Darth Revan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 για 10 η φορα το ξαναλεω.ναι αν εχεις και τα 3 ζευγαρια θα παιξει οπως επαιζε στο αλλο πριζακι.ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ.αν ηταν να δοκιμασεις και τα 3 μαζι τοτε πολυ απλα πηγαινες και στην πριζα που ησουν.και αλλος φιλος ειχε το ιδιο θεμα με σενα και εβγαλε τα αλλα 2 πριζακια και δοκιμασε στο κεντρικο μονο και λυθηκε το θεμα αποσυνδεσεων. Tελικά πήρα τηλέφωνο στον οτε και με βάλανε interleaved.Μέχρι στιγμής φαινεται να έφτιαξε το πρόβλημα,δυο μέρες τώρα δεν έχω πρόβλημα!Θα δείξει στην πορεία!
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Tελικά πήρα τηλέφωνο στον οτε και με βάλανε interleaved.Μέχρι στιγμής φαινεται να έφτιαξε το πρόβλημα,δυο μέρες τώρα δεν έχω πρόβλημα!Θα δείξει στην πορεία! επιτελους μετα απο 10 μερες που το λεμε πηρες τον οτε για την πρωτη βασικη κινηση.interleave.:P:P:P και ειναι παραξενο που απο default δεν ησουν Interleave.συνηθως το ζητας για να σε βαλουν σε fast αν θες καλυτερο ping se games Κτλ.
Darth Revan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 επιτελους μετα απο 10 μερες που το λεμε πηρες τον οτε για την πρωτη βασικη κινηση.interleave.:P:P:P και ειναι παραξενο που απο default δεν ησουν Interleave.συνηθως το ζητας για να σε βαλουν σε fast αν θες καλυτερο ping se games Κτλ. Ήταν να μην το πάρω απόφαση!Απο τότε που είχα την 24αρα πάντα fast ήμουνα!Απο ping πάντως καλά είμαι δεν έχω μεγάλη διαφορά απο πρίν!
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εχει καλο Ping η οτενετ και με Interleave οποτε μια χαρα.και πιο σταθερος θα εισαι και καλυτερο συγχρονισμο
Darth Revan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εχει καλο Ping η οτενετ και με Interleave οποτε μια χαρα.και πιο σταθερος θα εισαι και καλυτερο συγχρονισμο Όντως είναι κομπλέ!Και συγχρονίζει και ψηλότερα απο πρίν!
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 αστο ετσι.δεν εχει νοημα να πειραξεις κατι αλλο
Darth Revan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 αστο ετσι.δεν εχει νοημα να πειραξεις κατι αλλο E ναι εννοείται!Αφου μια χαρά είναι!
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 E ναι εννοείται!Αφου μια χαρά είναι! την επομενη φορα πριν παιδευεσαι τοσο να κανεις 500 δοκιμες καλο ειναι να ξεκινας με την σταθεροποιηση της συνδεσης που σε αυτην την περιπτωση ειναι το να κανεις το fast interleave.τελος καλα ολα καλα εστω και αν καθυστερησε λιγακι το θεμα να λυθει εμ φαγωθηκες και εσυ να μην παρεις τον οτε σαν πρωτη δοκιμη να σου κανει το fast interleave.
Darth Revan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 την επομενη φορα πριν παιδευεσαι τοσο να κανεις 500 δοκιμες καλο ειναι να ξεκινας με την σταθεροποιηση της συνδεσης που σε αυτην την περιπτωση ειναι το να κανεις το fast interleave.τελος καλα ολα καλα εστω και αν καθυστερησε λιγακι το θεμα να λυθει εμ φαγωθηκες και εσυ να μην παρεις τον οτε σαν πρωτη δοκιμη να σου κανει το fast interleave. Σήμερα έκανε πάλι αποσύνδεση το απόγευμα αλλά εκείνη την ώρα έριχνε καρεκλοπόδαρα!Και τρεμόπαιζε και το φώς στο σπίτι!Οπότε μάλλον έφταιγε το ρεύμα!
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 για χτες ξεχασε το δεν μετραει.οχι μονο απο πλευρα ρευματος αλλα γενικα πολλα δεν επαιζαν χτες.εδω κινητο επερνα απο κινητο και δεν επαιζε ουτε αυτο.
jim_p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ηρθε στα χερια μου ενα wag200 annex b με την προοπτικη να γινει annex a για να αντικαταστησει το netfaster του ιδιοκτητη του. Καταρχην, πως μπορω να ξερω, χωρις να το συνδεσω στη γραμμη μου, αν ειναι annex a ή b? Το λεει καπου μεσα στα μενου του? Του περασα το crossflash firmware (αυτο που τελειωνει σε "b2a") για να το κανω annex a. Παρολο που η διαδικασια ολοκληρωθηκε κανονικα, δεν συγχρονιζει με τη γραμμη μου. Κανω κατι λαθος?
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Φυσιολογικά θα το λέει μεσα στο menu του router , αλλα για δές και κατω απο το αυτοκόλητο μήπως το γράφει. Αν πάλι δεν το γράφει πουθενά ισως μπορούμε να το βρούμε απο το serial number του.
jim_p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη εχω το ιδιο ακριβως αλλα σε pstn απο τη μανα του, ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δεν το λεει πουθενα μεσα στο interface του.. Το αυτοκολλητο του απο κατω γραφει απλα "wag200g" ενω το δικο μου "wag200g annex a" και πολλα αλλα πραγματα στα αυτοκολλητα του. Βεβαια, αυτο ειναι φτιαγμενο 11/2006 ενω το δικο μου 1/2008... Serial number SN600FB12471 Για να ειμαι σαφης, αδιαφορω για το τι γραφει απεξω ή μεσα στο interface του, αρκει να γινει annex a.
Darth Revan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 για χτες ξεχασε το δεν μετραει.οχι μονο απο πλευρα ρευματος αλλα γενικα πολλα δεν επαιζαν χτες.εδω κινητο επερνα απο κινητο και δεν επαιζε ουτε αυτο. Και εμένα δεν δούλευε το κινητό,έλεγε εκτός δικτύου!Οπότε δεν ανησυχώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα