nikolaos_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Στο Ubuntu μου (10.04) ευτυχώς το aufs είναι έτοιμο, οπότε έχω κάνει ένωση ορισμένων υποκαταλόγων μου σε έναν, ως εξής: > mount -t aufs -o dirs=/home/me/dir1=ro:/home/me/dir2=rw aufs /home/me/union Ωστόσο όταν δοκιμάζω να κάνω symlink στον υποκατάλογο του apache, όπου θέλω να βγάλει ένα directory listing, "Index of /union" > ln -s /home/me/union /var/www/union Στην πρόσβαση μου δίνει "Forbidden - You don't have permission to access /union on this server". Ωστόσο δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, πέρα από τα 23 hardlinks στο ls -l > lrwxrwxrwx 23 root root 4096 2012-01-15 01:16 union Δοκιμάζω να κάνω > sudo chown me /home/me/union Αλλά δεν πιάνει, δεν αλλάζει τον owner, ακόμα και σαν root. Τι μπορώ να κάνω για να είναι ορατός ο ενωμένος υποκατάλογος στον web server; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχει ακούσει ποτέ κανείς το aufs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα