poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε το αν και δεν νομιζω να δεις καμια διαφορα.πρεπει να ειναι πιτα ενας dns για να αργησει να δωσει response και να πεις οτι με αλλον παιζει καλυτερα.αλλιως η διαφορα δεν θα ειναι ορατη με το ματι.
Darth Revan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε το αν και δεν νομιζω να δεις καμια διαφορα.πρεπει να ειναι πιτα ενας dns για να αργησει να δωσει response και να πεις οτι με αλλον παιζει καλυτερα.αλλιως η διαφορα δεν θα ειναι ορατη με το ματι. Λοιπόν παλι τα ίδια μου έκανε και με το open wag!Παρατηρώ πώς το κάνει απόγευμα και βράδυ κυρίως!Οπότε μάλλον φταίει η γραμμή?Η απλά τα έφτυσε το router?
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μαλλον η γραμμη.τωρα αν εχεις αλλο ρουτερ κανεις δοκιμη.αν οχι βλεπω να σου αλλαζουν κανα profile για να δεις τι γινεται.η αμα θες για δοκιμη αντι για multimode βαλε G.dmt .θα σου ριξει την ταχυτητα πολυ αλλα να δουμε αν θα σου κανει αυτα τα κουφα.επισης θα μπορουσες να δοκιμαζες χωρις καθολου τηλεφωνα.συναγερμο δεν ξερω αν εχεις και αν εχει φιλτρο.αν χανει και dsl δυσκολο παντως να φταιει το ρουτερ.
Darth Revan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μαλλον η γραμμη.τωρα αν εχεις αλλο ρουτερ κανεις δοκιμη.αν οχι βλεπω να σου αλλαζουν κανα profile για να δεις τι γινεται.η αμα θες για δοκιμη αντι για multimode βαλε G.dmt .θα σου ριξει την ταχυτητα πολυ αλλα να δουμε αν θα σου κανει αυτα τα κουφα.επισης θα μπορουσες να δοκιμαζες χωρις καθολου τηλεφωνα.συναγερμο δεν ξερω αν εχεις και αν εχει φιλτρο.αν χανει και dsl δυσκολο παντως να φταιει το ρουτερ. Για να γίνει αυτο που θα πάρω τηλέφωνο?Στο 13888?Συναγερμό δεν έχω.Σε άλλα τηλέφωνα έχω φίλτρα.2 συσκευές έχω μόνο.αν μου αλλάξουνε προφίλ θα πεσει η ταχύτητά μου?Θα δοκιμάσω και με κάνα άλλο router μάλλον!
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Για να γίνει αυτο που θα πάρω τηλέφωνο?Στο 13888?Συναγερμό δεν έχω.Σε άλλα τηλέφωνα έχω φίλτρα.2 συσκευές έχω μόνο.αν μου αλλάξουνε προφίλ θα πεσει η ταχύτητά μου?Θα δοκιμάσω και με κάνα άλλο router μάλλον! α.δεν θυμαμαι το τηλεφωνο του οτε.λογικα 13888 πρεπει να ειναι. β.δοκιμασε χωρις τα τηλεφωνα και τα φιλτρα αμα θες. γ.δοκιμασε με αλλο ρουτερ αμα βρεις δ.καντο πρωτο.δοκιμασε με g.dmt αντι για Multimode στην πρωτη σελιδα του Linksys(sto custom δεν ξερω αν το εχουν σε αλλη σελιδα αλλα λογικα στην πρωτη θα ειναι οπως ειναι και στην πρωτη με το κανονικο firmware). ε.και κατι που ειδα τωρα.εισαι σε FAST.ναι μεν εχεις καλυτερο Ping αλλα η γραμμη ειναι λιγοτερη σταθερη απο το Interleave.αν δεν σε ενδιαφερει πες στον οτε να στο κανει Interleave.θα κερδισεις και λιγακι σε συγχρονισμο
Darth Revan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 α.δεν θυμαμαι το τηλεφωνο του οτε.λογικα 13888 πρεπει να ειναι. β.δοκιμασε χωρις τα τηλεφωνα και τα φιλτρα αμα θες. γ.δοκιμασε με αλλο ρουτερ αμα βρεις δ.καντο πρωτο.δοκιμασε με g.dmt αντι για Multimode στην πρωτη σελιδα του Linksys(sto custom δεν ξερω αν το εχουν σε αλλη σελιδα αλλα λογικα στην πρωτη θα ειναι οπως ειναι και στην πρωτη με το κανονικο firmware). ε.και κατι που ειδα τωρα.εισαι σε FAST.ναι μεν εχεις καλυτερο Ping αλλα η γραμμη ειναι λιγοτερη σταθερη απο το Interleave.αν δεν σε ενδιαφερει πες στον οτε να στο κανει Interleave.θα κερδισεις και λιγακι σε συγχρονισμο α)Οκ θα το δω β)Θα δοκιμάσω και έτσι γ)Θα πάρω μάλλον το router της κοπέλας μου ενα zte vx 10 w300 δ)Κανονικα στην πρώτη σελίδα είναι. ε)Ετσι απλά θα πώ στον οτε?Προς το παρόν δεν παίζω κανα online game,παλιά έπαιζα wow!
Darth Revan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 α)Οκ θα το δω β)Θα δοκιμάσω και έτσι γ)Θα πάρω μάλλον το router της κοπέλας μου ενα zte vx 10 w300 δ)Κανονικα στην πρώτη σελίδα είναι. ε)Ετσι απλά θα πώ στον οτε?Προς το παρόν δεν παίζω κανα online game,παλιά έπαιζα wow! Πρίν λίγο άρχισε να μου το κάνει πάλι και μπήκα στο router και το έβαλα σε gdmt!Κλείδωσε χαμηλότερα αλλά έφτιαξε προς το παρόν!Αυτό σημαίνει πως φταίει η γραμμή?Επισυνάπτω και φωτό με τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου τώρα σε gdmt
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 β.δοκιμασε χωρις τηλεφωνα με adsl2+ γ.δοκιμασε και τον ρουτερ της κοπελας σου να δουμε δ.στην πρωτη ειναι. ε.ετσι απλα. Πρίν λίγο άρχισε να μου το κάνει πάλι και μπήκα στο router και το έβαλα σε gdmt!Κλείδωσε χαμηλότερα αλλά έφτιαξε προς το παρόν!Αυτό σημαίνει πως φταίει η γραμμή?Επισυνάπτω και φωτό με τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου τώρα σε gdmt μια μια τις δοκιμες για να δεις τι φταιει και θα το αφηνεις ενα χ χρονικο διαστημα.για αρχη δοκιμασε με το ρουτερ της κοπελας σου.καντε μια τραμπα για καμια μερα. μια μια τις δοκιμες για να δεις τι φταιει.το g.dmt ειναι πιο σταθερο οποτε μπορει θεμα γραμμης αλλα μπορει και θεμα ρουτερ σε συνδυασμο με την γραμμη.τα Linksys δεν τα πανε καλα με τις αποσυνδεσεις.οποτε δοκιμη ρουτερ κοπελας αν κανει τα ιδια παμε χωρις τηλεφωνα κτλ.αν και το πρωτο ειναι μιλα με οτε να σε γυρισουν σε Interleave πριν κανεις οτιδηποτε.αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν εχει πολυ νοημα
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 β.δοκιμασε χωρις τηλεφωνα με adsl2+ γ.δοκιμασε και τον ρουτερ της κοπελας σου να δουμε δ.στην πρωτη ειναι. ε.ετσι απλα. μια μια τις δοκιμες για να δεις τι φταιει και θα το αφηνεις ενα χ χρονικο διαστημα.για αρχη δοκιμασε με το ρουτερ της κοπελας σου.καντε μια τραμπα για καμια μερα. μια μια τις δοκιμες για να δεις τι φταιει.το g.dmt ειναι πιο σταθερο οποτε μπορει θεμα γραμμης αλλα μπορει και θεμα ρουτερ σε συνδυασμο με την γραμμη.τα Linksys δεν τα πανε καλα με τις αποσυνδεσεις.οποτε δοκιμη ρουτερ κοπελας αν κανει τα ιδια παμε χωρις τηλεφωνα κτλ.αν και το πρωτο ειναι μιλα με οτε να σε γυρισουν σε Interleave πριν κανεις οτιδηποτε.αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν εχει πολυ νοημα Tο router της κοπέλας μου θα το πάρω άυριο να το δοκιμάσω!Δεν θα έχω καμία αλλη επίδραση αν με αφήσουνε interleaved ετσι πέρα απο το ping?
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Tο router της κοπέλας μου θα το πάρω άυριο να το δοκιμάσω!Δεν θα έχω καμία αλλη επίδραση αν με αφήσουνε interleaved ετσι πέρα απο το ping? εχεις αλλη μια επιδραση αλλα ειναι καλη επιδραση.ισως ανεβει λιγο ο συγχρονισμος σου παραπανω. μπορει να δεις και κανα 16 απο 15. και αν σε βαλουν σε 9 margin αντι για 11 που εισαι λογικα θα παιξεις και παραπανω ακομα.εκτος αν το 11 ετυχε εκεινη την στιγμη που βλεπω στην φωτο.ανεφερε καιτο 9 margin αμα θες.να σε βαλουν στο κατωτατο που μπορουν.λογικα 9 για οτε.
Darth Revan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 εχεις αλλη μια επιδραση αλλα ειναι καλη επιδραση.ισως ανεβει λιγο ο συγχρονισμος σου παραπανω. μπορει να δεις και κανα 16 απο 15. και αν σε βαλουν σε 9 margin αντι για 11 που εισαι λογικα θα παιξεις και παραπανω ακομα.εκτος αν το 11 ετυχε εκεινη την στιγμη που βλεπω στην φωτο.ανεφερε καιτο 9 margin αμα θες.να σε βαλουν στο κατωτατο που μπορουν.λογικα 9 για οτε. Τελικά κούμπωσα το baudtec που είχα και του έκανα και ενα firmware update βάζοντας το τελευταίο!Θα το αφήσω να δούμε εαν κάνει ιστορίες!Τα στατιστικά της γραμμής είναι αυτά τώρα!
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 snr 136 στο down.χαχα.πρωτο bug. κλειδωσε κανα Megabit παραπανω απο το Linksys>δεν βλεπω καπου να λεει για fast/interleave.το δοκιμαζεις και βλεπεις.παντως εχεις πολυ καλη γραμμη και δεν δικαιολογει disconnects ουτε με το Linksys εκτος αν α.τα εχει παιξει το ρουτερ. β.εχει χαλασει κανα καλωδιο/σπλιττερ/φιλτρο η το πειραζει κανας συναγερμος χωρις φιλτρο η καμια συσκευη παραξενη.η κανα φαξ χωρις φιλτρο.
Darth Revan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 snr 136 στο down.χαχα.πρωτο bug. Για αυτό έβαλα screenshot! κλειδωσε κανα Megabit παραπανω απο το Linksys>δεν βλεπω καπου να λεει για fast/interleave.το δοκιμαζεις και βλεπεις.παντως εχεις πολυ καλη γραμμη και δεν δικαιολογει disconnects ουτε με το Linksys εκτος αν α.τα εχει παιξει το ρουτερ. β.εχει χαλασει κανα καλωδιο/σπλιττερ/φιλτρο η το πειραζει κανας συναγερμος χωρις φιλτρο η καμια συσκευη παραξενη.η κανα φαξ χωρις φιλτρο. Και με linksys κλειδώνει εκει και παραπάνω.Το θέμα ειναι πως και με το baudtec έκανε disconnect!Βέβαια θυμάμαι και παλιά έκανε τέτοια αυτό οπότε δεν είναι στάνταρ!Θα δοκιμάσω άυριο να βάλω της κοπέλας μου το zte vx 10!Αν κανει τα ίδια και αυτό τότε λογικά φταίει η γραμμή!Τα φίλτρα τα έχω αλλάξει!Δεν έχω συναγερμό και εχω βγάλει και ενα splitter που είχα το router μαζί με το φάξ!Απευθείας στην πρίζα παει το router!
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Και με linksys κλειδώνει εκει και παραπάνω.Το θέμα ειναι πως και με το baudtec έκανε disconnect!Βέβαια θυμάμαι και παλιά έκανε τέτοια αυτό οπότε δεν είναι στάνταρ!Θα δοκιμάσω άυριο να βάλω της κοπέλας μου το zte vx 10!Αν κανει τα ίδια και αυτό τότε λογικά φταίει η γραμμή!Τα φίλτρα τα έχω αλλάξει!Δεν έχω συναγερμό και εχω βγάλει και ενα splitter που είχα το router μαζί με το φάξ!Απευθείας στην πρίζα παει το router! απλα στην μια εικονα που σηκωσες το Linksys κλειδωνε λιγοτερο.ενα disconnect δεν ειναι κατι.αστο πανω να δεις γενικα μεχρι αυριο ποσα θα κανει.δοκιμασε το μια δυο μερες και μετα τις κοπελας σου αλλες μαι δυο.αν κανει το ιδιο τοτε θεμα γραμμης οποτε εκει για αρχη ζητα Interleave και αν δεν παιξει τοτε κανα profile σε βλεπω αν και θα πεσει λιγο η ταχυτητα.εκτος αν το δεχτει ο οτε σαν βλαβη και το φτιαξει απεξω που αν εισαι στα 16 σε κοβω για profile.μπορεις επισης να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα ειναι να αφησεις πχ μονο ενα.το φαξ λογικα το εχεις βγαλει τελειως να υποθεσω αφου εβγαλες το splitter.αλλαξε και τυπικα ενα τηλεφωνικο απο ρουτερ μεχρι πριζα.
Darth Revan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 απλα στην μια εικονα που σηκωσες το Linksys κλειδωνε λιγοτερο.ενα disconnect δεν ειναι κατι.αστο πανω να δεις γενικα μεχρι αυριο ποσα θα κανει.δοκιμασε το μια δυο μερες και μετα τις κοπελας σου αλλες μαι δυο.αν κανει το ιδιο τοτε θεμα γραμμης οποτε εκει για αρχη ζητα Interleave και αν δεν παιξει τοτε κανα profile σε βλεπω αν και θα πεσει λιγο η ταχυτητα.εκτος αν το δεχτει ο οτε σαν βλαβη και το φτιαξει απεξω που αν εισαι στα 16 σε κοβω για profile.μπορεις επισης να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα ειναι να αφησεις πχ μονο ενα.το φαξ λογικα το εχεις βγαλει τελειως να υποθεσω αφου εβγαλες το splitter.αλλαξε και τυπικα ενα τηλεφωνικο απο ρουτερ μεχρι πριζα. Δεν έκανε μόνο ένα έκανε αρκετά!Σαν το linksys!Θα αλλάξω και το καλώδιο αν και το έχω αλλάξει πρόσφατα!Ναι δεν έχει φαξ τώρα!Δεν θέλω να με ρίξουνε σε ταχύτητα!Τόσα χρόνια μια χαρά ήμουνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα