MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Επειδή μου σπάσατε τα νεύρα, ορίστε και η λύση http://nw360.blogspot.com/2011/07/small-top-margin-on-windows-7-desktop.html Κρίμα να μην το ξέρει η dell κ να αλλάζει motherboard...
bivis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Digital-Entity το δοκιμάζω τώρα και θα το παρακουλουθήσω να σας πώ αν αυτό ήταν η λύση ή όχι. πάντως μακάρι να είναι αυτό γιατί και τα δικά μου νεύρα σπάσανε... επειδή μου το κάνει ξανά και ξανά... να δούμε μετά την απενεργοποίηση αν συνεχίσει(?) το θέμα είναι ότι δέν μου το κάνει πάντα αλλά όποτε του καπνίσει !!! θα σας ενημερώσω... το κάνω τώρα... Ευχαριστώ πάντως για όλα !
cshark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ προτείνω πρίν πάρεις την DELL να δοκιμάσεις εκτενώς ένα live linux distro (πχ ubuntu) έτσι ώστε να μηδενίσεις την πιθανότητα το πρόβλημα να οφείλεται στο software (τραγική πάντως η dell έτσι και το πρόβλημα οφείλεται σε δικό της software). Όσον αφορά τα αρχεία σου, όλος ο κατάλογος των windows ν διαγραφεί με ένα live linuxaki παίρνεις σώζεις τα πάντα οπότε μην ανησυχείς. Δοκίμασε live ubuntu ή slax.org. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα