωτρις να χρειαζετε να τα ξαναεγγαταστησω???
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω θεωρητικα γινεται αλλα φοβαμαι οτι θα εχεις προβληματα με drivers κλπ Κανε καθαρη εγκατασταση να εισαι ησυχος
zakos52 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 1.δημιουργεις με καταλληλο προγραμμα (acronis κ.α) ενα δευτερο διαμερισμα στο σκληρο σου δισκο. 2.εγκαθιστας εκει τα WIN 7 αφου πρωτα βρεις τους οδηγους ΟΛΩΝ των συσκευων του υπολογιστη σου 3.οταν τελειωσεις την εγκατασταση θα εχεις dual boot ,ωστε να επιλεγεις το λειτουργικο που θελεις. καλη επιτυχια
zHsHs_87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οχι δεν θελω να εχω 2 λειτουργηκα ηθελα να κανω αναβαθμηση απο xp σε 7 χωρις να χασω τα παρν προγραμματα μ απλα για να αποφηγω της εγγαταστασης και της ρυθμησεις αυτων!!!! αλλα απ οτι καταλαβα το φορματ ειναι μονοδρομος!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οχι δεν θελω να εχω 2 λειτουργηκα ηθελα να κανω αναβαθμηση απο xp σε 7 χωρις να χασω τα παρν προγραμματα μ απλα για να αποφηγω της εγγαταστασης και της ρυθμησεις αυτων!!!! αλλα απ οτι καταλαβα το φορματ ειναι μονοδρομος!!! Ετσι ακριβως.
zHsHs_87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 τελικα προχωρισα σε φορματ!!!εχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα