Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έκανε μόνο ένα έκανε αρκετά!Σαν το linksys!Θα αλλάξω και το καλώδιο αν και το έχω αλλάξει πρόσφατα!Ναι δεν έχει φαξ τώρα!Δεν θέλω να με ρίξουνε σε ταχύτητα!Τόσα χρόνια μια χαρά ήμουνα! :devil:

αν εκανε αρκετα κανε και δοκιμη χωρις κανενα τηλ ,.αν τα ιδια βαλε και το zte αν και εκει βλεπω τα ιδια και δες.αλλιως βλαβη και ευχησου να φτιαξουν κατι απεξω και οχι να σου αλλαξουν Profile.αν δουν οτι εισαι στα 16 παιζει να μπει και Κανα profile και δυστυχως δεν μπορεις να πεις μα μου σου του ουτε να απαιτησεις να σε αλλαξουν ζευγαρι.δεν εισαι ο πρωτος που το παθαινει αυτο.και αλλοι ξεκινησαν στα 18 και μετα χωρις προφιλ αλλα λογω χαλκου crosstalk κτλ επεσαν σε 15 κτλ.

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν εκανε αρκετα κανε και δοκιμη χωρις κανενα τηλ ,.αν τα ιδια βαλε και το zte αν και εκει βλεπω τα ιδια και δες.αλλιως βλαβη και ευχησου να φτιαξουν κατι απεξω και οχι να σου αλλαξουν Profile.αν δουν οτι εισαι στα 16 παιζει να μπει και Κανα profile και δυστυχως δεν μπορεις να πεις μα μου σου του ουτε να απαιτησεις να σε αλλαξουν ζευγαρι.δεν εισαι ο πρωτος που το παθαινει αυτο.και αλλοι ξεκινησαν στα 18 και μετα χωρις προφιλ αλλα λογω χαλκου crosstalk κτλ επεσαν σε 15 κτλ.

Σήμερα έβαλα το router της κοπέλας μου το zte v10 w300!Κλείδωσε χαμηλότερα απο το linksys και το baudtec!Επισυνάπτω πάλι τα στοιχεία της γραμμής!

post-109552-0-37284800-1327073947_thumb.jpg

Δημοσ.

@poulinos & Darth Revan

Κι εμένα το WAG54GS τα ίδια κάνει, όχι απλά αποσυνδέεται, αλλά χάνει και DSL (δεν ξέρω γιατί δεν το ανέφερα στα προηγούμενα topic :fear: ).

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα το router της κοπέλας μου το zte v10 w300!Κλείδωσε χαμηλότερα απο το linksys και το baudtec!Επισυνάπτω πάλι τα στοιχεία της γραμμής!

και χαμηλοτερα κλειδωσε και με 6 margin μονο.ξανακαντο ενα Reboot η γραψε ξανα τα στατιστικα του να δουμε αν αλλαξε κατι.γιατι για να παιζει με τοσο χαμηλο margin σημαινει οτι πρεπει η γραμμη να κανει up/downs παρα να φταιει το zte.αν εχει αλλαξει το margin οταν το κανεις Reboot και δεις διαφορετικα στοιχεια τοτε σιγουρα γραμμη.βεβαια και disconnect να κανει παλι η γραμμη θα ειναι γιατι 3 ρουτερ να φταινε δεν γινεται

@poulinos & Darth Revan

Κι εμένα το WAG54GS τα ίδια κάνει, όχι απλά αποσυνδέεται, αλλά χάνει και DSL (δεν ξέρω γιατί δεν το ανέφερα στα προηγούμενα topic :fear: ).

και εσυ αρχικα firmware Update,μετα δοκιμη με αλλο ρουτερ .το λεω διοτι τα Linksys μερικες φορες δεν τα πανε καλα με τις αποσυνδεσεις.και βεβαια να εχεις φιλτρακια παντου και σε συναγερμο κτλ.επισης και δοκιμη χωρις κανενα τηλεφωνο πανω μηπως κανει καμια συσκευη προβλημα.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

Δημοσ.

Τελικό firmware έχει, δοκιμές πιστεύω να θυμάσαι που σου έλεγα σε άλλο τοπικ (DLink, ZTE και πάλι τα ίδια).

Φιλτράκι (βασικά σπλιτεράκι έβαλα) στο τηλέφωνο, μόνο ένα έχουμε.

υγ : φίλος μου με το Wag200G δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα εδώ και 2-3 χρόνια με ΟΤΕ, ούτε μια αποσύνδεση ή κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Τελικό firmware έχει, δοκιμές πιστεύω να θυμάσαι που σου έλεγα σε άλλο τοπικ (DLink, ZTE και πάλι τα ίδια).

Φιλτράκι (βασικά σπλιτεράκι έβαλα) στο τηλέφωνο, μόνο ένα έχουμε.

υγ : φίλος μου με το Wag200G δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα εδώ και 2-3 χρόνια με ΟΤΕ, ούτε μια αποσύνδεση ή κάτι τέτοιο

ωραια περνα και το firmware.αν εχεις τα ιδια και με αλλο ρουτερ μια που με τοσα θεματα δεν θυμαμαι πλεον τοτε ειναι θεμα γραμμης.κατι μου λεει το Username σου αλλα μετα απο καποιο σημειο ξεχναω τα τοπικ τοσα που ειναι.

και εγω ειχα Linksys wag200 στην γραμμη μου και πηγαινε σφαιρα.το αλλαξα και εβαλα thomson μονο και μονο επειδη εχω πλεον voip.καποια στιγμη ελεγα να δοκιμασω να τα συνδεσω και να βαλω το ρουτερ το Linksys σαν πρωτο και να περναει στην wan του Thomson αλλα θελει ψαξιμο.επισης το wag200 με το Last firmware υποστηριζει annex m που εχω.

Δημοσ.

και χαμηλοτερα κλειδωσε και με 6 margin μονο.ξανακαντο ενα Reboot η γραψε ξανα τα στατιστικα του να δουμε αν αλλαξε κατι.γιατι για να παιζει με τοσο χαμηλο margin σημαινει οτι πρεπει η γραμμη να κανει up/downs παρα να φταιει το zte.αν εχει αλλαξει το margin οταν το κανεις Reboot και δεις διαφορετικα στοιχεια τοτε σιγουρα γραμμη.βεβαια και disconnect να κανει παλι η γραμμη θα ειναι γιατι 3 ρουτερ να φταινε δεν γινεται

Ναι όντως περίεργο!Επίσης έχει νεκρώσει και το τηλέφωνο για κάποιο λόγο σήμερα!Κάνω ένα reboot στο router και βλέπουμε!

και εσυ αρχικα firmware Update,μετα δοκιμη με αλλο ρουτερ .το λεω διοτι τα Linksys μερικες φορες δεν τα πανε καλα με τις αποσυνδεσεις.και βεβαια να εχεις φιλτρακια παντου και σε συναγερμο κτλ.επισης και δοκιμη χωρις κανενα τηλεφωνο πανω μηπως κανει καμια συσκευη προβλημα.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

Ανεβάζω φωτο με νέα στατιστικά!Αν και έκανε dc πριν άπο λίγο άρα μάλλον έχει πρόβλημα η γραμμή!

post-109552-0-21894800-1327084025_thumb.jpg

Δημοσ.

παλι margin 6 αλλα οκ.ε ναι με τρια ρουτερ disconnect παμε σε γραμμη.ζητα Interleave για αρχη μηπως στρωσει .

Ξέχασα να πώ πως βάζοντας το μόντεμ της κοπέλας μου είχε μέσα τους κωδικούς της απο το δικό της connx και δουλευε κανονικά το ίντερνετ στο δικό μου σπίτι!Μετά έβαλα τους δικούς μου.Μήπως να δοκίμαζα και με τους δικούς της κωδικούς στο σπίτι μου?

Δημοσ.

δεν αλλαζει κατι οτι κωδικους και να βαλεις.

Κατάλαβα.Πάντως εδώ στης κοπέλας μου έβαλα το δικο μου μόντεμ και βλέπω η γραμμή ειναι interleaved και έχει θόρυβο...

post-109552-0-29418200-1327103346_thumb.jpg

Δημοσ.

λογικα η κοπελα σου Forthnet Πρεπει να ειναι για να βλεπω 6 margin στο down.ζητα αλλαγη σε interleave εσυ να δεις αν θα παιξει καλυτερα.ναι η κοπελα σου ειναι πιο μακρια αλλα η ταχυτητα που εχει ειναι καλη με βαση την αποσταση.δεν ειναι ασχημα.

Δημοσ.

λογικα η κοπελα σου Forthnet Πρεπει να ειναι για να βλεπω 6 margin στο down.ζητα αλλαγη σε interleave εσυ να δεις αν θα παιξει καλυτερα.ναι η κοπελα σου ειναι πιο μακρια αλλα η ταχυτητα που εχει ειναι καλη με βαση την αποσταση.δεν ειναι ασχημα.

Όχι connx έχει και αυτή!Για αυτό μάλλον κάνουνε και οι δικοί της κωδικοί εδώ στο σπίτι μου!

Δημοσ.

και εκει 6 margin?ο οτε δεν δινει εξι αλλα οκ.στο connex συνηθως περνανε και οι κωδικοι απο αλλους παροχους λογω ΑΡΥΣ που παιζουν μερικες περιοχες.σαν vlans.ζητα παντως Interleave και εσυ να δεις μηπως παιξεις χωρις θεμα.

Δημοσ.

και εκει 6 margin?ο οτε δεν δινει εξι αλλα οκ.στο connex συνηθως περνανε και οι κωδικοι απο αλλους παροχους λογω ΑΡΥΣ που παιζουν μερικες περιοχες.σαν vlans.ζητα παντως Interleave και εσυ να δεις μηπως παιξεις χωρις θεμα.

Λοιπόν μάλλον πρέπει να λύθηκε το πρόβλημα...Τσέκαρα τις πρίζες του τηλεφώνου επειδή δεν δούκευε το τηλέφωνο και βρήκα πως στο σαλόνι επειδή το είχαμε βάψει είχανε βγαλει τις πρίζες!Και δίπλα στου τηλεφώνου ήταν του ρέυματος!Αυτή ητανε γυμνή χωρίσ πλαστικο και ακούμπαγε στου τηλεφώνου καθώς ακούμπαγε ο καναπές και τα πίεζε!:confused:Μόλις την έβαλα στην θέση της συνήλθε το τηλέφωνο και το ιντερνετ!Ανέβηκε και ο συγχρονισμός με router της κοπέλας μου το zte!Aνεβάζω νέα stats!

post-109552-0-88604100-1327166827_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...