SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μήπως βοηθήσει αν δουν απο τον provider (δεν θυμάμαι τι έχει) το log εκεινη την χρονική στιγμή ακριβώς τι τους βγάζει ? μηπως βοηθήσει ανάλογα το error η κάπως ετσι τελοσπάντως να δουν απο τι προέρχεται η τι το προκαλεί αν μπορεί να δείξει δηλαδη ?
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μήπως βοηθήσει αν δουν απο τον provider (δεν θυμάμαι τι έχει) το log εκεινη την χρονική στιγμή ακριβώς τι τους βγάζει ? μηπως βοηθήσει ανάλογα το error η κάπως ετσι τελοσπάντως να δουν απο τι προέρχεται η τι το προκαλεί αν μπορεί να δείξει δηλαδη ? το πολυ να βγαλει οτι ειναι της γραμμης.αυτο το ξερουμε.το ρουτερ δεν ειναι σιγουρα γιατι θα το εκανε ανα πασα στιγμη αρα μονο γραμμη μενει.τωρα γιατι τετοια ωρα...
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Ναι μήπως δείξει σε αυτους κατι παραπάνο θα σου δειξει cause.το cause Μπορει να ειναι αποσυνδεση χρηστη.αποτομο κλεισιμο με διαφορετικες αιτιολογιες.ρουτερ η γραμμη, στην προκειμενη περιπτωση δεν κανει αυτος την αποσυνδεση οποτε το βγαζουμε,δεν εχει θεμα το ρουτερ γιατι παιζει ολη την ημερα κανονικα και εχει κανει δοκιμη με αλλο ρουτερ οποτε παμε σε κατι που επηρεαζει εκεινη την ωρα.εκτος αν ειναι κατι στο σπιτι του που ανοιγει κοντα στις 9¨30 η ωρα και του κανει αυτο το θεμα στην γραμμη.
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Η θα μπορούσε εκείνη την ώρα αν υπήρχε η δυνατότητα πράγμα δύσκολο να είχε το router κάτω στην ρεγλέτα να δει αν πάλι αποσυνδέεται στις 9.30, αυτο που θέλω να πως ειναι μήπως το πρόβλημα ειναι απο την ρεγλέτα και πάνω μεσα στην πολυκατοικία τι ειναι μήπως εκείνη την στιγμή κατι γίνεται και επηρεάζει. Αν λεμε δεν τρώει κόλημα εκείνη την στιγμή στισ 9.30 κάτω στην ρεγλέτα αρχίζουμε και ψάχνουμε απο εκει και πάνω... το πήγα λίγο μακριά αλλα για να αποκλείουμε μια μια τις αιτίες.
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά εγώ θα μιλήσω για το προήγουμενο Linksys που είχα το κράτησα ένα χρόνο και μετά μου έρειχνε τη σύνδεση κατά διαστήματα..νόμισα ήταν απο τον πάροχο το πρόβλημα αλλά δεν ήταν..μετά το παρακολούθησα και διαπίστωσα πως περίπου κάθε μισή ώρα μου έριχνε τη σύνδεση και μετά έκανε επανασύνδεση για άλλη μισή ώρα κ.ο.κ. Ήρθε τεχνικός και μου είπε πως τα έφαγε τα ψωμιά του κι πως ήθελε αλλαγή. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2012 από soso75
Darth Revan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 θα σου δειξει cause.το cause Μπορει να ειναι αποσυνδεση χρηστη.αποτομο κλεισιμο με διαφορετικες αιτιολογιες.ρουτερ η γραμμη, στην προκειμενη περιπτωση δεν κανει αυτος την αποσυνδεση οποτε το βγαζουμε,δεν εχει θεμα το ρουτερ γιατι παιζει ολη την ημερα κανονικα και εχει κανει δοκιμη με αλλο ρουτερ οποτε παμε σε κατι που επηρεαζει εκεινη την ωρα.εκτος αν ειναι κατι στο σπιτι του που ανοιγει κοντα στις 9¨30 η ωρα και του κανει αυτο το θεμα στην γραμμη. Σήμερα μου το έκανε νωρίτερα κατα τις 8 και ενώ έχω αποσυνδέσει συσκευές τηλεφώνου.Επίσης μετά το ξανάκανε κατά τις 10 πάλι....Οπότε θα πάρω τον οτε να μου αλλάξει προφίλ σε interleave και βλέπουμε... Η θα μπορούσε εκείνη την ώρα αν υπήρχε η δυνατότητα πράγμα δύσκολο να είχε το router κάτω στην ρεγλέτα να δει αν πάλι αποσυνδέεται στις 9.30, αυτο που θέλω να πως ειναι μήπως το πρόβλημα ειναι απο την ρεγλέτα και πάνω μεσα στην πολυκατοικία τι ειναι μήπως εκείνη την στιγμή κατι γίνεται και επηρεάζει. Αν λεμε δεν τρώει κόλημα εκείνη την στιγμή στισ 9.30 κάτω στην ρεγλέτα αρχίζουμε και ψάχνουμε απο εκει και πάνω... το πήγα λίγο μακριά αλλα για να αποκλείουμε μια μια τις αιτίες. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά εγώ θα μιλήσω για το προήγουμενο Lynksys που είχα το κράτησα ένα χρόνο και μετά μου έρειχνε τη σύνδεση κατά διαστήματα..νόμισα ήταν απο τον πάροχο το πρόβλημα αλλά δεν ήταν..μετά το παρακολούθησα και διαπίστωσα πως περίπου κάθε μισή ώρα μου έριχνε τη σύνδεση και μετά έκανε επανασύνδεση για άλλη μισή ώρα κ.ο.κ. Ήρθε τεχνικός και μου είπε πως τα έφαγε τα ψωμιά του κι πως ήθελε αλλαγή. Έχω δοκιμάσει ήδη 2 ρούτερς οπότε δεν φταίει το linksys που έχω...
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Η θα μπορούσε εκείνη την ώρα αν υπήρχε η δυνατότητα πράγμα δύσκολο να είχε το router κάτω στην ρεγλέτα να δει αν πάλι αποσυνδέεται στις 9.30, αυτο που θέλω να πως ειναι μήπως το πρόβλημα ειναι απο την ρεγλέτα και πάνω μεσα στην πολυκατοικία τι ειναι μήπως εκείνη την στιγμή κατι γίνεται και επηρεάζει. Αν λεμε δεν τρώει κόλημα εκείνη την στιγμή στισ 9.30 κάτω στην ρεγλέτα αρχίζουμε και ψάχνουμε απο εκει και πάνω... το πήγα λίγο μακριά αλλα για να αποκλείουμε μια μια τις αιτίες. ναι γενικως το να τραβηξει καποιος ενα καλωδιο απο κατανεμητη η απο χωνευτη και να κανει δοκιμη εφοσον πιανουν τα χερια του και δεν χαλασει τιποτα αλλες γραμμες ειναι παντα μια καλη λυση για να δεις αν φταιει κατι στον χωρο ειτε κανει αποσυνδεσεις γενικα ειτε κανει αποσυνδεσεις συγκεκριμενη ωρα.πχ θα μπορουσε και στο σπιτι να αναβε κατι εκεινη την ωρα.καποιες λαμπες εξω κοινοχρηστες κτλ. αρκει να πιανουν τα χερια του/ Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά εγώ θα μιλήσω για το προήγουμενο Lynksys που είχα το κράτησα ένα χρόνο και μετά μου έρειχνε τη σύνδεση κατά διαστήματα..νόμισα ήταν απο τον πάροχο το πρόβλημα αλλά δεν ήταν..μετά το παρακολούθησα και διαπίστωσα πως περίπου κάθε μισή ώρα μου έριχνε τη σύνδεση και μετά έκανε επανασύνδεση για άλλη μισή ώρα κ.ο.κ. Ήρθε τεχνικός και μου είπε πως τα έφαγε τα ψωμιά του κι πως ήθελε αλλαγή. εχει δοκιμασει και με δευτερο ρουτερ ενα zte και εχει παλι προβλημα.2-3 εχει δοκιμασει.ναι το να χαλασει το ρουτερ δεν ειναι κατι παραξενο.συν οτι το linksys αν η γραμμη για καποιο λογο χαλασει λιγο ποιοτικα ειναι πιο επιρρεπες στις αποσυνδεσεις. Σήμερα μου το έκανε νωρίτερα κατα τις 8 και ενώ έχω αποσυνδέσει συσκευές τηλεφώνου.Επίσης μετά το ξανάκανε κατά τις 10 πάλι....Οπότε θα πάρω τον οτε να μου αλλάξει προφίλ σε interleave και βλέπουμε... Έχω δοκιμάσει ήδη 2 ρούτερς οπότε δεν φταίει το linksys που έχω... ζητα Interleave για αρχη να δουμε.και κατι αλλο .σου κανει αποσυνδεση ξανασυγχρονιζει και ξαναπεφτει η κανει αποσυνδεση και δεν συγχρονιζει για πολυ ωρα μετα?επισης οταν ξανασυγχρονιζει σου δινει ιδια ταχυτητα se sync η οχι?
Darth Revan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 ναι γενικως το να τραβηξει καποιος ενα καλωδιο απο κατανεμητη η απο χωνευτη και να κανει δοκιμη εφοσον πιανουν τα χερια του και δεν χαλασει τιποτα αλλες γραμμες ειναι παντα μια καλη λυση για να δεις αν φταιει κατι στον χωρο ειτε κανει αποσυνδεσεις γενικα ειτε κανει αποσυνδεσεις συγκεκριμενη ωρα.πχ θα μπορουσε και στο σπιτι να αναβε κατι εκεινη την ωρα.καποιες λαμπες εξω κοινοχρηστες κτλ. αρκει να πιανουν τα χερια του/ εχει δοκιμασει και με δευτερο ρουτερ ενα zte και εχει παλι προβλημα.2-3 εχει δοκιμασει.ναι το να χαλασει το ρουτερ δεν ειναι κατι παραξενο.συν οτι το linksys αν η γραμμη για καποιο λογο χαλασει λιγο ποιοτικα ειναι πιο επιρρεπες στις αποσυνδεσεις. ζητα Interleave για αρχη να δουμε.και κατι αλλο .σου κανει αποσυνδεση ξανασυγχρονιζει και ξαναπεφτει η κανει αποσυνδεση και δεν συγχρονιζει για πολυ ωρα μετα?επισης οταν ξανασυγχρονιζει σου δινει ιδια ταχυτητα se sync η οχι? Αυτό θα κάνω.Ναι όπως τα λές γίνεται πεφτει η σύνδεση και ξανασυγχρονίζει!Μετά συνδέεται μένει για λίγα δευτερόλεπτα η σύνδεση και μετα ξαναχάνει συγχρονισμό και πέφτει το ιντερνετ!Και το κάνει για μερικά λεπτά αυτό!Μετά επανέρχεται!Δουλέυει κανονικά για μερικές ώρες και το ξανακάνει!
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ειναι παραξενο οποτε ξεκινα με το Interleave. αλλιως μετα αμολα καλουμπα απο το κουτι του οτε με κανα utp για δοκιμη
Darth Revan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ειναι παραξενο οποτε ξεκινα με το Interleave. Θα τους πάρω άυριο να το πώ.Να μην δηλώσω βλάβη λες,απευθείας να πω να με πάνε σε intterleave. αλλιως μετα αμολα καλουμπα απο το κουτι του οτε με κανα utp για δοκιμη Tώρα αυτό με το κουτί λίγο δύσκολο μου φαίνεται.Απο μέσα απο την πολυκατοικία εννοείς η απέξω? Σκέφτηκα και κάτι ακόμα.Να τραβήξω καλώδιο απο την κεντρική πρίζα του σπιτιου στο router με κάνα 10μετρο καλώδιο adsl.Δεν θα έχω απώλειες έτσι? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2012 από Darth Revan
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Tώρα αυτό με το κουτί λίγο δύσκολο μου φαίνεται.Απο μέσα απο την πολυκατοικία εννοείς η απέξω? Σκέφτηκα και κάτι ακόμα.Να τραβήξω καλώδιο απο την κεντρική πρίζα του σπιτιου στο router με κάνα 10μετρο καλώδιο adsl.Δεν θα έχω απώλειες έτσι? αν εεισαι σε πολυκατοικια λογικα τοτε εχεις καπου στο ισογειο η στο υπογειο κουτι του οτε .μπορεις να το ανοιξεις αμα ξερεις και να ριξεις μια ματια τι γινεται.αν οχι δοκιμασε τοτε αυτο που λες.ανοιξε το κεντρικο πριζακι και αποπισω θα βρεις διαφορα καλωδια .ενα ζευγαρι απο ολα αυτα φερνει το τηλεφωνο και το ιντερνετ κατω απο το κουτι του οτε ενω τα υπολοιπα πανε το ιντερνετ καιτ ο τηλεφωνο στα υπολοιπα πριζακια.ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ για κλαμματα το οποιο ειναι αναπληρωματικο μεχρι κατω και δεν πρεπει αν συνδεθει.τραβα καλωδιο μεχρι το Pc σου(utp καλωδιο) και δοκιμασε.λεω utp και οχι τηλεφωνικο διοτι το τηλεφωνικο ειναι χαλιας ποιιοτητας.οποτε η θα βαλεις το ρουτερ στο σαλονι και θα ριξεις utp μεχρι το Pc σου(εκτος αν εχεις ασυρματο) η θα βαλεις το ρουτερ στο δωματιο σου και αντι να ριξεις 10 μετρα πχ τηλεφωνικο μεχρι την πριζα πισω ριχνεις Utp.απλα απο τα 4 ζευγαρια χρησιμοοιεις το ενα μονο αλλα ισως χρειαστεις καρφωτικο για rj11 για να βαλεις κλιπς .το πιο ευκολο ειναι το ρουτερ σαλονι και κανονικο utp μεχρι εσενα.
Darth Revan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 αν εεισαι σε πολυκατοικια λογικα τοτε εχεις καπου στο ισογειο η στο υπογειο κουτι του οτε .μπορεις να το ανοιξεις αμα ξερεις και να ριξεις μια ματια τι γινεται.αν οχι δοκιμασε τοτε αυτο που λες.ανοιξε το κεντρικο πριζακι και αποπισω θα βρεις διαφορα καλωδια .ενα ζευγαρι απο ολα αυτα φερνει το τηλεφωνο και το ιντερνετ κατω απο το κουτι του οτε ενω τα υπολοιπα πανε το ιντερνετ καιτ ο τηλεφωνο στα υπολοιπα πριζακια.ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ για κλαμματα το οποιο ειναι αναπληρωματικο μεχρι κατω και δεν πρεπει αν συνδεθει.τραβα καλωδιο μεχρι το Pc σου(utp καλωδιο) και δοκιμασε.λεω utp και οχι τηλεφωνικο διοτι το τηλεφωνικο ειναι χαλιας ποιιοτητας.οποτε η θα βαλεις το ρουτερ στο σαλονι και θα ριξεις utp μεχρι το Pc σου(εκτος αν εχεις ασυρματο) η θα βαλεις το ρουτερ στο δωματιο σου και αντι να ριξεις 10 μετρα πχ τηλεφωνικο μεχρι την πριζα πισω ριχνεις Utp.απλα απο τα 4 ζευγαρια χρησιμοοιεις το ενα μονο αλλα ισως χρειαστεις καρφωτικο για rj11 για να βαλεις κλιπς .το πιο ευκολο ειναι το ρουτερ σαλονι και κανονικο utp μεχρι εσενα. Μάλιστα.Ήθελα να αποφύγω το utp απο το σαλόνι στο δωμάτιο,θα φρικάρουνε οι δικοί μου...Το ρούτερ είναι ασύρματο οπότε μπορώ να δοκιμάσω έτσι.Απλά θέλω να βλέπω και το ρούτερ όταν κάνει τα κουλά του.Αλλα προφανώς θα το καταλαβαίνω όταν πέφτει!
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 θα το καταλαβαινεις.β.αμα ριξεις καλωδιο θα ειναι προσωρινα πες στους δικους σου για μια δυο μερες max.μπορεις να εχεις ανοιχτο το Interface για να δεις ποτε θα πεσει η συνδεση(απλα θα κανεις ενα Refresh οταν υποψιαστεις οτι κατι δεν παει καλα η πολυ απλα να βαλεις ενα Ping -t να βαραει καπου συνεχομενα οποτε οταν πεσει η συνδεση θα δεις request timeouts πολλα και συνεχομενα.
Darth Revan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 θα το καταλαβαινεις.β.αμα ριξεις καλωδιο θα ειναι προσωρινα πες στους δικους σου για μια δυο μερες max.μπορεις να εχεις ανοιχτο το Interface για να δεις ποτε θα πεσει η συνδεση(απλα θα κανεις ενα Refresh οταν υποψιαστεις οτι κατι δεν παει καλα η πολυ απλα να βαλεις ενα Ping -t να βαραει καπου συνεχομενα οποτε οταν πεσει η συνδεση θα δεις request timeouts πολλα και συνεχομενα. Σωστός.Δεν πειράζει θα το συνηθίσουν!Το interface το έχω συνέχεια ανοιχτό και κάνει μόνο του refresh κάθε λίγο...Aυτό το Ping -t το ήξερα με σκέτο ping και την διέυθυνση!Τι μαθαίνει κανείς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα