jim_p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα ο μονος σιγουρος τροπος να καταλαβεις αν ειναι annex a ή b, χωρις να το συνδεσεις στη γραμμη παντα, ειναι να δοκιμασεις να το φλασαρεις με καποιο firmware. Αν firmware και hardware εχουν ιδιου τυπου annex το φλασαρισμα θα γινει κανονικα. Αν οχι, το ιδιο το wag200 θα σου πει οτι δεν γινεται. Βεβαια, με το πρωτο ρισκαρεις να τουβλωσεις το ρουτερ αν κατι δεν παει καλα...
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ηρθε στα χερια μου ενα wag200 annex b με την προοπτικη να γινει annex a για να αντικαταστησει το netfaster του ιδιοκτητη του. Καταρχην, πως μπορω να ξερω, χωρις να το συνδεσω στη γραμμη μου, αν ειναι annex a ή b? Το λεει καπου μεσα στα μενου του? Του περασα το crossflash firmware (αυτο που τελειωνει σε "b2a") για να το κανω annex a. Παρολο που η διαδικασια ολοκληρωθηκε κανονικα, δεν συγχρονιζει με τη γραμμη μου. Κανω κατι λαθος? δεν ξερω για το Crossflash αλλα ενα μπορω να σου πω για το wag200.ενας τροπος ειναι για να δεις αν ειναι annex a η annex b χωρις να το βαλεις πανω σε γραμμη.τωρα με το firmware δεν ξερω τι εκανες για να σου πω τι εγινε λαθος.με αλλο ρουτερ συγχρονιζει η γραμμη σου?εισαι σιγουρος οτι εγινε annex a??? Φυσιολογικά θα το λέει μεσα στο menu του router , αλλα για δές και κατω απο το αυτοκόλητο μήπως το γράφει. Αν πάλι δεν το γράφει πουθενά ισως μπορούμε να το βρούμε απο το serial number του. δεν λεει πουθενα στο μενου.στο κουτι γραφει απεξω αλλα αν το εχεις πεταξει δεν φαινεται.η λυση στο προβλημα λιγο πιο κατω.με serial δεν το εχω ψαξει ποτε και μονο η Linksys βλεπω να το βρισκει ετσι.εκτος αν εχουν τελειως διαφορετικο serial number. αυτο μπορουμε να το τσεκαρουμε.εχω και annex a και annex b linksys οποτε με μια συγκριση ισως φαινοταν κατι Επειδη εχω το ιδιο ακριβως αλλα σε pstn απο τη μανα του, ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δεν το λεει πουθενα μεσα στο interface του.. Το αυτοκολλητο του απο κατω γραφει απλα "wag200g" ενω το δικο μου "wag200g annex a" και πολλα αλλα πραγματα στα αυτοκολλητα του. Βεβαια, αυτο ειναι φτιαγμενο 11/2006 ενω το δικο μου 1/2008... Serial number SN600FB12471 Για να ειμαι σαφης, αδιαφορω για το τι γραφει απεξω ή μεσα στο interface του, αρκει να γινει annex a. συνηθως γραφουν wag200 ουτε annex a ουτε annex b. τωρα μαλλον η δικια σου παρτιδα ετυχε να το γραφει.αλλα σε οσα ειχα δει δεν μπορω να θυμηθω να ελεγαν απο κατω κατι.τωρα αν εισαι απο τους τυχερους που γραφει απο κατω annex a η annex b(αν ειχε γινει αυτο και για το annex b το να το γραφει απο κατω σε καποια παρτιδα τοτε εισαι τυχερος). Και εμένα δεν δούλευε το κινητό,έλεγε εκτός δικτύου!Οπότε δεν ανησυχώ! ναι ενταξει οταν βρεχει κτλ το να πεφτουν γραμμες αφου μερικα καλωδια κανουν μπανιο δεν ειναι παραλογο.οποτε εκεινη η αποσυνδεση δεν μετραει.φαντασου δεν επαιζαν κινητα που παιζουν ασυρματα οποτε αλλο τοσο ο χαλκος που κανει και βουτια στα βαθια Τελικα ο μονος σιγουρος τροπος να καταλαβεις αν ειναι annex a ή b, χωρις να το συνδεσεις στη γραμμη παντα, ειναι να δοκιμασεις να το φλασαρεις με καποιο firmware. Αν firmware και hardware εχουν ιδιου τυπου annex το φλασαρισμα θα γινει κανονικα. Αν οχι, το ιδιο το wag200 θα σου πει οτι δεν γινεται. Βεβαια, με το πρωτο ρισκαρεις να τουβλωσεις το ρουτερ αν κατι δεν παει καλα... και για να λυθει η απορια.3.2.1.παμε.ο μονος τροπος για να καταλαβεις ειναι να κοιταξεις την υποδοχη που βαζεις το καλωδιο του adsl.ναι μεν και στις 2 περιπτωσεις ειναι σαν ethernet ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ISDN ΘΑ ΔΕΙΣ 8 PINS ΕΝΩ στην περιπτωση του pots Θα δεις η 4 η 6.μονο απο εκει φαινεται η διαφορα.
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Για ρίξε μια ματιά εδώ ποιο κάτω με ενα wag που έχει αναφέρει για model 1 και serial number που προαφανώ αναφέρεται σε annex a, ισως αυτο να βοηθούσε αν και έδωσε την λύση ακριβώς απο επάνω ο αλέξανδρος. Όσο για την αλλαγή annex δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά εδω αλλα βρήκα σε αυτο το site κατι οδηγίες
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Για ρίξε μια ματιά εδώ ποιο κάτω με ενα wag που έχει αναφέρει για model 1 και serial number που προαφανώ αναφέρεται σε annex a, ισως αυτο να βοηθούσε αν και έδωσε την λύση ακριβώς απο επάνω ο αλέξανδρος. Όσο για την αλλαγή annex δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά εδω αλλα βρήκα σε αυτο το site κατι οδηγίες ναι ειδα πιο πανω που ανεφερε serial number οποτε ναι μπορω να κανω ενα check να δω.αν και το πιο ευκολο ειναι το βυσμα και εισαι 100 τις 100 σιγουρος.και εγω μεχρι να δω οτι διαφερει το βυσμα εβριζα γιατι δεν ηξερα αμα χασεις το κουτι και δεν μπορεις να κανεις δοκιμη πανω σε γραμμη να καταλαβεις ποιο ειναι ποιο.και να παιζεις με τα firmware για να δεις αν θα παρει annex a η annex b για να δεις τι ειναι δεν ειναι οτι καλυτερο μια που τα linksys μπορουν να γινουν brick.to wag200οχι τοσο ευκολα αλλα κατι προηγουμενα wag354 αρκετα ευκολα ειδικα το v2.για αυτα δεν θυμαμαι πως τα ξεχωριζεις.δεν ξερω αν γραφουν κατι η απλα διαφερει το βυσμα.εχω πολυ καιρο να δω πλεον και εχω ξεχασει.οσο για της οδηγιες για το crossflash απο οτι ειδα τα crossflash firmware ειναι Open wag;)
Darth Revan Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Επαναφέρω πάλι το θέμα γιατι μετά απο κάποιες μέρες άρχισε πάλι τα ίδια το router..Αποσυνδέσεις και μάλιστα τις ίδιες ώρες πάλι...
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 αχα.με αλλο ρουτερ ειχες δοκιμασει?συγχρονιζεις τα ιδια?εχω ξεχασει και εγω μετα απο τοσο καιρο.
Darth Revan Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 αχα.με αλλο ρουτερ ειχες δοκιμασει?συγχρονιζεις τα ιδια?εχω ξεχασει και εγω μετα απο τοσο καιρο. Είχα δοκιμάσει αλλά τελικά είχα πάρει τηλέφωνο στον ΟΤΕ και με πέρασε απο fast σε interleaved.Συγχρονίζω λίγο παραπάνω απο πρίν και στην αρχή ήταν μια χαρά...
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 μειωθηκε η ταχυτητα συγχρονισμου σου?β.τωρα με αλλο ρουτερ παιζει σταθερα η οχι??
Darth Revan Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 μειωθηκε η ταχυτητα συγχρονισμου σου?β.τωρα με αλλο ρουτερ παιζει σταθερα η οχι?? Δέν άλλαξα router.To linksys wag200g έχω ακόμα!Ανέβηκε είπα ο συγχρονισμός μου απο fast σε interleaved.Δεν έχω δοκιμάσει με άλλο router τώρα που είμαι σε interleaved.Το μόνο που έκανα είναι ότι αναβάθμισα το open wag firmware αλλά το έκανα αφου είχαν αρχίσει τα προβλήματα!Πριν κανα 2 μερες αναβάθμισα το firmware αλλά δεν γίνεται τίποτα...
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δέν άλλαξα router.To linksys wag200g έχω ακόμα!Ανέβηκε είπα ο συγχρονισμός μου απο fast σε interleaved.Δεν έχω δοκιμάσει με άλλο router τώρα που είμαι σε interleaved.Το μόνο που έκανα είναι ότι αναβάθμισα το open wag firmware αλλά το έκανα αφου είχαν αρχίσει τα προβλήματα!Πριν κανα 2 μερες αναβάθμισα το firmware αλλά δεν γίνεται τίποτα... α.γραψε τα χαρακτηριστικα.β.ποιο αλλο ρουτερ εχεις για δοκιμη.δεν λεω αν ανεβηκε απο fast se interleave λεω αν μειωθηκε απο τοτε που επαιζες οκ με interleave(μετα την αλλαγη σε Fast) και το ποσο παιζεις τωρα πχ με fast 15 mbit μετα με interleave 16 και τωρα παλι με Interleave πουεχεις προβληματα πχ με 14.
Darth Revan Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 α.γραψε τα χαρακτηριστικα.β.ποιο αλλο ρουτερ εχεις για δοκιμη.δεν λεω αν ανεβηκε απο fast se interleave λεω αν μειωθηκε απο τοτε που επαιζες οκ με interleave(μετα την αλλαγη σε Fast) και το ποσο παιζεις τωρα πχ με fast 15 mbit μετα με interleave 16 και τωρα παλι με Interleave πουεχεις προβληματα πχ με 14. Tώρα δεν βρίσκομαι σπίτι θα τα ανεβάσω αυριο τα χαρακτηριστικα της γραμμής.Εχω το router της κοπέλας μου για δοκιμή.Η ταχύτητα είναι όπως ήταν με interleaved.Παίζει απο 16-17Μbps .Δεν ανέβηκε ουτε κατέβηκε...
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 τοτε δοκιμασε με της κοπελας σου(τωρα θυμηθηκα το case) και δες αν εχεις και εκει προβλημα γιατι ειναι παραξενο να μην εχει αλλαξει κατι σε χαρακτηριστικα και να εχεις αποσυνδεσεις.οχι οτι δεν γινεται αλλα συνηθως ολο και πεφτει λιγο ο συγχρονισμος οταν εχεις προβλημα.δεν εκανες καμια αλλη αλλαγη στο σπιτι ε?ρωταω γιατι με τοσα θεματα ξεχναω ποιος ειναι ποιος μετα και τι εχει πει
Darth Revan Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 τοτε δοκιμασε με της κοπελας σου(τωρα θυμηθηκα το case) και δες αν εχεις και εκει προβλημα γιατι ειναι παραξενο να μην εχει αλλαξει κατι σε χαρακτηριστικα και να εχεις αποσυνδεσεις.οχι οτι δεν γινεται αλλα συνηθως ολο και πεφτει λιγο ο συγχρονισμος οταν εχεις προβλημα.δεν εκανες καμια αλλη αλλαγη στο σπιτι ε?ρωταω γιατι με τοσα θεματα ξεχναω ποιος ειναι ποιος μετα και τι εχει πει Θα δοκιμάσω και με της δικιάς μου.Οχι δεν έγινε καμία αλλαγή στο σπίτι...Να άλλαζα το πριζάκι με κάνα legrand?
Darth Revan Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 κανε μια δοκιμη να δουμε Eπισυνάπτω τα στατιστικά της γραμμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα