GANAG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το αγόρασα εχθές αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ευχαριστώ...
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 χωρις να θελω να σε απογοητευσω δεν εχω δει ποτε σε netgear να εχει γινει και εψαξα απο εδω και απο εκει και πιο πολυ βρηκα για Thomson.
GANAG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 χωρις να θελω να σε απογοητευσω δεν εχω δει ποτε σε netgear να εχει γινει και εψαξα απο εδω και απο εκει και πιο πολυ βρηκα για Thomson. Εψαξα κ εγω κ δεν βρηκα... ευχαριστω πολυ για link sys ginete!!!! Αν αγορασω NETGEAR WNCE2001 θα μπορεσω να λειτουργησω το ote tv;
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αν εννοεις απο το ρουτερ ασυρματα στο NETGEAR WNCE2001 και μετα με καλωδιο στο οτε tv δεν νομιζω.παλι λενε οτι δεν παιζει wireless και οτι θελει να ειναι stb το Port.δεν ειναι οτι απλα θες να εχει ιντερνετ το ote tv...
kioulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτησω...Γίνεται να συνδεσω ασυρματα το λαπτοπ με το router και μετα με καλωδιο ethernet το λαπτοπ με τον αποκωδικοποιητη;;;Καπου ειδα οτι πρεπει να χρησιμοποιηθει σε stb port...Αυτο είναι εφικτο να γινει σε λαπτοπ;
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτησω...Γίνεται να συνδεσω ασυρματα το λαπτοπ με το router και μετα με καλωδιο ethernet το λαπτοπ με τον αποκωδικοποιητη;;;Καπου ειδα οτι πρεπει να χρησιμοποιηθει σε stb port...Αυτο είναι εφικτο να γινει σε λαπτοπ; εσυ θα παρεις ιντερνετ κανονικα ασυρματα χωρις προβλημα.ο αποδικωποιητης σου θα συνδεθει με ethernet στην stb και ολα ειναι οκ.θα παιξει μια χαρα.το λαπτοπ ασυρματα θα ειναι ετσι και αλλιως οπως με ενα κανονικο ρουτερ δεν αλλαζει κατι.το ασυρματο δεν ειναι stb ειναι οπως οι κανονικες θυρες ethernet( οι 3 οχι η stb).αυτο που θες να κανεις εσυ ειναι μια χαρα.το προβλημα ειναι το αναποδο οτι ο αποδικωποιητης δεν μπορει να παρει απο το wireless λογω οτι δεν ειναι stb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα