Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ωραια ξαναβαλε το Linksys πανω και δες τι γινεται.

Λέω να το αφήσω και σήμερα και αύριο και να τσεκάρω την δευτέρα πάλι το linksys!

Δημοσ.

οκ αστο πανω δεν σε κυνηγαει κανεις.

Ε ναι μωρέ για να βεβαιωθούμε ότι δεν παίζει πρόβλημα με ρουτερ και ήταν της γραμμής!:rolleyes:

Δημοσ.

αν και θα μπορουσες να εβαζες το Linksys αφου ειναι το δικο σου και να δεις αφου ετσι και αλλιως τωρα αρχισες την δοκιμη

Δημοσ.

Firmware έχω ήδη το τελευταίο περασμένο απο την αρχή που το είχα (1.0.0.13).

Στο site της cisco δεν μου έχει διαθέσιμο firmware για κατέβασμα..

Γίνεται να περάσω νέο καλώδιο μόνο στο δωμάτιό μου oπου είναι το router?

Θα έχω πάλι πρόβλημα ή θα είμαι καλυμμένος?

Δημοσ.

Firmware έχω ήδη το τελευταίο περασμένο απο την αρχή που το είχα (1.0.0.13).

Στο site της cisco δεν μου έχει διαθέσιμο firmware για κατέβασμα..

Γίνεται να περάσω νέο καλώδιο μόνο στο δωμάτιό μου oπου είναι το router?

Θα έχω πάλι πρόβλημα ή θα είμαι καλυμμένος?

α.για να θυμηθω γιατι κολλησα.εχεις οτενετ εχεις το wag54gs δοκιμασες και με αλλα ρουτερ και εχεις αποσυγχρονισμους.

χαρακτηριστικα γραμμης?

εκανες δοκιμη εξω στην χωνευτη του οτε και ειχε καλυτερο συγχρονισμο απο οτι μεσα στο σπιτι και θες να περασεις νεο καλωδιο μεχρι το δωματιο σου απεξω??

Δημοσ.

Ναί, ΟΤΕnet, που μου είχαν δώσει ένα modem Sagem F@st αν θυμάσαι.

Ναί, το 54GS έχω, δοκίμασα και ένα DLink και ΖΤΕ πάλι τα ίδια.

Απο 768kbps έγινε 2mbps με τον καιρό.

Όχι, δεν έκανα, απλά όπως είπες, πρέπει να είναι θέμα γραμμής, γιατί όπου και να δοκίμασα στο σπίτι, το ίδιο αποτέλεσμα είχε.

Δοκίμασα στο χώλ οπου είναι και το τηλέφωνο και στο δωμάτιο του αδερφού μου (όπου δούλεψε σταθερά για κανένα 2ωρο αλλά πάλι έχασε DSL).

Δημοσ.

Ναί, ΟΤΕnet, που μου είχαν δώσει ένα modem Sagem F@st αν θυμάσαι.

Ναί, το 54GS έχω, δοκίμασα και ένα DLink και ΖΤΕ πάλι τα ίδια.

Απο 768kbps έγινε 2mbps με τον καιρό.

Όχι, δεν έκανα, απλά όπως είπες, πρέπει να είναι θέμα γραμμής, γιατί όπου και να δοκίμασα στο σπίτι, το ίδιο αποτέλεσμα είχε.

Δοκίμασα στο χώλ οπου είναι και το τηλέφωνο και στο δωμάτιο του αδερφού μου (όπου δούλεψε σταθερά για κανένα 2ωρο αλλά πάλι έχασε DSL).

αν δεν μπορεις να κανεις δοκιμη εκει που ειναι το κουτι του οτε τοτε πολυ απλα το δινεις βλαβη στον οτε για να κανει αυτος ελεγχους.το κακο ειναι οτι δεν σου κανει αποσυνδεσεις συνεχεια.γραψε λιγο τα αναλυτικα χαρακτηριστικα της γραμμης γιατι δεν θυμαμαι αν τα ειχς γραψει πουθενα γιατι με τοσα θεματα χανω την μπαλα.και επειδη δεν θυμαμαι.κανε μια δοκιμη χωρις καμια συσκευη πανω και δεν θυμαμαι αν εχεις συναγερμο η οχι και αν εχει φιλτρο.σιγουρα τοσα ρουτερ δεν φταινε.οποτε παμε η σε γραμμη η σε εσωτερικη καλωδιωση.στο εκανε απο παλια το προβλημα αυτο δηλαδη απο τοτε που εβαλες ιντερνετ η ξεκινησε ξαφνικα>>>????

Δημοσ.

Οταν λές χαρακτηριστηκά εννοείς up/download? Επειδή είμαι Θεσ/νικη δεν μπορώ να τα κοιτάξω (αν θυμάσαι είμαι σε χωριό).

Ένα τηλέφωνο έχουμε στο σπίτι, καμία άλλη συσκευή.

Όταν είχα πρωτοπάρει το router όλα ήταν οκ, είχα αποσυνδέσεις αλλά πολύ σπάνια (εως καθόλου).

Απο τότε που αλλάξαμε τηλέφωνο άρχησαν κυρίως τα προβλήματα, αλλά και που το έχω αφαιρέσει τελίως, πάλι χάνει και DSL, αλλά πιο σπάνια.

Να δοκιμάσω άλλη τηλεφωνική συσκευή..?

Πρίζα στο δωμάτιο και καλώδιο γραμμής είναι ολοκαίνουργια.

Δημοσ.

Οταν λές χαρακτηριστηκά εννοείς up/download? Επειδή είμαι Θεσ/νικη δεν μπορώ να τα κοιτάξω (αν θυμάσαι είμαι σε χωριό).

Ένα τηλέφωνο έχουμε στο σπίτι, καμία άλλη συσκευή.

Όταν είχα πρωτοπάρει το router όλα ήταν οκ, είχα αποσυνδέσεις αλλά πολύ σπάνια (εως καθόλου).

Απο τότε που αλλάξαμε τηλέφωνο άρχησαν κυρίως τα προβλήματα, αλλά και που το έχω αφαιρέσει τελίως, πάλι χάνει και DSL, αλλά πιο σπάνια.

Να δοκιμάσω άλλη τηλεφωνική συσκευή..?

Πρίζα στο δωμάτιο και καλώδιο γραμμής είναι ολοκαίνουργια.

ναι Up/down margin/attenuation.

μεσα απο το ρουτερ θα τα δεις.το ρουτερ δεν ειναι εκει που εισαι?

το πολυ σπανια ενταξει δεν ειναι καν θεμα.ολοι εχουμε που και που καμια.ουτε το τηλεφωνο φταιει εφοσον μου λες οτι και που το εβγαλες παλι το ιδιο θεμα.εκτος αν αφηνεις πανω το φιλτρο η αφηνεις πανω splitter.δοκιμασε αλλο τηλεφωνο και αλλο splitter.Γενικα τα ασυρματα ειναι πιο ελαφρια πανω στην γραμμη.αφου δεν μπορεις να κανεις δοκιμη απο το κουτι του οτε δοκιμασε χωρις τηλ δοκιμασε με αλλο τηλ και αλλο φιλτρο να δεις τι γινεται και αμα ειναι παει για βλαβη σε οτε η για καμια αλλαγη στο profile σου για πιο σταθερα.ποσες αποσυνδεσεις εχεις γενικα?καθε ποσο?>και με τα αλλα ρουτερ επισης εχεις σωστα??οταν ξανασυγχρονιζει εχεις ιδια ταχυτητα η οχι?το λεω για να ειναι ολα μαζεμενα εδω.

Δημοσ.

αν και θα μπορουσες να εβαζες το Linksys αφου ειναι το δικο σου και να δεις αφου ετσι και αλλιως τωρα αρχισες την δοκιμη

Λοιπόν update!Ακόμα έχω πάνω το zte και πάλι μου έκανε τα ίδια!Σήμερα κατα τις 9.30 άρχισε τα dc!Το έχω παρατηρήσει πως το κάνει 9.30 το βράδυ...!:whistle:Άυριο θα δοκιμάσω και με το δικό μου το linksys!:mad:Βάζω και screenshot απο το δικό μου ;inksys στο σπίτι και την γραμμή της κοπέλας μου.

post-109552-0-74211400-1327355621_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν update!Ακόμα έχω πάνω το zte και πάλι μου έκανε τα ίδια!Σήμερα κατα τις 9.30 άρχισε τα dc!Το έχω παρατηρήσει πως το κάνει 9.30 το βράδυ...!:whistle:Άυριο θα δοκιμάσω και με το δικό μου το linksys!:mad:Βάζω και screenshot απο το δικό μου ;inksys στο σπίτι και την γραμμή της κοπέλας μου.

στην κοπελα σου πεφτει η συνδεση η οχι?το λεω γιατι βλεπω ενα margin στο ακυρο που ειναι λιγο bug Του Linkys.με official firmware το εχεις 1.01.09 η openwag??κανε δοκιμη και με το δικο σου Linksys η το αλλο ρουτερ δεν θυμαμαι που εβαλες στην γραμμη σου και βλεπουμε.

Δημοσ.

στην κοπελα σου πεφτει η συνδεση η οχι?το λεω γιατι βλεπω ενα margin στο ακυρο που ειναι λιγο bug Του Linkys.με official firmware το εχεις 1.01.09 η openwag??κανε δοκιμη και με το δικο σου Linksys η το αλλο ρουτερ δεν θυμαμαι που εβαλες στην γραμμη σου και βλεπουμε.

Στην κοπέλα μου όχι δεν έχω παρατηρήσει να πέφτει καθόλου!Με open wag το έχω.Θα δοκιμάσω άυριο και με το δικό μου το linksys στο σπίτι μου στην γραμμή μου.Σήμερα έπεσε πάλι 9.30 το βράδυ...!Το κάνει κάθε βράδυ τέτοια ώρα!Πολύ περίεργο!:mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...