Darth Revan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 σιγουρα φωτα δεν αναβουν 9 και μιση.καμια φωτειζομενη πινακιδα εκει κοντα ? Χαχα τι να πω ρε γαμώτο!Εκείνη την ώρα νομίζω παίζει τούρκικα στην τηλεόραση.λές να φταίει αυτό?
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Χαχα τι να πω ρε γαμώτο!Εκείνη την ώρα νομίζω παίζει τούρκικα στην τηλεόραση.λές να φταίει αυτό? το modem κανει παραπονα για αυτα που βλεπεις?χαχα.το ειπα μηπως εισαι σαν τον αλλο φιλο στο αλλο θεμα που καθε βραδυ χανει το ιντερνετ μεχρι το πρωι λογω καποιας παρεμβολης απο ρευμα για τα φωτα στους δρομους
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 το modem κανει παραπονα για αυτα που βλεπεις?χαχα.το ειπα μηπως εισαι σαν τον αλλο φιλο στο αλλο θεμα που καθε βραδυ χανει το ιντερνετ μεχρι το πρωι λογω καποιας παρεμβολης απο ρευμα για τα φωτα στους δρομους :lol: απλα τραγικό αυτο
Darth Revan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 το modem κανει παραπονα για αυτα που βλεπεις?χαχα.το ειπα μηπως εισαι σαν τον αλλο φιλο στο αλλο θεμα που καθε βραδυ χανει το ιντερνετ μεχρι το πρωι λογω καποιας παρεμβολης απο ρευμα για τα φωτα στους δρομους Δεν τα βλέπω εγώ,η μάνα μου τα βλέπει!Καλά είπαμε δεν νομίζω να παίζει ρόλο το ρεύμα!
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 :lol: απλα τραγικό αυτο τραγικο η οχι αμα σου κατσει... Δεν τα βλέπω εγώ,η μάνα μου τα βλέπει!Καλά είπαμε δεν νομίζω να παίζει ρόλο το ρεύμα! ναι σε σενα ισως οχι απλα με παραξενευσε που λες 9΄30 η ωρα περιπου.το λεω γιατι ο αλλος ο φιλος πραγματι εχει θεμα οταν αναβουν τα φωτα στους δρομους και με το που κλεισουν το πρωι ολα οκ.επισης εχω δει παρομοια περιπτωση που γινοταν με φωτεινη πινακιδα απο καταστημα.με το που ανοιγε κατω το ιντερνετ.εκλεινε μια χαρα παλι.απλα εγω το ειπα επειδη ειπες οτι το κανει 9¨30 η ωρα σχεδον καθε φορα.μην σου φαινεται παραξενο.στην ελλαδα ο καθενας σκαβει και περναει καλωδια οπου θελει.εσυ εχεις random disconnects?καποιες συγκεκριμενες ωρες?κολλαει και μετα πεφτει η συνδεση?το margin κανει Up/down?? επισης ζητησες απο τον οτε να σε βαλει σε interleave να δεις τι γινεται???αν μπορεις κανε δοκιμη στην κεντρικη πριζα αποσυνδεοντας ολα τα αλλα καλωδια του σπιτιου.
Darth Revan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 τραγικο η οχι αμα σου κατσει... ναι σε σενα ισως οχι απλα με παραξενευσε που λες 9΄30 η ωρα περιπου.το λεω γιατι ο αλλος ο φιλος πραγματι εχει θεμα οταν αναβουν τα φωτα στους δρομους και με το που κλεισουν το πρωι ολα οκ.επισης εχω δει παρομοια περιπτωση που γινοταν με φωτεινη πινακιδα απο καταστημα.με το που ανοιγε κατω το ιντερνετ.εκλεινε μια χαρα παλι.απλα εγω το ειπα επειδη ειπες οτι το κανει 9¨30 η ωρα σχεδον καθε φορα.μην σου φαινεται παραξενο.στην ελλαδα ο καθενας σκαβει και περναει καλωδια οπου θελει.εσυ εχεις random disconnects?καποιες συγκεκριμενες ωρες?κολλαει και μετα πεφτει η συνδεση?το margin κανει Up/down?? επισης ζητησες απο τον οτε να σε βαλει σε interleave να δεις τι γινεται???αν μπορεις κανε δοκιμη στην κεντρικη πριζα αποσυνδεοντας ολα τα αλλα καλωδια του σπιτιου. Σήμερα το έκανε πάλι κατα τις 9.10 με 9.30!Έkane syn;exeia DC!Aπλά χάνει dsl συγχρονισμό και ιντερνετ και ξανασυνδέεται και κάνει το ίδιο!Εβαλα το linksys σήμερα To margin ανεβοκατεβαίνει!
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 και μετα ποτε σταθεροποιειται?ποσα dc's κανει πριν παιξει??για ποση ωρα γινεται αυτο?ναι το margin λογικο ειναι να ανεβοκατεβαινει αφου λες κανει συνεχεια dc's αλλα το παραξενο ειναι γιατι εκεινη την ωρα και οχι αλλη.μονο το βραδυ το κανει?το πρωι παιζει οκ?δωσε More info
Darth Revan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 και μετα ποτε σταθεροποιειται?ποσα dc's κανει πριν παιξει??για ποση ωρα γινεται αυτο?ναι το margin λογικο ειναι να ανεβοκατεβαινει αφου λες κανει συνεχεια dc's αλλα το παραξενο ειναι γιατι εκεινη την ωρα και οχι αλλη.μονο το βραδυ το κανει?το πρωι παιζει οκ?δωσε More info Μου έκανε και μία φορά το απόγευμα.Μετά το έκανε το βράδυ για κάνα 20λεπτο.Τώρα πρωινά δεν είμαι σίγουρος,απο το utorrent βλέπω αν πέφτει το uplaod.Το έχω συνέχεια ανοιχτό!Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα,κάτι να κάνει monitor την συνδεση?Κατα τα άλλα είναι κομπλέ μάλλον!Με τον οτε δεν έχω μιλήσει ακόμα!Επίσης είχα αποσυνδέσει όλες τις συσκευές τηλεφώνου.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μου έκανε και μία φορά το απόγευμα.Μετά το έκανε το βράδυ για κάνα 20λεπτο.Τώρα πρωινά δεν είμαι σίγουρος,απο το utorrent βλέπω αν πέφτει το uplaod.Το έχω συνέχεια ανοιχτό!Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα,κάτι να κάνει monitor την συνδεση?Κατα τα άλλα είναι κομπλέ μάλλον!Με τον οτε δεν έχω μιλήσει ακόμα!Επίσης είχα αποσυνδέσει όλες τις συσκευές τηλεφώνου. και με κλειστο το Mtorrent το κανει? το Linksys δεν κραταει ποσες φορες επεσε η συνδεση.το Thomson το κανει.προγραμμα δεν ξερω.υπαρχει ψιλοπατεντα αλλα αστο θα μπλεξεις.μιλα και με οτε να στο κανει Interleave.παραξενο το βραδυ να γινεται συνεχομενα....
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Οταν προτωδιάβασα το θέμα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ειναι wtf γυμνά τα έχουν τα καλώδια και απο εξωτερικές παρεμβολές επηρεάζεται η σύνδεση ? Μίλα πάντως και με οτε να δεις τι θα σου πουν.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Οταν προτωδιάβασα το θέμα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ειναι wtf γυμνά τα έχουν τα καλώδια και απο εξωτερικές παρεμβολές επηρεάζεται η σύνδεση ? Μίλα πάντως και με οτε να δεις τι θα σου πουν. δεν ειναι γυμνα.αλλα περα οτι το ενα ζευγαρι μπορει να επηρεασει το αλλο πραγμα που γινεται αμα τους βαλεις διπλα διπλα κανα καλωδιο δεη που ειναι τριφασικο και δεν ξερω ποσα volt κτλ κτλ θα του αλλαξουν τα φωτα οσο καλα μονωμενο και αν ειναι.σπανιο μεν αλλα γινεται.παιζει που παιζει οριακα και η γραμμη του με το παραμικρο επηρεαζεται.
Darth Revan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 και με κλειστο το Mtorrent το κανει? το Linksys δεν κραταει ποσες φορες επεσε η συνδεση.το Thomson το κανει.προγραμμα δεν ξερω.υπαρχει ψιλοπατεντα αλλα αστο θα μπλεξεις.μιλα και με οτε να στο κανει Interleave.παραξενο το βραδυ να γινεται συνεχομενα.... Nαι και με κλειστό το utorrent το κάνει!Ναι όντως περίεργο να γίνεται το βράδυ... Οταν προτωδιάβασα το θέμα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ειναι wtf γυμνά τα έχουν τα καλώδια και απο εξωτερικές παρεμβολές επηρεάζεται η σύνδεση ? Μίλα πάντως και με οτε να δεις τι θα σου πουν. Τι να πώ αμα ήταν θα το έκανε και παλιότερα όχι τώρα τελευταία!
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Nαι και με κλειστό το utorrent το κάνει!Ναι όντως περίεργο να γίνεται το βράδυ... Τι να πώ αμα ήταν θα το έκανε και παλιότερα όχι τώρα τελευταία! πραγματι παραξενο.β β.ποτε δεν ξερεις που μπορει να εχει σκαφτει κατι και να εχει ριξει καποιος καλωδιο ειτε λεγεται σκαψιματα απο δεη ειτε λεγεται ο οτε να μετακινησε καλωδιο λογω καλωδιακης κτλ.
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Συγνώμη αλλα εχει συγκεκριμένη ώρα το βράδυ που το κάνει η παίζει ολο το βράδυ σαν τρελή η σύνδεση ?
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 κατα τις 9΄30 του το κανει συνηθως για κανα 20 λεπτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα