Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.Πρίν καιρό είχα κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο router και λύθηκε με 30/30/30 reser.Λοιπόν τώρα συμβαίνει το εξής:Εκεί που παίζει μια χαρά ξαφνικά πεφτει η γραμμή,δηλαδή σβήνει και το λαμπάκι του dls k internet και μετά απο λίγη ώρα ξανασυνδέεται.Κρατάει για κανα λεπτό κ ξανά τα ίδια.δοκιμάζω reboot router αλλά τίποτα!Φτίαχνει κάποια στιγμή μόνο του και μετά είναι σταθερό!Αλλα μετα απο μία μέρα μπορεί να το ξανακάνει!Μου το έκανε 2 εβδομάδες σχεδόν κάθε μέρα!Μετά έστρωσε για καμία εβδομάδα και το ξανάκανε.Να πώ πώς έχω δοκιμάσει το 30/30/30 reset πάλι κάμποσες φορές!Μοιάζει να στρώνει αλλά το ξανακάνει!Τα έπαιξε το router ή απλά γα...έται ο οτε!Εχω δοκιμάσει να αλλάξω και φίλτρα στις άλλες πρίζες αλλά τίποτα!
SPANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχεις να δοκιμάσεις ενα αλλο router για αρχή , κάνε του ενα firmware update μήπως στρώσει. Καλό θα ειναι ομως και για να βγάλεις πιο ασφαλές συμπέρασμα να βρεις απο κάποιον φίλο ενα αλλο router για δοκιμή.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 επειδη δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι η γραμμη η το ρουτερ οπως ειπε ο spank αν εχεις αλλο ρουτερ κανε μια δοκιμη για αρχη.β.στο linksys για καλυτερες επιδοσεις μπορεις να του περασεις το openwag το firmware που ειναι custom για να δεις αν θα αλλαξει κατι.εκτος αν ειναι θεμα γραμμης γιατι και τα Linksys δεν την παλευουν και πολυ σε γραμμες που δεν πανε καλα.
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν έχεις να δοκιμάσεις ενα αλλο router για αρχή , κάνε του ενα firmware update μήπως στρώσει. Καλό θα ειναι ομως και για να βγάλεις πιο ασφαλές συμπέρασμα να βρεις απο κάποιον φίλο ενα αλλο router για δοκιμή. Δυστυχώς το router που έχω είναι ενα baudtec το οποίο είναι προβληματικό!Για αυτο πήρα το linksys όταν έβαλα 24Mbps!Firmware εχει το τελευταίο επίσημο της linksys 1.01.09!Η γραμμά ήτανε πάντα μια χαρά και δεν είχα κανενα πρόβλημα και δουλευε 24/7!Παλιότερα μου έκανε το εξής το router.Το άφηνα να κατεβάζει συνέχεια και το μεσημέρι που γύρναγα είχε πέσει το internet χωρίς να είναι κόκκινο το λαμπάκι του internet,απλά σβηστό και το dsl πράσινο κανονικά.Αυτό έφτιαξε με την μέθοδο 30/30/30 reset.Για αρκετό καιρό ήτανε οκ και τώρα κάνει αυτό! επειδη δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι η γραμμη η το ρουτερ οπως ειπε ο spank αν εχεις αλλο ρουτερ κανε μια δοκιμη για αρχη.β.στο linksys για καλυτερες επιδοσεις μπορεις να του περασεις το openwag το firmware που ειναι custom για να δεις αν θα αλλαξει κατι.εκτος αν ειναι θεμα γραμμης γιατι και τα Linksys δεν την παλευουν και πολυ σε γραμμες που δεν πανε καλα. Router δύσκολο να βρώ!Αυτο το openwag είναι σταθερό ή θα brickarei κάνα router?
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Παραθέτω και τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς το router που έχω είναι ενα baudtec το οποίο είναι προβληματικό!Για αυτο πήρα το linksys όταν έβαλα 24Mbps!Firmware εχει το τελευταίο επίσημο της linksys 1.01.09!Η γραμμά ήτανε πάντα μια χαρά και δεν είχα κανενα πρόβλημα και δουλευε 24/7!Παλιότερα μου έκανε το εξής το router.Το άφηνα να κατεβάζει συνέχεια και το μεσημέρι που γύρναγα είχε πέσει το internet χωρίς να είναι κόκκινο το λαμπάκι του internet,απλά σβηστό και το dsl πράσινο κανονικά.Αυτό έφτιαξε με την μέθοδο 30/30/30 reset.Για αρκετό καιρό ήτανε οκ και τώρα κάνει αυτό! Router δύσκολο να βρώ!Αυτο το openwag είναι σταθερό ή θα brickarei κάνα router? ειχα το wag200 και δεν ειχα το θεμα μετο ιντερνετ και το λαμπακι οποτεδεν ειχα κανει ποτε το 30/30/30. μπα το εχουν κανει πολλα ατομα και δεν εχει κανεις θεμα.και ολοι λενε πολυ καλυτερο. Παραθέτω και τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου τα χαρακτηριστικα πολυ μια χαρα φαινονται.εκτος αν στο pc γινεται καμια βλακεια και αναγκαζει τον ρουτερ να κανει κουλα οποτε εκει αν εχεις κανα λαπτοπ για δοκιμη θα ηταν καλο.(αφου δεν εχεις αλλο ρουτερ)to baudtec Τι προβλημα εχει?
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ειχα το wag200 και δεν ειχα το θεμα μετο ιντερνετ και το λαμπακι οποτεδεν ειχα κανει ποτε το 30/30/30. μπα το εχουν κανει πολλα ατομα και δεν εχει κανεις θεμα.και ολοι λενε πολυ καλυτερο. Aρχικά λοιπόν θα δοκιμάσω το open να δούμε πως θα πάει! τα χαρακτηριστικα πολυ μια χαρα φαινονται.εκτος αν στο pc γινεται καμια βλακεια και αναγκαζει τον ρουτερ να κανει κουλα οποτε εκει αν εχεις κανα λαπτοπ για δοκιμη θα ηταν καλο.(αφου δεν εχεις αλλο ρουτερ)to baudtec Τι προβλημα εχει? Εχω το λαπτοπ του αδερφού μου αλλα δεν νομίζω να φταίει κάτι εκεί!Μεχρι και θύρα ethernet άλλαξα εχω μια δεύτερη στο pc!To baudtec δεν συγχρόνιζε καν ή όταν συγχρόνιζε ήταν χαμηλά και επεφτε η σύνδεση!Μόλις πήρα το wag200g λύθηκαν όλα δούλευε άψογα!Τώρα αν όντως φταίει το router σκεφτόμουνα να πάρω η το vigor 2700 25€ ή αυτό εδώ το tp link TP-Link TD-W8960N 300MBPS
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εχω το λαπτοπ του αδερφού μου αλλα δεν νομίζω να φταίει κάτι εκεί!Μεχρι και θύρα ethernet άλλαξα εχω μια δεύτερη στο pc!To baudtec δεν συγχρόνιζε καν ή όταν συγχρόνιζε ήταν χαμηλά και επεφτε η σύνδεση!Μόλις πήρα το wag200g λύθηκαν όλα δούλευε άψογα!Τώρα αν όντως φταίει το router σκεφτόμουνα να πάρω η το vigor 2700 25€ ή αυτό εδώ το tp link TP-Link TD-W8960N 300MBPS το vigor στεγνα.δεν συγκρινεται με το Linksys.επισης τωρα παρατηρησα οτι γραφεις οτι πεφτει και το dsl οχι μονο το ιντερνετ οποτε μαλλον το 30/30/30 δεν θα κανει κατι ουτε φταιει το pc γιατι εκει συνηθως πεφτει μονο το ppp.δυσκολο να ριξει το dsl.οποτε αν δεν φταιει η γραμμη και στο κανει τοτε πας για αλλο ρουτερ.αν μπορεσεις να βρεις κανα δανεικο θα ειναι καλη φαση.
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 το vigor στεγνα.δεν συγκρινεται με το Linksys.επισης τωρα παρατηρησα οτι γραφεις οτι πεφτει και το dsl οχι μονο το ιντερνετ οποτε μαλλον το 30/30/30 δεν θα κανει κατι ουτε φταιει το pc γιατι εκει συνηθως πεφτει μονο το ppp.δυσκολο να ριξει το dsl.οποτε αν δεν φταιει η γραμμη και στο κανει τοτε πας για αλλο ρουτερ.αν μπορεσεις να βρεις κανα δανεικο θα ειναι καλη φαση. Εχω και ένα usr9105 αλλά δεν είναι adsl2 +!Επίσης σκεφτόμουνα και για το tp link που σου έστειλα επειδή είναι απο amazon και μπορώ να το επιστρέψω μέσα σε 30 ημέρες οπότε θα μπορούσε να γίνει το "δανεικό¨ router! Οπότε δοκιμάζω πρώτα το openwag και βλέπουμε!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε το open wag να τελειωνεις.β.παρε το vigor.γ.αν ειναι να το στειλεις πισω και να περιμενεις επιστροφη απο το amazon να πληρωσεις και ταχυδρομικα για να γυρισει κτλ κτλ ε θα σου ερθει πιο ακριβα απο τα 25 tou vigor.
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε το open wag να τελειωνεις.β.παρε το vigor.γ.αν ειναι να το στειλεις πισω και να περιμενεις επιστροφη απο το amazon να πληρωσεις και ταχυδρομικα για να γυρισει κτλ κτλ ε θα σου ερθει πιο ακριβα απο τα 25 tou vigor. Απο αυτή την άποψη έχεις δίκιο!Πάω να δοκιμάσω το open και αν δεν βρώ άκρη παίρνω το vigor!
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οκ ενημερωσε μας. Μόλις το πέρασα!Να δούμε πώς θα πάει!Θα σας κρατάω ενήμερους!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οκ σιγουρα θα παιξει καπως καλυτερα.βεβαια εχει πολλα να πειραξεις οπως θα δεις.
Darth Revan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οκ σιγουρα θα παιξει καπως καλυτερα.βεβαια εχει πολλα να πειραξεις οπως θα δεις. Ναι είδα έχει αρκετές επιλογές!Τώρα αν βάλω open dns παίζει να τρέχει καλύτερα το ιντερνετ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα