maniac77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα ,θα ήθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει πως μπορω να αλλαξω την ip απο το router.Αυτη τη στιγμή βρισκομαι στην Κυπρο και εχω συνδεση με primetel, το router ειναι telsey ,model:CPVA642,και type:CPA-ZNTE6.Σε επικοινωνια με την εταιρία μου ειπαν οτι ip ειναι η ιδια και δεν αλλαζει.Μπορει να μου δωσει λυση καποιος;
TheELF Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Για ποιων λόγο θέλεις η αλλαγή να γίνει από το router; Κατά κανόνα από το λειτουργικό ορίζεις proxy και φαίνεσαι να έχεις άλλο IP.
maniac77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δε γνωριζω αν εννοουμε το ιδιο.Εγω λεω την ip που φαινεται προς τα εξω,δηλ. αν πατησω ''ipconfig'' σου δείχνει την ip που εχεις .Αυτη σε εμενα ειναι σταθερη,οταν ειμουνα Ελλαδα και ειχα conn-x αυτη αλλαζε οταν εκλεινα το router και το ξανανοιγα.Εδω παραμένει σταθερή,δεν αλλαζει .Αυτην την ip εννοω.Δε ξερω αν αλλαζει απο ο λειτουργικο ,και πως ακριβως γινεται αυτη η αλλαγη...
isay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν ο provider σου παρέχει static ip τοτε δεν μπορείς να κανεις και πολλά. Αν το Modem/router σου επιτρέπει να σκαλίσεις την mac address του, τοτε αλλαξε την (το τελευταίο ψηφίο) και κάνε restart στο router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα